Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα επειδή εχω καιρό να ασχοληθώ και ειχα διαβασει για κάτι αλλαγές αν αγοράσω παιχνίδια απο Αργεντινή θα ενεργοποιηθεί σρον λογαριασμό μου εχω ελληνικό account 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, manthos_27 είπε

Καλησπέρα στην παρέα επειδή εχω καιρό να ασχοληθώ και ειχα διαβασει για κάτι αλλαγές αν αγοράσω παιχνίδια απο Αργεντινή θα ενεργοποιηθεί σρον λογαριασμό μου εχω ελληνικό account 

Ναι, κανονικά. Με VPN.

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, manthos_27 είπε

Αυτό εδώ το παιχνίδι που εδινε δωρεάν πριν λίγο καιρό ειναι ολόκληρο ή demo

IMG_2993.jpeg

Θυμάμαι που έγραψαν για το ότι το δίνει η Microsoft δωρεάν, αλλά κάποια σχόλια έγραφαν ότι όταν το κατεβάσεις το Launcher, ζητάει να πληρώσεις το παιχνίδι.

Το Launcher ακόμα το δείχνει ως δωρεάν, το παιχνίδι το δείχνει ότι κοστίζει 79 ευρώ, οπότε μάλλον μόνο το Launcher έχει δωρεάν, όχι το παιχνίδι, αν θες για 100% σίγουρα, μπορείς να το κάνεις download!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ChristosG82 είπε

Θυμάμαι που έγραψαν για το ότι το δίνει η Microsoft δωρεάν, αλλά κάποια σχόλια έγραφαν ότι όταν το κατεβάσεις το Launcher, ζητάει να πληρώσεις το παιχνίδι.

Το Launcher ακόμα το δείχνει ως δωρεάν, το παιχνίδι το δείχνει ότι κοστίζει 79 ευρώ, οπότε μάλλον μόνο το Launcher έχει δωρεάν, όχι το παιχνίδι, αν θες για 100% σίγουρα, μπορείς να το κάνεις download!

Το launcher το εχει δωρεαν γιατι μεσα απ' αυτο παίζεις το warzone

Επεξ/σία από vorlon68
  • Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Το launcher το εχι δωρεαν γιατι μεσα απ' αυτο παίζεις το warzone

Οπότε πρέπει να αγοραζω το παιχνίδι τώρα σωστά έτσι 

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Έφτιαξα έναν λογαριασμό microsoft  Ινδίας με gmail το οποίο δεν είχε χρησιμοποιηθει ξανά. Το έφτιαξα χωρίς χρήση vpn. Αγόρασα κλειδιά Ινδίας και στην σελίδα redeem  άνοιξα surfshark vpn με χώρα Ινδία. Μου λέει να βάλω το κλειδί και έχει κανονικά το gmail μου και δίπλα γράψει Ινδία. Όταν βάζω το κλειδί μου λέει λάθος χώρα. Δοκίμασα και με nord vpn και πάλι τζίφος. Επίσης άλλαξα και στην κονσόλα το region σε Ινδία αλλά και το app στο κινητό σε ινδια αλλά και πάλι τίποτα. Τι μπορεί να φταίει; Μήπως το σταμάτησε πλέον η microsoft και δεν δουλεύει ο τρόπος; 

Δημοσ.

Μήπως όταν έφτιαξες τον λογαριασμό δεν έβαλες το vpn? Ίσως φταίει αυτό, το κλειδί θα το βάλεις μέσω μπροουζερ με vpn και κάτω κατω θα διαλεξεις αγγλικα ινδια

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Chrisl7 είπε

Μήπως όταν έφτιαξες τον λογαριασμό δεν έβαλες το vpn? Ίσως φταίει αυτό, το κλειδί θα το βάλεις μέσω μπροουζερ με vpn και κάτω κατω θα διαλεξεις αγγλικα ινδια

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι όταν έφτιαξα λογαριασμό όντως δεν έβαλα vpn γιατί σε σχετικό βίντεο που ανέβηκε πρόσφατα έλεγε ότι δεν χρειάζεται vpn κατά την δημιουργία και απλά επιλέγεις χώρα Ινδία και βάζεις vpn μόνο στο redeem. Το έκανα και αυτό μέσω browser αγγλικά Ινδία και τίποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Chrisl7 είπε

Τελικά κατάφερα με vpn και έφτιαξα νέο account και έκανα redeem. Σε ευχαριστώ. Ήθελε να γίνει ο λογαριασμός με vpn τελικά. Αυτό έφταιγε. 

Επεξ/σία από goregr
  • Like 1
Δημοσ.

Αν θέλεις εχω ένα κωδικό για 1 μήνα ultimate Ινδίας,  το πήρα παραπάνω Καταλαθος,  10€ εχει αν το θέλει κάποιος στα 5€ για να μην πάει χαμενο

• Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Chrisl7 είπε

Αν θέλεις εχω ένα κωδικό για 1 μήνα ultimate Ινδίας,  το πήρα παραπάνω Καταλαθος,  10€ εχει αν το θέλει κάποιος στα 5€ για να μην πάει χαμενο

Αν πάω σπίτι και βάλω το λογαριασμό που έφτιαξα και δω ότι δουλεύει το θέλω. Θα σου στείλω μήνυμα dm  το απόγευμα. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, goregr είπε

Αν πάω σπίτι και βάλω το λογαριασμό που έφτιαξα και δω ότι δουλεύει το θέλω. Θα σου στείλω μήνυμα dm  το απόγευμα. 

Έχω κι εγώ ένα εξάμηνο Ινδιας. Αν το θέλεις να μην πάει χαμένο πες μου…

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...