Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, Malthador said:

Η εξαργύρωση κλειδιών θεωρείται ακόμα safe, εφόσον γίνεται με σύνεση και εάν δεν γίνεται abuse το σύστημα. Σε κάθε περίπτωση η MS λογικά θα αρχίζει να μοιράζει warnings πριν από οποιαδήποτε αυστηρότερη ποινή.

Θεωρείται safe γιατί δεν έχουμε μέχρι σήμερα αναφορά για ban? και για τους άλλους λόγους μέχρι σήμερα safe λέγαμε ότι είναι αλλά άρχισαν τα πρώτα ban. Καταλαβαίνεις πως το λέω, δεν σου κάνω επίθεση, ούτε λέω ότι δεν έχεις δίκιο, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να κρατήσουμε μια στάση αναμονής μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. (τουλάχιστον όσοι δεν καίγονται για ανανέωση)

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει αναφερθεί κάτι για τη χρήση xcloud? είναι ασφαλής η χρήση vpn για την χρήση της συγκεκριμένης υπηρεσίας?

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.
8 minutes ago, BillT said:

Θεωρείται safe γιατί δεν έχουμε μέχρι σήμερα αναφορά για ban? και για τους άλλους λόγους μέχρι σήμερα safe λέγαμε ότι είναι αλλά άρχισαν τα πρώτα ban. Καταλαβαίνεις πως το λέω, δεν σου κάνω επίθεση, ούτε λέω ότι δεν έχεις δίκιο, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να κρατήσουμε μια στάση αναμονής μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. (τουλάχιστον όσοι δεν καίγονται για ανανέωση)

Δεν είναι δικά μου λόγια τα points, recap αυτών που λέει ο youtuber πιο πάνω είναι.

Και η δική μου άποψη είναι ότι πρέπει να περιμένουμε λίγο να δούμε πως θα κινηθεί η MS τις προσεχείς μέρες.

8 minutes ago, BillT said:

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει αναφερθεί κάτι για τη χρήση xcloud? είναι ασφαλής η χρήση vpn για την χρήση της συγκεκριμένης υπηρεσίας?

Εάν έπεσαν bans λόγω της χρήσης VPN (που επαναλαμβάνω - δεν απαγορεύεται από τα ToS), τότε υπάρχει κίνδυνος και για το xCloud, από την στιγμή που δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Οτι καποια στιγμη το πανηγύρι που γινεται με αγορες μεσω vpn το ξερουμε οτι θα τελειωσει.Τωρα για να πεσει κυνηγητό με μπαναρισματα κλπ το κοβω δυσκολο.Δεν θα το κανει γιατι και νομικα θα εχει προβλημα και δεν θελει να της γυρισει μπουμερανγκ ολο αυτο της ms.Και σε εποχες 360 με την πειρατεία, ελαχιστα το κυνήγησε εκτος το μεγαλο μπαν που ειχε ριξει το 2009 αν θυμαμαι καλα, που εκει εριξε μπαν με το κιλο.

• Moderators
Δημοσ.
29 minutes ago, Mr_Terror said:

Οτι καποια στιγμη το πανηγύρι που γινεται με αγορες μεσω vpn το ξερουμε οτι θα τελειωσει.Τωρα για να πεσει κυνηγητό με μπαναρισματα κλπ το κοβω δυσκολο.Δεν θα το κανει γιατι και νομικα θα εχει προβλημα και δεν θελει να της γυρισει μπουμερανγκ ολο αυτο της ms.Και σε εποχες 360 με την πειρατεία, ελαχιστα το κυνήγησε εκτος το μεγαλο μπαν που ειχε ριξει το 2009 αν θυμαμαι καλα, που εκει εριξε μπαν με το κιλο.

Δεν υπάρχει σύγκριση με τα bans του 2009, τότε έπαιζε κόσμος online με πειρατικά games.

Τώρα έφαγαν ban χρήστες επειδή έδωσαν τα λεφτά τους στην MS. 

Δημοσ.

Θέλω να πω ότι δεν κυνήγησε την πειρατεία πολύ.Γενικα είναι ελαστική η ms με τέτοια θέματα.Εδω επισκεύαζε κονσόλες δωρεάν που ήταν φλασαρισμενες.Οοως και να έχει θα τελειώσει οριστικά κάποια στιγμή αγορές από τρίτες χώρες με vpn

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε

Θέλω να πω ότι δεν κυνήγησε την πειρατεία πολύ.Γενικα είναι ελαστική η ms με τέτοια θέματα.Εδω επισκεύαζε κονσόλες δωρεάν που ήταν φλασαρισμενες.Οοως και να έχει θα τελειώσει οριστικά κάποια στιγμή αγορές από τρίτες χώρες με vpn

Ήμουν και εγώ από αυτούς που έφαγαν μπαν στο 360. Όλοι όμως τότε ξέραμε τους κινδύνους. Μέχρι jtag κάναμε τις κονσόλες και δεν καιγαμε καν dvd. Βάζαμε τα παιχνίδια απευθείας στο δίσκο.

Τεσπα αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το πως μπορεί να εξακριβώσει η ms πως κάποιος χρησιμοποίησε vpn και δεν πήγε στην Ινδία ή την Τουρκία ας πούμε. Αν υποθέσουμε ότι θέλει να κάνει μαζικά μπανς που και εγώ δε νομίζω πως υπάρχει περίπτωση να το κάνει.

Ή θεωρητικά αν το region σου είναι ελληνικό ακόμα και να πας σε αυτές τις χώρες απαγορεύεται να κάνεις αγορές? 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Τεσπα αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το πως μπορεί να εξακριβώσει η ms πως κάποιος χρησιμοποίησε vpn και δεν πήγε στην Ινδία ή την Τουρκία ας πούμε

Ip. Τα φθηνά/δωρεάν έχουν μαρκαρισμένες ip συνήθως, λόγω της αυξημένης χρήσης. Δεν ξέρω αν στα επί πληρωμή, το ip σου είναι και μοναδικό/καινούργιο (δεν νομίζω) 

Δημοσ.

Αν κλείσει και τα vpn και ρίξει και μερικές εκατοντάδες ΒΑΝ το παιχνίδι χάθηκε και πιστεύω θα γίνει η επόμενη sega δυστυχώς. Και έχω day 1 series x αλλά ο λόγος που μένω πλέον εδώ είναι το οικονομικο gaming μέσω vpn και gpu . Στα 45 μου με οικογένεια δάνειο κτλπ το gaming ειναι ακριβό σπορ . Και με τα παιχνίδια πλέον στο ps5 δεν έχει νόημα στην επόμενη γενιαενα ΧΒΟΧ 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Ip. Τα φθηνά/δωρεάν έχουν μαρκαρισμένες ip συνήθως, λόγω της αυξημένης χρήσης. Δεν ξέρω αν στα επί πληρωμή, το ip σου είναι και μοναδικό/καινούργιο (δεν νομίζω) 

Το ρωτάω γιατί έχω φίλο που πάει Σιγκαπούρη 4 φορές το χρόνο. Την τελευταία φορά έκανε από εκεί την ανανέωση της συνδρομής μέσω Ινδίας χωρίς vpn σε ελληνικό λογαριασμό. Φαίνεται η διαφορά με κάποιον που το έκανε από Ελλάδα? Δεν έχω ξανά ακούσει για μαρκαρισμένη ip. 

• Moderators
Δημοσ.
32 minutes ago, Tigio13 said:

Το ρωτάω γιατί έχω φίλο που πάει Σιγκαπούρη 4 φορές το χρόνο. Την τελευταία φορά έκανε από εκεί την ανανέωση της συνδρομής μέσω Ινδίας χωρίς vpn σε ελληνικό λογαριασμό. Φαίνεται η διαφορά με κάποιον που το έκανε από Ελλάδα? Δεν έχω ξανά ακούσει για μαρκαρισμένη ip. 

Το support έχει αναφέρει ότι δεν έπεσαν bans λόγω της χρήσης VPN, έπεσαν γιατί έγιναν exploit τα stores άλλων regions.

Επιπλέον δεν έχουν πέσει bans για εξαργύρωση κλειδιών, έχουν πέσει bans επειδή αγοράστηκε content απευθείας από τα stores άλλων regions.

Δημοσ.
1 hour ago, Malthador said:

Σε πλήρη αντίθεση με τους κανόνες της ενιαίας αγοράς η MS το πάει ένα βήμα παραπέρα πλέον:

Microsoft is refunding games bought from different EU regions 

Δεν βγάζει νόημα η τακτική της MS πλέον.

Αυτό δεν είναι παράνομο με βάση την ευρωπαϊκή νομοθεσία;

• Moderators
Δημοσ.
Just now, thagkol said:

Αυτό δεν είναι παράνομο με βάση την ευρωπαϊκή νομοθεσία;

Προφανώς και είναι.

Όπως είναι παράνομο να σου μπλοκάρουν την πρόσβαση σε περιεχόμενο που έχεις αγοράσει επειδή καταπάτησες έναν όρο που δεν υπάρχει πουθενά γραμμένος.

Νομίζω ότι η MS για την ώρα τεστάρει τα νερά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Malthador είπε

Το support έχει αναφέρει ότι δεν έπεσαν bans λόγω της χρήσης VPN, έπεσαν γιατί έγιναν exploit τα stores άλλων regions.

Επιπλέον δεν έχουν πέσει bans για εξαργύρωση κλειδιών, έχουν πέσει bans επειδή αγοράστηκε content απευθείας από τα stores άλλων regions.

Αγορά από άλλο store όπως κάναμε παλιά με gift cards και VPN έχει καταργηθεί και δεν μπορείς να κάνεις από τις 31 Σεπτεμβρίου 2024 που ανανέωσαν τα  terms & conditions, έχω 115BRL Βραζιλίας στον λογαριασμό μου και δεν με αφήνει με τίποτα να κάνω αγορές από άλλο store πετάει Wrong Region. Απ όσο το έψαξα στο νετ λένε ότι απο 31/09 κοιτάνε σε ποια χώρα είχε γίνει αρχικά ο λογαριασμός και το κλειδώνουν σε αυτήν.

Επεξ/σία από Saloufas
  • Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, Saloufas said:

Αγορά από άλλο store όπως κάναμε παλιά με gift cards και VPN έχει καταργηθεί και δεν μπορείς να κάνεις από τις 31 Σεπτεμβρίου 2024 που ανανέωσαν τα  terms & conditions, έχω 115BRL Βραζιλίας στον λογαριασμό μου και δεν με αφήνει με τίποτα να κάνω αγορές από άλλο store πετάει Wrong Region.

Ναι, αλλά μπορούμε να ακολουθήσουμε την τακτική της Sony και της Nintendo: φτιάχνουμε accounts στα regions που μας ενδιαφέρουν και αγοράζουμε games ή εξαργυρώνουμε κλειδιά από εκεί με VPN. Το έκανα φτιάχνοντας λογαριασμό με χώρα την Ινδία και πέρασε η συνδρομή Ινδίας κανονικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...