Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kinitos είπε

παραδειγμα ηταν για το τι ρωτησα και υποτιθεται καποια στιγμη θα ειναι ολα μαζι

Ξανα, καμια σχεση το activision account το οποιο ειναι κατι ξεχωριστο και θα χρειαζεται, με το xbox account. 

• Like 1
  • Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 minutes ago, SabotazNic said:

Ξανα, καμια σχεση το activision account το οποιο ειναι κατι ξεχωριστο και θα χρειαζεται, με το xbox account. 

οκ ευχαριστω αν και κατι δεν μου καθεται στο συνολο 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, kinitos είπε

ευχαριστω για την απαντηση 

το εχω διαβασει αλλα το ερωτημα ειναι οτι εφαγα μπαν στο cod χωρις κανενα λογω αλλα αυτο δεν εχει σημασια.

το email που εχω φαει μπαν ειναι ιδιο και στο microsoft account 

οποτε αν εχω τα windows με το χ ακαουντ μπορει να γινει μπερδεμα ?

η απλα κανω ενα νεο λογαριασμο στο pass και μπορω να παιζω οτι θελω ?

λογικο ειναι αυτο με τα σειβ απλα εμενα με ενδιαφερει αν μπορει να εχεις αλλο μειλ και να γινεται κανονικα σαν login αλλα να μην σησχετιστουν τα δυο μεταξυ τους 

Στο 1ο post λοιπόν που σου είπα, αναφέρει ότι χρειάζεσαι για συνδρομες ένα χρήστη. 

Από κει και πέρα μπορείς να έχεις όσους χρήστες θες. Αυτοί οι χρήστες κάνουν login στα παιχνίδια. Όχι ο χρήστης με τη συνδρομή. 

Δημοσ.

Παιδια πηρα μια 3μηνη game pass core απο το cdkeys και το email με τον κωδικο δεν μου ηρθε ποτε, τους εστειλα email και με την αποδειξη του paypall οτι δεν ελαβα ποτε email με κωδικο , να αρχισω να τα κλαιω τα λεφτα απο τωρα η θα βγει ακρη ? Εχει τυχει σε κανεναν ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο cdkeys > My orders να τσεκάρεις. Θα στο εμφανίσει.

Επεξ/σία από shodan
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, raid_av είπε

Παιδια πηρα μια 3μηνη game pass core απο το cdkeys και το email με τον κωδικο δεν μου ηρθε ποτε, τους εστειλα email και με την αποδειξη του paypall οτι δεν ελαβα ποτε email με κωδικο , να αρχισω να τα κλαιω τα λεφτα απο τωρα η θα βγει ακρη ? Εχει τυχει σε κανεναν ?

2ο post

image.png.c27f11e020066a24e3516a7d2aad6c66.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκανα μλκ και εκανα την αγορα σαν guest , email δεν μου ηρθε ουτε κανονικα ουτε στα junk 

Εννοειτε τα στοιχεια που συμπληρωσα για την αγορα ηταν τα πραγματικα στοιχεια.

Επεξ/σία από raid_av
Δημοσ.

Καλησπέρα 2 ερωτησούλες

1. Αν αγοράσω 1 χρόνο core η αναλογία μετατροπής σε ultimate είναι 1 χρόνο η άλλαξε?
2, Θέλω να αγοράσω το Alan wake 2  από eneba αργεντινή η τουρκια ισχύ ακόμα η το έχουν κόψει? Βλέπω στο store του xbox θα έχει και ελληνικούς υπότιτλους αν το πάρω από από αυτές τις χώρες θα έχω ελληνικά η πρέπει να το αγοράσω για ελλάδα?

Ευχαριστώ

Δημοσ.
4 hours ago, sphinxgr said:

2ο post

image.png.c27f11e020066a24e3516a7d2aad6c66.png

Τελικα μου απαντησε το support και μου εστειλε το κλειδι αυτο εαν θα το κανω redeem θα προστεθουν οι 3 μηνες στον ηδη ενα μηνα που εχω ?

Δημοσ.
1 hour ago, Mr_Terror said:

σε ενεργη συνδρομη game pass ultimate θα προστεθουν 50 μερες ultimate οχι 3 μηνες.

Είχα ένα μήνα game pass core και πηρα άλλους 3 game pass core όχι ultimate 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, andreas443 είπε

Καλησπέρα 2 ερωτησούλες

1. Αν αγοράσω 1 χρόνο core η αναλογία μετατροπής σε ultimate είναι 1 χρόνο η άλλαξε?
2, Θέλω να αγοράσω το Alan wake 2  από eneba αργεντινή η τουρκια ισχύ ακόμα η το έχουν κόψει? Βλέπω στο store του xbox θα έχει και ελληνικούς υπότιτλους αν το πάρω από από αυτές τις χώρες θα έχω ελληνικά η πρέπει να το αγοράσω για ελλάδα?

Ευχαριστώ

Για το #1 διάβασε το πρώτο post στο τρέχον θέμα. Τα γράφει όλα. 

1 ώρα πριν, raid_av είπε

Είχα ένα μήνα game pass core και πηρα άλλους 3 game pass core όχι ultimate 

3+1=4

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Mr_Terror said:

Τωρα ποια ενεργη συνδρομη εχεις?

Την game pass core του ενός μήνα και πηρα και μια τρίμηνη πάλι game pass core

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...