Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευρωπαϊκή συνδρομή σε τουρκική συνδρομή δεν χρειάζεται vpn; εκτός αν εννοεί ο φίλος είχε βάλει τουρκική συνδρομή σε ευρωπαϊκό λογαριασμό και του έληξε.

Εγώ κατάλαβα λάθος, ο φίλος έχει ελληνικό λογαριασμό είχε περάσει τουρκική συνδρομή και τωρα θέλει να περάσει ευρωπαϊκή συνδρομή.Μιλα με το support της ms  όπως λέει ο sphinxgr και θα στις περάσουν αυτοι

Επεξ/σία από Mr_Terror
  • Like 1
  • Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Ευρωπαϊκή συνδρομή σε τουρκική συνδρομή δεν χρειάζεται vpn; εκτός αν εννοεί ο φίλος είχε βάλει τουρκική συνδρομή σε ευρωπαϊκό λογαριασμό και του έληξε.

Εγώ κατάλαβα λάθος, ο φίλος έχει ελληνικό λογαριασμό είχε περάσει τουρκική συνδρομή και τωρα θέλει να περάσει ευρωπαϊκή συνδρομή.Μιλα με το support της ms  όπως λέει ο sphinxgr και θα στις περάσουν αυτοι

Εκτός αν είναι Τούρκος!!! Τότε θέλει VPN ελληνικό 😛

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Haha 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Πάντως οι 3μηνες core ευρωπαϊκές έχουν καρφωθει στα 13+ ευρώ και δεν λένε να πέσουν.

Και εγω τις κοιτάω κάθε μέρα για να τις ανεβάσω εδώ αν πεσουν. Μόνο για κανα μηνα ειχαν πεσει στα 5.5-6.5€. Μετά είναι σταθερά στα 13!!!!

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος λόγος που βάζετε ευρωπαϊκές και όχι από άλλες χώρες?

Θέλετε να είστε απλά εντάξει, ώστε να μην φοβάστε μην κάνει κάτι η Microsoft στο λογαριασμό σάς?

Πιστεύω πως η Microsoft αν πάει στο φτιάχνω παιχνίδια και τα βάζω στο gamepass, οι συνδρομές δεν θα είναι και πολύ σε προσιτές τιμές.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ChristosG82 είπε

Υπάρχει κάποιος λόγος που βάζετε ευρωπαϊκές και όχι από άλλες χώρες?

Θέλετε να είστε απλά εντάξει, ώστε να μην φοβάστε μην κάνει κάτι η Microsoft στο λογαριασμό σάς?

Πιστεύω πως η Microsoft αν πάει στο φτιάχνω παιχνίδια και τα βάζω στο gamepass, οι συνδρομές δεν θα είναι και πολύ σε προσιτές τιμές.

image.png.0019a238547db2534d094b5477d491bc.png

• Thanks 2
Δημοσ.

Τι έγινε ρε παιδιά?

Το καλοκαίρι έβαλα 2 χρόνια Gold, το οποίο το Σεπτέμβρη έγινε Core, οπότε έχω να δω κάτι μήνες τιμές από συνδρομές, πέρα από συνδρομή core από Ινδία όπου δεν είναι το ίδιο φθηνή με πριν, αλλά έχει κάτω από 30 ευρώ για 12 μήνες, οι υπόλοιπες έχουν πάει σε τιμές ίδια επίπεδα πάνω κάτω.

Ultimate δεν είδα, η Microsoft θα το φάει το κεφάλι της, αν και ήταν αναμενόμενο η αύξηση, αλλά όσοι αγόραζαν xbox, o λόγος ήταν αυτός.

Δημοσ.
Στις 24/4/2024 στις 10:10 ΠΜ, mclound είπε

Επιτέλους, ήρθε η ανάπτυξη!

Όπως με τα ενοίκια, όπου σύμφωνα με τον Άδωνι, η ανάπτυξη στην Ελλάδα ήρθε γιατί τα ενοίκια ακρίβυναν!

Δημοσ.

Ρε παιδια ξερει κανεις αν εχεις συνδρομη core, μπορεις να παιξεις τα παιχνιδια που εχεις ηδη κατεβασμενα?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, eko13 είπε

Ρε παιδια ξερει κανεις αν εχεις συνδρομη core, μπορεις να παιξεις τα παιχνιδια που εχεις ηδη κατεβασμενα?

Του Gamepass όχι

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, eko13 είπε

Μπορείς να παίξεις τα παιχνίδια που έχει το core μόνο, τα υπόλοιπα θέλει αναβάθμιση 

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.

Εγώ που θέλω να βάλω μόνο pc gamepass αυτό αξίζει?

16 ευρώ βγαίνει το 3μηνο. 

https://www.eneba.com/el/xbox-xbox-game-pass-for-pc-3-month-windows-10-store-key-europe?itm_campaign=Recombee Product Page&itm_content=gamers also viewed section&itm_medium=product card&itm_term=2

Δημοσ.
2 ώρες πριν, johnnyman είπε

Καλημέρα παιδιά.

Εγώ που θέλω να βάλω μόνο pc gamepass αυτό αξίζει?

16 ευρώ βγαίνει το 3μηνο. 

https://www.eneba.com/el/xbox-xbox-game-pass-for-pc-3-month-windows-10-store-key-europe?itm_campaign=Recombee Product Page&itm_content=gamers also viewed section&itm_medium=product card&itm_term=2

Υπάρχει δοκιμαστική περίοδος από όσο θυμάμαι, και στο eneba υπήρχε δοκιμαστικό key που έβγαινε φθηνότερα ο μήνας , οπότε μπορείς να το δοκιμάσεις.

Πέρα από αυτό, αν μπεις στο Microsoft store pc, μπορείς να δεις τι παιχνίδια υπάρχουν στο gamepass.

Ψάξε λίγο, δεν νομίζω να αλλάξει κάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...