Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Διάβασε το 2 ποστ.

Λέει ξεκάθαρα ότι δεν χρειάζεται να αλλάξεις region τον Ελληνικό λογαριασμό που έχεις.

Μην λέω πολλά διάβασε πολύ καλά το 2 ποστ αυτού του τοπικ.

Μα στην πρώτη προσπάθεια δεν αλλάξα κάτι . Μπήκα με Vpn και χώρα Τουρκία  στο redeem.microsoft.com εκανα log in κανονικά με το λογαριασμό μου και στην σελίδα που βάζω το κλειδί ανγράφει το mail του λογαριασμου μου σε παρένθεση Ελλάδα απο κάτω βάζω το κλειδί και δεν το δέχεται για λόγους περιοχής.

Update και λύση . Υπήρχε ανοιχτός υπολογιστής στο πατρικό με τον λογαριασμό της microsoft συνδεδεμένος στο Internet και υποθέτω έβλεπε η microsoft active λογαριασμο με ip Ελλάδας.

Εκλέισε ο υπολογιστής και συνέχισα κανονικά.

Επεξ/σία από alexzorb
  • Like 2
  • Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexzorb είπε

Μα στην πρώτη προσπάθεια δεν αλλάξα κάτι . Μπήκα με Vpn και χώρα Τουρκία  στο redeem.microsoft.com εκανα log in κανονικά με το λογαριασμό μου και στην σελίδα που βάζω το κλειδί ανγράφει το mail του λογαριασμου μου σε παρένθεση Ελλάδα απο κάτω βάζω το κλειδί και δεν το δέχεται για λόγους περιοχής.

Update και λύση . Υπήρχε ανοιχτός υπολογιστής στο πατρικό με τον λογαριασμό της microsoft συνδεδεμένος στο Internet και υποθέτω έβλεπε η microsoft active λογαριασμο με ip Ελλάδας.

Εκλέισε ο υπολογιστής και συνέχισα κανονικά.

Λύθηκε το πρόβλημά σου φαίνεται. Εγώ απλά ήθελα να επισημάνω ότι τις περισσότερες φορές (μην πω όλες) φταίει το VPN. Επειδή υπάρχει μεγάλη ζήτηση σε Τουρκία - Βραζιλία παγκοσμίως (για ευνόητους λόγους) πολλές φορές τυχαίνει, ενώ φαίνεται να έχεις πάρει IP Τουρκίας, να μην ισχύει. Συνήθως πρόκειται για free vpn.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα έχει πάρει κανείς τους 3 μήνες apple tv ;Πήγα να πάρω το 3μηνο apple tv αλλά μου γράφει ότι ειναι για store usa. καί θέλει κωδικό 

Επεξ/σία από Andytse13
Δημοσ.

Κάποιος προχθές έγραψε ότι έκλεισε το κόλπο από Αργεντινή. Μόλις πηρα το diablo 2 resurrected από Τουρκία στα 6  ευρώ το πηρε κανονικά. Ας δοκιμάσει από εκει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GaGaS_Thess είπε

Κάποιος προχθές έγραψε ότι έκλεισε το κόλπο από Αργεντινή. Μόλις πηρα το diablo 2 resurrected από Τουρκία στα 6  ευρώ το πηρε κανονικά. Ας δοκιμάσει από εκει

Και εγω αγόρασα σημερα για τον Γιό μου το Forza Horizon 5 Premium Add-on Stack κανονικα απο Τουρκία στα 22€ χωρις κανενα πρόβλημα.

Επεξ/σία από dream21
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χθες το windscribe μου εβγαλε την πιστη.Δεν δουλεψε σωστα καθολου.Εβαζα χωρα τουρκια για να περασω ενα παιχνιδι σε λογαριασμο φιλου και μου εδινε ασχετη ip αλλης χωρας.Δεν ξερω γιατι ετσι, πρωτη φορα αντιμετώπισα προβλημα.Τελικα εκανα δουλεια με το vpn.lat

Επεξ/σία από Mr_Terror
Δημοσ.

Ρε παιδιά τα barcodes του oreo τα βάζουμε κανονικά στον 25ψηφιο κωδικό του store??

13 ψηφία έχει...τα υπόλοιπα;;η το δέχεται έτσι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλη την παρέα, μετά από 2+ χρόνια συνδρομής ultimate , έρχεται η ώρα της ανανέωσης! Έχουμε καμία λύση;;  Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επεξ/σία από Liako25
Δημοσ.
28 minutes ago, Liako25 said:

Καλησπέρα σε όλη την παρέα, μετά από 2+ χρόνια συνδρομής ultimate , έρχεται η ώρα της ανανέωσης! Έχουμε καμία λύση;;  Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Φορτώνεις έως 36 μήνες gold και έπειτα με 13€ κάνεις την μετατροπή σε ultimate. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Φορτώνεις έως 36 μήνες gold και έπειτα με 13€ κάνεις την μετατροπή σε ultimate. 

Μέσα από τη Microsoft το κάνω αυτό ή από κάπου αλλού; Για διαφώτισέ με λίγο..

Δημοσ.
11 minutes ago, Liako25 said:

Μέσα από τη Microsoft το κάνω αυτό ή από κάπου αλλού; Για διαφώτισέ με λίγο..

Gold από όπου θέλεις. Είτε Microsoft είτε κάποια sites που πουλάνε κωδικούς. Π.χ. Eneba, gamivo

Μετατροπή θα κάνεις μέσω της Microsoft. 

Λεπτομέρειες στα πρώτα posts 

Δημοσ.

Αυτό το είχα κάνει και τότε και νόμιζα ότι δεν γίνεται πάλι. Μόνο την πρώτη φορά γίνεται,έτσι νόμιζα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...