therock Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Σημερα καποιες σελιδες δεν μπαινουν στο ιντερνετ και θελουν καποια refresh. Το πρωι ειχα προβληματα να μπω στο φορουμ και λεω καμμια αναβαθμιση θα κανει το ινσομνια, μετα αρχισαν και αλλες σελιδες να βγαζουν τη προειδοποιητικη σελιδα του cloudflare. Επεσε κανας DNS η εχει ασταθειες το Cloudflare τι γινεται Και δεν ειναι μονο στο σπιτι να πεις οτι ζοριζεται η συνδεση μου, και στο γραφειο μετα που ηρθα τα ιδια αντιμετωπιζω
mixschino Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, therock είπε Σημερα καποιες σελιδες δεν μπαινουν στο ιντερνετ και θελουν καποια refresh. Το πρωι ειχα προβληματα να μπω στο φορουμ και λεω καμμια αναβαθμιση θα κανει το ινσομνια, μετα αρχισαν και αλλες σελιδες να βγαζουν τη προειδοποιητικη σελιδα του cloudflare. Επεσε κανας DNS η εχει ασταθειες το Cloudflare τι γινεται Και δεν ειναι μονο στο σπιτι να πεις οτι ζοριζεται η συνδεση μου, και στο γραφειο μετα που ηρθα τα ιδια αντιμετωπιζω Ισως ανεβηκε καμια φωτογραφια της Καρντασιαν και ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!1! edit: στα σοβαρα τωρα, δεν εχω δει κατι σημερα Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2020 από mixschino
spartak1 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, therock είπε Σημερα καποιες σελιδες δεν μπαινουν στο ιντερνετ και θελουν καποια refresh. Το πρωι ειχα προβληματα να μπω στο φορουμ και λεω καμμια αναβαθμιση θα κανει το ινσομνια, μετα αρχισαν και αλλες σελιδες να βγαζουν τη προειδοποιητικη σελιδα του cloudflare. Επεσε κανας DNS η εχει ασταθειες το Cloudflare τι γινεται Και δεν ειναι μονο στο σπιτι να πεις οτι ζοριζεται η συνδεση μου, και στο γραφειο μετα που ηρθα τα ιδια αντιμετωπιζω Θα πρέπει να αναφέρεις από ποιους παρόχους αντιμετωπίζεις τα προβληματα(πχ. cosmote, wind, vodafone)
therock Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Cosmote αλλα σαν να χει ψιλοστρωσει κατσε να δουμε μεχρι το βραδυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα