Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Διαβάζω λίγο το θέμα με την επέκταση του game pass και έχω καεί.
Θα κάνω μερικές ερωτήσεις για να με διαφωτίσετε.

Η δική μου συνδρομή που είχα κάνει για 3 χρόνια λήγει 12/2025.
Μπορώ τώρα να στακάτω μέχρι 3 χρόνια επέκταση πάνω στην υπάρχουσα?
Αν ναι, προχωράω με ότι χώρα θέλω από τις "φθηνές" μέχρι 17/09;

Ο περιορισμός για τους 13 μήνες θα ισχύσει μόνο για συγκεκριμένες χώρες αν το διάβασα σωστά. Άρα μετά θα ισχύσει το στακάρισμα αλλά θα είναι μόνο από τις πιο ακριβές χώρες;

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, Hawk_K είπε

Καλημέρα σε όλους.

Διαβάζω λίγο το θέμα με την επέκταση του game pass και έχω καεί.
Θα κάνω μερικές ερωτήσεις για να με διαφωτίσετε.

Η δική μου συνδρομή που είχα κάνει για 3 χρόνια λήγει 12/2025.
Μπορώ τώρα να στακάτω μέχρι 3 χρόνια επέκταση πάνω στην υπάρχουσα?
Αν ναι, προχωράω με ότι χώρα θέλω από τις "φθηνές" μέχρι 17/09;

Ο περιορισμός για τους 13 μήνες θα ισχύσει μόνο για συγκεκριμένες χώρες αν το διάβασα σωστά. Άρα μετά θα ισχύσει το στακάρισμα αλλά θα είναι μόνο από τις πιο ακριβές χώρες;

δεν υπάρχει φθηνός τρόπος να κανεις στακ. Οπότε μην ασχολείσαι.

Θα μπλέξεις με VPN και ινδίες και θα πληρώσεις και 5€+ το μηνα

να έβαζες με 2-3-4€ να λέγαμε οκ. Δεν υπάρχει φθηνός τρόπος για ενεργές συνδρομές. 

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.

Εχουν ανακοινωθει τον ιουνιο κάποιες αλλαγες στην υπηρεσια.Μια απο αυτες ειναι οτι απο 18/9 και μετα το μεγιστο που θα μπορει να βαλεις καποιος game pass ειναι οι 13 μηνες.Αφορα ολες τις χωρες πλεον.Σε αυτο κρατα ενα αστερισκο γιατι μπορει να μην ισχυει για το game pass ultimate.Να μπορεις δηλαδη να βαλεις και παραπανω απο 13 μηνες.Θα το ξερουμε σιγουρα μετα τις 18 του μηνα που θα εχουν μπει σε εφαρμογη οι νεες αλλαγες.

Στην περιπτωση σου, αν βαλεις core ινδιας μπορεις να φτασεις τους 36 μηνες το μεγιστο.Εσενα ληγει 12/2025.Περιπου θες αλλο εναμιση χρονο για να φτασεις τους 36 μηνες.Καθε 6μηνη core ινδιας, σε ενεργη συνδρομη θα σου μετατρεψει σε 81 μερες ultimate.Οποτε αν δεν κανω λαθος με τους υπολογισμους, θες 5 6μηνες core ινδιας για να φτασεις το μεγιστο.

Τωρα για να περασεις την συνδρομη απο ινδια ο τροπος ειναι μεσω vpn.Βαζεις vpn TunnelBear και χωρα σιγκαπουρη και περνας τους κωδικους που εχεις αγορασει.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, stevelord είπε

ΚΑΙ ΝΑΙ ... ΤΟ ΒΡΗΚΑ !!!!! Μιλώντας με το support της MS.

Οι βλάκες από ENEBA μου πούλησαν 3 India keys και το 1ο που έβαλα είναι τελικά U.S. code !!!!! Γι' αυτό και δεν μπαίνουν οι  2 India κωδικοί από πάνω. Πρέπει να είναι ίδιο region το stack.

ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ACCOUNT ΜΟΥ ΤΟ US REGION KEY??? Δεν έβαλα VPN με χώρα Αμερική!!!!

ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΟ ΕΛΥΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ

1. H Eneba μου έκαναν refund το λάθος key (Χαχααχαχα!)
  2. Άρα είχα 12 μήνες core Αμερικής (ενώ είχα αγοράσει Ινδίας)
  3. Αλλά εγώ δεν μπορούσα να βάλω με τίποτα τους 2 επιπλέον κωδικούς από Ινδία...
  4. Εν τέλη άλλαξα τα στοιχεία στο MS Account, σε Αμερική με fake address. Αυτό ήταν το βήμα που έπρεπε να κάνω!!!
  5. Έκανα login από Σιγκαπούρη με VPN
  6. Δέχτηκε κανονικά τα 2 επιπλέον India key, παρότι η ίδια η microsoft μου είχε πει δεν μπαίνει κωδικός από άλλο region
  7. Πρόσθεσα global Ultimate key για 1 μήνα με <10,00€
  8. Είμαι κομπλέ και χαρούμενος!!! Τα λέμε Νοέμβριο του 2026
Επεξ/σία από stevelord
  • Like 2
Δημοσ.
16 minutes ago, sphinxgr said:

δεν υπάρχει φθηνός τρόπος να κανεις στακ. Οπότε μην ασχολείσαι.

Θα μπλέξεις με VPN και ινδίες και θα πληρώσεις και 5€+ το μηνα

να έβαζες με 2-3-4€ να λέγαμε οκ. Δεν υπάρχει φθηνός τρόπος για ενεργές συνδρομές. 

Άρα όταν λήξει τι κάνουμε; Αναγκαστικά πάμε στις κανονικές τιμές; Ή βάζουμε κάπιαι πχ 12μηνη πιο φθηνή από άλλη χώρα χωρίς στακάρισμα;

14 minutes ago, Mr_Terror said:

Εχουν ανακοινωθει τον ιουνιο κάποιες αλλαγες στην υπηρεσια.Μια απο αυτες ειναι οτι απο 18/9 και μετα το μεγιστο που θα μπορει να βαλεις καποιος game pass ειναι οι 13 μηνες.Αφορα ολες τις χωρες πλεον.Σε αυτο κρατα ενα αστερισκο γιατι μπορει να μην ισχυει για το game pass ultimate.Να μπορεις δηλαδη να βαλεις και παραπανω απο 13 μηνες.Θα το ξερουμε σιγουρα μετα τις 18 του μηνα που θα εχουν μπει σε εφαρμογη οι νεες αλλαγες.

Στην περιπτωση σου, αν βαλεις core ινδιας μπορεις να φτασεις τους 36 μηνες το μεγιστο.Εσενα ληγει 12/2025.Περιπου θες αλλο εναμιση χρονο για να φτασεις τους 36 μηνες.Καθε 6μηνη core ινδιας, σε ενεργη συνδρομη θα σου μετατρεψει σε 81 μερες ultimate.Οποτε αν δεν κανω λαθος με τους υπολογισμους, θες 5 6μηνες core ινδιας για να φτασεις το μεγιστο.

Τωρα για να περασεις την συνδρομη απο ινδια ο τροπος ειναι μεσω vpn.Βαζεις vpn TunnelBear και χωρα σιγκαπουρη και περνας τους κωδικους που εχεις αγορασει.

Οκ νομίζω κατάλαβα, θεωρητικά μπορώ να το στακάρω πάνω στο υπάρχον. Το πόσο βγαίνει κτλ θα το δω γιατί γράφει και ο @sphinxgr τα παραπάνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θες να στοκαρεις θα το κανεις πριν τις 18 του μηνα.Σε εναμιση χρονο που τελειωνει η συνδρομη σου δεν ξερουμε τι αλλαγες θα εχουν γινει παλι στην υπηρεσια.Και με τις σημερινες τιμες που εχει η 6μηνη core ινδιας παλι φθηνα θα σου βγει σε σχεση να βαλεις ευρωπαικες συνδρομες core.Αν παιζεις και θες να εχεις game pass οκ βαλε οσο αντεχει η τσεπη σου.Αν ομως δεν παιζεις η παιζεις πολυ σπανια, μεινε οπως εισαι.Και οταν τελειωσει η συνδρομη σου ξαναβλεπεις τι ισχυει τοτε και ανανεωνεις.Καλο το game pass αλλα να παιζουμε.Αν ειναι να μην παιζουμε ειναι πεταμενα λεφτα.

Επεξ/σία από Mr_Terror
  • Like 4
Δημοσ.
1 hour ago, Mr_Terror said:

Αν θες να στοκαρεις θα το κανεις πριν τις 18 του μηνα.Σε εναμιση χρονο που τελειωνει η συνδρομη σου δεν ξερουμε τι αλλαγες θα εχουν γινει παλι στην υπηρεσια.Και με τις σημερινες τιμες που εχει η 6μηνη core ινδιας παλι φθηνα θα σου βγει σε σχεση να βαλεις ευρωπαικες συνδρομες core.Αν παιζεις και θες να εχεις game pass οκ βαλε οσο αντεχει η τσεπη σου.Αν ομως δεν παιζεις η παιζεις πολυ σπανια, μεινε οπως εισαι.Και οταν τελειωσει η συνδρομη σου ξαναβλεπεις τι ισχυει τοτε και ανανεωνεις.Καλο το game pass αλλα να παιζουμε.Αν ειναι να μην παιζουμε ειναι πεταμενα λεφτα.

Ναι αυτό που λες ισχύει, γιατί και όταν είχα χρόνο έπαιζα diablo IV και battle brothers που τα είχα αγοράσει έξτρα. Οπότε ίσως να είναι πεταμένα λεφτά στην προκειμένη περίπτωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολλοί έχουμε τη συνδρομή, χωρίς να τη χρησιμοποιούμε. Παντελώς τσάμπα λεφτά για πολλούς. Προσωπικά καλύτερα να έδινα 50€ το χρόνο να αγοράζω παιχνίδια απο κλειδάδικα, παρά να την συνδρομή που δεν έχω χρησιμοποιήσει 4 χρόνια. 

Πόσο μάλλον που πλέον δεν χρειάζεται συνδρομή για Free to play δικτυακά πχ Fortnite. Ελάχιστοι θεωρώ την χρειάζονται πραγματικά ή έχουν χρόνο να την εκμεταλλευτούν 

Επεξ/σία από sphinxgr
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Πολλοί έχουμε τη συνδρομή, χωρίς να τη χρησιμοποιούμε. Παντελώς τσάμπα λεφτά για πολλούς. Προσωπικά καλύτερα να έδινα 50€ το χρόνο να αγοράζω παιχνίδια απο κλειδάδικα, παρά να την συνδρομή που δεν έχω χρησιμοποιήσει 4 χρόνια. 

Πόσο μάλλον που πλέον δεν χρειάζεται συνδρομή για Free to play δικτυακά πχ Fortnite. Ελάχιστοι θεωρώ την χρειάζονται πραγματικά ή έχουν χρόνο να την εκμεταλλευτούν 

Μια απο τα ιδια. Θα δοκιμασω ΣΚ age of mythology, και πιθανων να το αγορασω απλα στο steam. Απο εκει και περα, τελευταιο game ηταν το texas chainsaw πως λεγεται, πριν κατι μηνες. Και ο χρονος πλεον αρκει για 1-2 καλα games (περα απο κανα multiplayer που ισως να εχεις για χαλαρα) (εκτος αν ερθει καμια αλλη καραντινα τον χειμωνα 😈)

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, SabotazNic είπε

(εκτος αν ερθει καμια αλλη καραντινα τον χειμωνα 😈)

Αν είναι λόγω ευλογιάς των πιθήκων τότε μόνο με Black Myth Wu Kong θα βγει η καραντίνα 

• Haha 3
Δημοσ.

Καλημέρα! Αυτή τη περίοδο για αγορα παιχνιδιών από ενεμπα με Vpn μέσω Αργεντινής και Τουρκίας λειτουργει κανονικά έχει πάρει κανείς;

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Paikths είπε

Καλημέρα! Αυτή τη περίοδο για αγορα παιχνιδιών από ενεμπα με Vpn μέσω Αργεντινής και Τουρκίας λειτουργει κανονικά έχει πάρει κανείς;

Έχω πάρει πρόσφατα κάνα δυο παιχνίδια μέσω Αργεντινής 

• Like 1
Δημοσ.

Η δική μου συνδρομή έχει λήξει εδώ και κάνα χρόνο και λέω να στακάρω όσο πάει για να αρχίζω να παίζω, το max λοιπόν είναι 36 μήνες core που θα γίνουν 25 ultimate; Δεν μπορούμε να φτάσουμε τους 36 μήνες ultimate όπως παλιότερα έτσι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...