Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, music_lover είπε

Για να γίνει η core --> ultimate πρέπει να αγοράσεις και 1 μήνα ultimate για την μετατροπή άρα: 47 ευρώ περίπου έχει τώρα η ευρωπαϊκή ετήσια core στο cdkeys + 27 η μηνιαία ultimate = 74 ευρώ.

Και όλα αυτό θα μετατραπεί σε 5.8 μήνες (4.8 μήνες που είναι το 40% των 12 μηνών core + 1 μήνας ultimate που πήρες μετά για την μετατροπή) δια 74 ευρώ που πλήρωσες συνολικά (47+27).

Άρα τελική τιμή περίπου 12.75 ο μήνας 🤔 αρκετά λιγότερα από τα 27 που ζητάει η εξαρχής αγορά μιας ultimate 🤫

Αναλογικά αν βάλεις 2 έτη core είναι 47+47+27 = 121 ευρώ δια 4.8+4.8+1 = 10.6 μήνες βγαίνει 11.40 ευρώ ο μήνας🤠

3 έτη core 47+47+47+27 = 168 ευρώ δια 4.8+4.8+4.8+1 = 15.4 μήνες βγαίνει 10.90 ο μήνας 😎

Πάμε και λίγο στην premium, εκεί η αναλογία είναι 3:2, δηλαδή 12 μήνες core/essential θα γίνουν 8 μήνες premium άρα

47 ευρώ η ετήσια core από cdkeys + 13 ευρώ ο ένα μήνας premium θα μας δώσει 8+1=9 μήνες premium δλδ 60 ευρώ δια 9 μήνες = 6.6 ευρώ ο μήνας!

Βλέπω τώρα ότι τρέχει και μια προσφορά που σου δίνει με 1 ευρώ τις 14 πρώτες μέρες premium άρα 8 μήνες η μετατροπή από 12μηνη core + 14 μέρες η προσφορά με 1 ευρώ 47+1 = 48 ευρώ δια 8.5 μήνες = 5.6 ευρώ ο μήνας η premium!

Μιλάω πάντα για ανανέωση ληγμένων συνδρομών..όπου έχω λάθος διορθώστε με 😜

Όσα περισσότερα χρόνια βάλεις, τόσο πέφτει η τιμή, το θέμα είναι και ότι θα πρέπει να σκεφτεί κάποιος πολύ σοβαρά, αν τελικά αξίζει και ότι στα επόμενα 3-4 χρόνια που θα βάλει ultimate, αν θα άξιζε ή όχι, δηλαδή τους επόμενους μήνες λες "βάζει η Microsoft ωραία παιχνίδια, οπότε βάζω συνδρομή", αν μετά αρχίσει να βάζει την μια πατάτα μετά την άλλη, θα αξίζει;;; Αυτό που θέλω να πω, είναι πως τα χρήματα είναι πολλά, και δεν σου εγγυάται κανένας τίποτα.

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ειχα φορτωσει μεχρι ιανουαριο του 27. δεν βλεπω να ξαναδινω τοσα λεφτα.. τα μικρα παιζουν xbox, αλλα το cloud gaming ειναι πολυ καλο κ θα το χασω δυστυχως για οποτε το ανοιγω.. 

συμφωνω παντως, οσο κρατησε ηταν καλα. περασαμε καμμια 5ετια πολυ καλα

Δημοσ.

Λογικα εχει απαντηθεί αλλα 470 σελίδες δύσκολο να το βρω εβαλα σήμερα απο Ινδία 3 χρονια core και με την μετατροπή πήγε 15 μηνες , τώρα μπορώ να βάλω ultimate 3μηνες Ινδία και να φτάσω τα 3 χρονια? Η μεχρι εκει ειναι? ευχαριστώ το forum

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Chrisl7 είπε

Λογικα εχει απαντηθεί αλλα 470 σελίδες δύσκολο να το βρω εβαλα σήμερα απο Ινδία 3 χρονια core και με την μετατροπή πήγε 15 μηνες , τώρα μπορώ να βάλω ultimate 3μηνες Ινδία και να φτάσω τα 3 χρονια? Η μεχρι εκει ειναι? ευχαριστώ το forum

Ναι σε ultimate μέχρι 36 μηνες 

https://support.xbox.com/en-US/help/subscriptions-billing/manage-subscriptions/xbox-subscription-extension-limits

• Game Pass Ultimate can be extended to a maximum of 36 months in all countries where it’s available.

Τα εβαλες σε ελληνικο λογαριασμο η  σε ινδικο ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ινδικό, εκανα νέο απο την αρχή,  ο δικός μου ελληνικός είχε ακομη 7 μηνες, αλλα έτσι όπως το πάνε μετά δεν θα μπορείς να βάλεις απο αλλη χωρα άρα χτυπάω 3μηνες αφοβα ευχαριστώ 

Επεξ/σία από Chrisl7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν εχεις δυνατό υπολογιστή αξιζει, εγω το εχω βαλει και στο legion go

Έβαλα 25μηνες απο Ινδία με τρωει το χέρι για 3 χρονια, αλλα θα κρατηθω

Επεξ/σία από Chrisl7
Δημοσ.

Επειδή εγώ μπερδεύτηκα θέλω να πάρω μια 12μηνη core που έχω βρεί στα 45 ευρώ για να στακάρω σε ήδη υπάρχουσα συνδρομή.Θα μετατραπεί τελικά σε 4,8 η 3 μήνες?

40 λεπτά πριν, vagmouk είπε

Επειδή εγώ μπερδεύτηκα θέλω να πάρω μια 12μηνη core που έχω βρεί στα 45 ευρώ για να στακάρω σε ήδη υπάρχουσα συνδρομή.Θα μετατραπεί τελικά σε 4,8 η 3 μήνες?

Απαντώ στον εαυτό μου . Τρείς μήνες δίνει τελικά. Η δική μου λήγει τον 12/27 βρήκα και πρόσθεσα μια τρίμηνη ακόμα Ultimate από Instant Gaming στα 34 ευρώ, το πήγα μέχρι 3/28 και αυτό θα είναι μάλλον και το τέλος για μένα.27 ευρώ ο μήνας σαν αστείο ακούγεται....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...