Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Ακολούθησα πέρυσι τον οδηγό του sphinxgr (σε ευχαριστώ πολύ) και ενεργοποίησα το Xbox Game Pass Ultimate μέσω Βραζιλίας. Στις 17/2 η συνδρομή λήγει (είχα ενεργοποιήσει μόνο 1 χρόνο). μπορώ να ανανεώσω την συνδρομή μου, διατηρώντας το account, με τον ίδιο τρόπο (αν και βλέπω ότι πλέον συμφέρει και μέσω Τουρκίας), ή πρέπει να δημιουργήσω νέο λογαριασμό και να κάνω τη διαδικασία από την αρχή;

Ευχαριστώ εκ 'των προτέρων!

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, spyros95 είπε

Καλησπέρα σας,

Ακολούθησα πέρυσι τον οδηγό του sphinxgr (σε ευχαριστώ πολύ) και ενεργοποίησα το Xbox Game Pass Ultimate μέσω Βραζιλίας. Στις 17/2 η συνδρομή λήγει (είχα ενεργοποιήσει μόνο 1 χρόνο). μπορώ να ανανεώσω την συνδρομή μου, διατηρώντας το account, με τον ίδιο τρόπο (αν και βλέπω ότι πλέον συμφέρει και μέσω Τουρκίας), ή πρέπει να δημιουργήσω νέο λογαριασμό και να κάνω τη διαδικασία από την αρχή;

Ευχαριστώ εκ 'των προτέρων!

Μπορεις κανονικα, απλα θα περιμενεις να ληξει η συνδρομη σου.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vasilis_ts είπε

Μπορεις κανονικα, απλα θα περιμενεις να ληξει η συνδρομη σου.

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση! Μετά την λήξη επομένως, ακολουθώ το υπόμνημα και αγοράζω από εδώ (https://www.cdkeys.com/xbox-live/12-month-xbox-live-gold-membership-turkey); Χρειάζεται να αγοράσω εκ 'νέου το Ultimate; 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, spyros95 είπε

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση! Μετά την λήξη επομένως, ακολουθώ το υπόμνημα και αγοράζω από εδώ (https://www.cdkeys.com/xbox-live/12-month-xbox-live-gold-membership-turkey); Χρειάζεται να αγοράσω εκ 'νέου το Ultimate; 

Ναι, θα πρεπει μετα να αγορασεις και το Game Pass Ultimate για να γινει η μετατροπη της συνδρομης απο Gold σε Ultimate.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκανα καινουριο λογαρισαμο και μου βγαζει τις τιμες σε δολάρια! Δεν μπορω να προχωρησω ετσι! 

Δεν θα επρεπε να βλεπω ευρω? Εχω βαλει χωρα Ελλαδα Κι οταν παω μεσω browser μου δινει τιμες σε ρουπιες Ινδιας!!! 

Με τρολαρει μηπως?

Καμια ιδεα?

Επεξ/σία από yansta
Δημοσ.
Στις 10/2/2023 στις 2:18 ΜΜ, vasilis_ts είπε

Πρέπει να αλλάξεις το region σε Ελλάδα. Εμένα πέρασε κανονικά σε Ελληνικό λογαριασμό.

Ευχαριστώ. Μου πήρε λίγη ώρα γιατί αλλαξα location κονσόλας και δεν έπαιζε αλλά ήθελε όλου του Microsoft account 

Δημοσ.

Gια εμας που ειμαστε ηδη συνδρομητες του Ultimate ποια διαδικασια ακολουθούμε?

Παργματικα έχω μπερδευτει

Απο VPN εχω το CyberGhost

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, whiteman7 είπε

Gια εμας που ειμαστε ηδη συνδρομητες του Ultimate ποια διαδικασια ακολουθούμε?

Παργματικα έχω μπερδευτει

Απο VPN εχω το CyberGhost

Αν εχεις ηδη ενεργη συνδρομη ultimate, μονο αν παρεις κωδικο για ultimate μπορεις να κανεις επεκταση της συνδρομης σου.

Αν θελεις να κανεις τη μετατροπη με το gold, αναγκαστικα πρεπει να περιμενεις να ληξει η συνδρομη σου πρωτα.

Επεξ/σία από vasilis_ts
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 14/2/2023 στις 8:27 ΜΜ, vasilis_ts είπε

Αν εχεις ηδη ενεργη συνδρομη ultimate, μονο αν παρεις κωδικο για ultimate μπορεις να κανεις επεκταση της συνδρομης σου.

Αν θελεις να κανεις τη μετατροπη με το gold, αναγκαστικα πρεπει να περιμενεις να ληξει η συνδρομη σου πρωτα.

Αν έχουμε είδη ultimate συνδρομή μπορούμε να κάνουμε επέκταση με συνδρομές live gold, gamepass με την ανάλογη μετατροπή σε μήνες σε ultimate.. Αλλιώς με κανονική ultimate συνδρομή χωρίς μετατροπή.. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, vagosvts7 είπε

Αν έχουμε είδη ultimate συνδρομή μπορούμε να κάνουμε επέκταση με συνδρομές live gold, gamepass με την ανάλογη μετατροπή σε μήνες σε ultimate.. Αλλιώς με κανονική ultimate συνδρομή χωρίς μετατροπή.. 

Δεν το ανεφερα γιατι νομιζω πως δεν αξιζει να το κανεις.

Επεξ/σία από vasilis_ts
Δημοσ.
1 hour ago, Paragontas-x said:

Ρώτησα σε προηγούμενο ποστ μου αλλά δεν έλαβα καμία απάντηση και γι' αυτό είπα να ξανά κάνω την ίδια ερώτηση.

Μπορούμε πλέον με κάποιο τρόπο να αγοράσουμε κάτι από διαφορετικού region ms store?

Με vpn δε γίνεται;

Δημοσ.
Στις 14/2/2023 στις 10:36 ΠΜ, jonilakas είπε

Μπορούμε να αγοράσουμε από κάποιο άλλο store το hogwarts συγκεκριμένα …. Η συνδρομή μου είναι Τουρκίας 

Δυστηχως χώμα τιμή για το hogwarts μόνο σε PS5 και με τουρκικο λογαριασμό στα 39€.

Σε xbox ποιο φθηνα απο βραζιλια https://xbox-store-checker.com/en/game/compare/Hogwarts-Legacy-Xbox-Series-X-S-Version/9mt5nj5w7b8z

Δημοσ.

Με έστειλαν εδώ γιατί θα πάρω κονσόλα... Αποτέλεσμα?

Δεν κατάλαβα τίποτα χαχαχαχχαχα!

Θα επανέλθω μόλις έρθει στα χέρια μου το Xbox X και θα τα διαβάσω πιο προσεχτικά!

Σας ευχαριστω που υπάρχετε μερικοί άνθρωποι εδώ μέσα... Μου έχετε λύσει τα χέρια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...