Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@aeljim, @bfc, @malias4 ευχαριστώ παιδιά.. δυστυχώς υπάρχει ήδη Ultimate όπως είπα, οπότε δεν έχει νόημα να το κάνω.. όταν θα λήξει, δεν θα υπάρχει πλέον gold, οπότε δεν έχει νόημα νομίζω να τα αγοράσω από τώρα κ να κάνω redeem τότε.. μάαααλλον θα πάω για νέο λογαριασμό, που θα μπει στα windows μου κ στο xbox φίλου

• Like 1
  • Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από cd keys αγοράζουμε live gold Europe ή Worldwide?  Μετά αν θέλουμε να κολλήσουμε game pass πρέπει να είναι από την ίδια ζώνη?

Επεξ/σία από fouskos
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, fouskos είπε

Από cd keys αγοράζουμε live gold Europe ή Worldwide?  Μετά αν θέλουμε να κολλήσουμε game pass πρέπει να είναι από την ίδια ζώνη?

Θες να μας πεις και εσυ, τι θες να κάνεις? Γιατί όπως φαινεται ούτε εσύ έχεις καταλάβει.

Για αρχή διάβασε με προσοχή το 1ο post να καταλάβεις τι είναι gold/game pass/ultimate.

Στη συνέχεια αφού καταλάβεις, μάλλον θα θες το Ultimate με φθηνή αγορά Gold Βραζιλίας. Οπότε τότε θα διαβάσεις το 3ο post. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θέλω να πάρω live gold απο cd keys και να κολλήσω 1 μήνα ultimate που θα πάρω από microsoft store. Το live gold που θα πάρω απο cd keys πρέπει να είναι Europe, Worldwide ή δεν έχει σημασία και ότι πάρω κάνει? Το είχα κάνει και πριν 7 μήνες αλλά δεν θυμάμαι αν είχα πάρει Europe ή Worldwide.

Επεξ/σία από fouskos
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, fouskos είπε

θέλω να πάρω live gold απο cd keys και να κολλήσω 1 μήνα ultimate που θα πάρω από microsoft store. Το live gold που θα πάρω απο cd keys πρέπει να είναι Europe, Worldwide ή δεν έχει σημασία και ότι πάρω κάνει? Το είχα κάνει και πριν 7 μήνες αλλά δεν θυμάμαι αν είχα πάρει Europe ή Worldwide.

Δεν έχει σημασία τι θα πάρεις, αρκεί να μην έχεις ενεργή Ultimate.

Για τη διαδικασία δες το 3ο Post.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όποιον ενδιαφέρεται για 12μηνη EA PLAY στα 19,79€

Υπόψιν ότι σε λίγο καιρό όσοι έχουν συνδρομή EA PLAY οι μήνες θα γίνουν GAME PASS ULTIMATE με μετατροπή 3:1 (δηλαδή άν την ημέρα μετατροπής έχεις 12 μήνες ea play θα γίνουν αυτόματα 4 μήνες game pass ultimate.)

Με αυτή την τιμή βγαίνει ο μήνας κάτω από 5€. 

Δεν γνωρίζω τι γίνεται αν φτασουμε το μέγιστο των 36 μηνών που υπάρχει. εγώ επειδή έχω 2 χρόνια ακόμα ultimate θα βάλω 1-2 ea play ώστε να πάρω κάποιους μήνες μετά.

image.png.d47858111be4b36d44d266374e6df91a.png

EDIT

Και το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

image.png.96e501015d6f371e49ccc80af08dfbb6.png

ΠΡΙΝ

image.png.d9dad10e17569913ae15a0098d3dd089.png

ΚΑΙ ΜΕΤΑ

image.png.1bdeb90bea032373b2acd0ae29dd051d.png

Επεξ/σία από SKRUTZ
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, pigos23 είπε

κατσε γιατι δεν καταλαβα

Αν παρω ea για ενα χρονο χωρις να εχω τωρα ουτε gold ουτε gamepass θα μου το κανει συντομα ultimate?

θα στο κανει 4 μηνες ultimate

• Thanks 1
Δημοσ.

Επιτέλους τα 3 χρόνια gold brazil που είχα έγιναν ultimate.. Πως? Είχα πάρει από cdkeys worldwide ultimate 1 μήνα.. Δεν μου την περνούσε με τίποτα μέχρι χθες, έγραφε συνέχεια ότι πρέπει να αλλάξω το region store.. Μπήκα στο προφίλ μου και είδα order history απο τις Brazil gold.. Έγραφε Los Angeles California zip code απο εκει κτλ κτλ.. Μετά έβαλα σαν κυρία τοποθεσία ότι έγραφε στην αγορά brazil και ως εναλλακτική για δεύτερη την Ελληνική τοποθεσία μου, που είχα περασμένη ως κύρια.. Μετά διέγραψα το Ελληνικό PayPal, από το Microsoft account μου.. Μετά μπήκα μέσω κινητού μου στην εφαρμογή TunnelBear και έβαλα vpn για United States.. Έκανα αντιγραφή τον κωδικό ultimate worldwide μπήκα εδώ στη πρώτη σελίδα για να μπω στο σύνδεσμο που έχει ο οδηγός για redeem code και  μου εμφάνισε το πλαίσιο για να τον περάσω, αλλά από κάτω ακριβός έγραφε σε παρένθεση United States ενώ πριν κανω τη παραπάνω διαδικασία έγραφε Ελλάδα.. Περνάω τον κωδικό και βουαλα...Επιτέλους ultimate έως το 2023.. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, vagosvts7 είπε

Επιτέλους τα 3 χρόνια gold brazil που είχα έγιναν ultimate.. Πως? Είχα πάρει από cdkeys worldwide ultimate 1 μήνα.. Δεν μου την περνούσε με τίποτα μέχρι χθες, έγραφε συνέχεια ότι πρέπει να αλλάξω το region store.. Μπήκα στο προφίλ μου και είδα order history απο τις Brazil gold.. Έγραφε Los Angeles California zip code απο εκει κτλ κτλ.. Μετά έβαλα σαν κυρία τοποθεσία ότι έγραφε στην αγορά brazil και ως εναλλακτική για δεύτερη την Ελληνική τοποθεσία μου, που είχα περασμένη ως κύρια.. Μετά διέγραψα το Ελληνικό PayPal, από το Microsoft account μου.. Μετά μπήκα μέσω κινητού μου στην εφαρμογή TunnelBear και έβαλα vpn για United States.. Έκανα αντιγραφή τον κωδικό ultimate worldwide μπήκα εδώ στη πρώτη σελίδα για να μπω στο σύνδεσμο που έχει ο οδηγός για redeem code και  μου εμφάνισε το πλαίσιο για να τον περάσω, αλλά από κάτω ακριβός έγραφε σε παρένθεση United States ενώ πριν κανω τη παραπάνω διαδικασία έγραφε Ελλάδα.. Περνάω τον κωδικό και βουαλα...Επιτέλους ultimate έως το 2023.. 

Με μπέρδεψαν λίγο τα όσα έκανες και βαριεμαι να διαβάσω 2η φορά, αλλά αφου δούλεψε ΜΠΡΑΒΟ. Ακόμα θυμάμαι πόσο χρόνο είχαμε φαει να καταλάβουμε τι δεν πήγαινε σωστά με τη συνδρομή σου (κανείς μάλλον δεν κατάλαβε ποτέ!!!) 😃

• Like 2
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Με μπέρδεψαν λίγο τα όσα έκανες και βαριεμαι να διαβάσω 2η φορά, αλλά αφου δούλεψε ΜΠΡΑΒΟ. Ακόμα θυμάμαι πόσο χρόνο είχαμε φαει να καταλάβουμε τι δεν πήγαινε σωστά με τη συνδρομή σου (κανείς μάλλον δεν κατάλαβε ποτέ!!!) 😃

Αφού έγινε πάλι καλά.. Αντε να σας μπερδέψω κι άλλο.. Το προφίλ μου αυτο το έδωσα στο κολλητό μου να μπορεί κι αυτός να έχει Ultimate.. Εγώ μπαίνω από το προφίλ μου το άλλο που είχα το παλιό και είναι σαν να έχει ultimate όλες τις υπηρεσίες.. Ο φίλος μου πάλι μπορεί να κάνει το ίδιο χωρίς όμως να κάνει logout από το προφίλ ultimate αλλά switch και να μπαίνει και αυτός όμως από το κανονικό του προφίλ.. Μόνο αν μπω από το προφίλ ultimate τον κάνει singout αυτόν.. Σωστά? Γιατί το δοκιμάσαμε αυτό και γίνεται.. 

Δημοσ.

Ένας Α λογαριασμός ultimate και ενας Β απλός στην ίδια κονσολα. 

Στον Α έχω όλα τα οφέλη (live, gamepass, συν τα gold παιχνίδια κάθε μήνα) 

Με τον Β θα έχω όλα αυτά; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...