Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν είσαι φανατικός gamer και δε θέλεις να ξοδέψεις μια περιουσία στα παιχνίδια, το gp είναι ο θησαυρός Σου (με 70-90€ μπορείς να το έχεις για 3 χρόνια)

Αν παίζεις μια στο τόσο φυσικά δε σε συμφέρει (θεωρώ την αρχική τιμή 13€/μήνα)

Προσωπικά έπαιξα σε 10 μηνες που το έχω το life is strange 2, the walking dead season 1(προσεχώς θα ξεκινήσω season 2), 3 tomb raider, Forza horizon 4(τελικά το αγόρασα) και 4-5 ακόμη. Φυσικά δοκίμασα κάποια που τελικά δεν είναι του γούστου μου (red dead redemption πχ). Φαντάσου να τα αγόραζα όλα αυτά!  

• Like 1
  • Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν ειναι παιχνιδι exclusive της microsoft πχ forza gears state of decay halo ori κτλ τοτε μπαινει day οne κ δεν βγαινει. Τα υπολοιπα καθονται αναλογα , πχ το red dead2 εκατσε νομιζω 3-4 μηνες αλλα το pes 2020 ειναι ακομα στο gamepass

Δημοσ.

Και το gta v έμεινε 4 μήνες αν θυμάμαι καλά. 

Η συνδρομή μου λήγει κάπου το Νοέμβρη. 

Τι επιλογές έχω να στακαρω 2-3 χρόνια; 

Δημοσ.

Καλησπέρα αν βαλω μια 3 μήνες xbox game pass θα εχω και την υπηρεσία xbox live ταυτόχρονα ή θα πρέπει να πληρώσω έξτρα για να παίζω on line? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, SKRUTZ είπε

Καλησπέρα,

Στην Eneba  3 μήνες Ultimate στα 21,27€ δηλαδή 7,09€/μήνα  με τον κωδικό XGPU3M  αφαιρεί 1,76€

image.png.f183945609074a35aadfdd05cb8d3a81.png

Κάνει για ανανέωση υπάρχουσας συνδρομής Ultimate;

Δεν βρήκα κάποια σχετική πληροφορία στη σελίδα.

Επεξ/σία από easyriderktm
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά τιμή. Στάκαρα 2 τρίμηνα στην υπάρχουσα συνδρομή που τελειώνει τον Γενάρη. Ετήσια βγαίνει ελάχιστα επάνω-κατω από ετήσια live gold Βραζιλίας. Γλιτώνεις και τις διαδικασίες με το VPN...

Επεξ/σία από easyriderktm
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, easyriderktm είπε

Μια χαρά τιμή. Στάκαρα 2 τρίμηνα στην υπάρχουσα συνδρομή που τελειώνει τον Γενάρη. Ετήσια βγαίνει ελάχιστα επάνω-κατω από ετήσια live gold Βραζιλίας. Γλιτώνεις και τις διαδικασίες με το VPN...

τι ακριβώς εννοείς με αυτό;  ok, απαντήθηκε....

Επεξ/σία από tempo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, easyriderktm είπε

H Βραζιλιάνικη προσθέτει 4 μήνες σε ήδη υπάρχουσα ultimate συνδρομή και βγαίνει στα 25,61€ δηλαδή στα 6,40€/μήνα. Η διαφορά των 0,8€ με 1€ ανά μήνα δεν είναι κάτι φοβερό που θα με κάνει να βάλω brazil με VPN και τα σχετικά. έχεις απόλυτο δίκιο easyriderktm  δεν αξίζει τον κόπο σε αυτά τα χρήματα.

image.png.cf696d67e693bd1c33569fa9b42ec325.png

Πόσο μάλλον από το cdkeys που βγαίνει ο μήνας 7,12€/μήνα

image.png.d355b715776bf373d48d19da320123aa.png

Επεξ/σία από SKRUTZ
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...