Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο παρακάτω είναι κωδικός δώρο 14 μέρες gamepass ultimate από χειριστήριο xbox. Μόνο για νέους χρήστες!

Spoiler

QVTFX-94QXK-WXGRY-6C433-MX37Z

Δεν μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε αν είστε ήδη ενεργός χρήστης.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μια ερώτηση παιδιά όποιος μπορεί να απαντήσει.. Μπορώ να αγοράσω gift cards από Brazil και μετά να αγοράσω games από Brazilian Store και να τα έχω κανονικά στο Ελληνικό μου account?? Δεν χρειάζεται VPN?? Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, JohnTheReaper89 είπε

Μια ερώτηση παιδιά όποιος μπορεί να απαντήσει.. Μπορώ να αγοράσω gift cards από Brazil και μετά να αγοράσω games από Brazilian Store και να τα έχω κανονικά στο Ελληνικό μου account?? Δεν χρειάζεται VPN?? Ευχαριστώ!!!

Ναι σε όλα. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Πλέον η πιο φτηνή ultimate συνδρομή που βρίσκω να ξαναγεμισω ειναι απο eneba 3 μηνη κοντά 25 26 ευρώ ε? Κρίμα ανεβήκανε.. 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, ViktorasDem είπε

Πλέον η πιο φτηνή ultimate συνδρομή που βρίσκω να ξαναγεμισω ειναι απο eneba 3 μηνη κοντά 25 26 ευρώ ε? Κρίμα ανεβήκανε.. 

απο το link που ειναι στο πιναρισμενο ποστ απο βραζιλια εχει 32 ευρω το 12μηνο απο οτι βλεπω 

Δημοσ.

Θα χρειαστω την βοηθεια σας καθως ακολουθησα τις οδηγιες του post  αγορασα 2 κλειδια απο το cdkeys χωρις vpn (region europe) ολα καλα μεχρι εκει.καταχωροντας επειτα το κλειδι στο https://redeem.microsoft.com/ .

ενω ειμαι log in μου εμφανιζει το μηνημα

Sorry, an unexpected error has occurred. The error has been recorded and we will investigate. Please try to redeem your code later.
RiskPolicyRejected.
τι εχω κανει λαθος?
Δημοσ.

Με SurfShark VPN από PC και επιλογή Βραζιλίας όλα έπαιξαν μπόμπα. Απλώς μέχρι λίγο πρόν αργούσε τρομερά η διαδικασία της αγοράς με 1€/πρώτος μήνας του ultimate αλλά τελικά ολοκληρώθηκε. Λογικά κάποιο πρόβλημα με τους servers της Microsoft θα ήταν. Απλώς μέσα η συσκευασία του Xbox δεν είχε κάποιο κωδικό για 1 μήνα free. Δεν πειράζει και πολύ, μιας που πήρα με 96,27€ + 1€ τρία χρόνια pass. Μέχρι τότε μπορεί να έχω αλλάξει και πλατφόρμα :P

@vespa250gts παρατήρησα μεγάλες καθυστερήσεις σήμερα στους servers. Μήπως να προσπαθήσεις ξανά να κάνεις redeem τους κωδικούς;

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες τα φώτα σας...

Φίλος έχει αγοράσει από eneba παιχνίδια για Αργεντινή, Αγγλία και Αμερική.

Τα βρήκε πολύ φθηνά λέει.....

Ο λογαριασμός του είναι ελληνικός.

Υπάρχει περίπτωση να παίξει το κάθε region αν ναι με ποιο τρόπο???

Ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...