Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 minutes ago, eko13 said:

Αυριο που ληγει ο trial μηνας ultimate θα δοκιμασω trial τριμηνο pc. Λογικα θα δουλεψει.

τι είναι το trial τρίμηνο;

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δοκιμαστικες συνδρομες για νεους χρηστες, δεν μπαινουν πανω σε ενεργες συνδρομες, πρεπει να ληξουν πρωτα.

Δημοσ.
Στις 5/4/2025 στις 1:20 ΠΜ, Paragontas-x είπε

Δοκίμασες άλλο vpn εκτός από το tunnel bear?

Δοκίμασε και 2-3 άλλα vpn γιατί το πιο πιθανό να φταίει το tunnel bear.

Λοιπόν, έχουμε και λέμε.

Έχω ένα κακό και ένα καλό νέο. Το καλό είναι ότι η αργεντινή περνάει κανονικά ακόμα, το κακό είναι ότι με έκαναν ban στο βασικό μου λογαριασμό απ'ότι φαίνεται στην εξαργύρωση των κωδικών.

Μετά την επικοινωνία που είχα με τον 3ο εκπρόσωπο όπου είχα σβήσει κάθε ίχνος ελλάδας και στο redeem.microsoft μου εβγαζε αργεντινή ενώ αυτοί έβλεπαν ακόμα το προφιλ μου ως ελληνικό, μου ήρθε mail από τη MSFT "Το προφίλ σας έχει αλλάξει σε Αργεντινή". Στο μεταξύ μου είχε κάνει refund και το gamivo τον κωδικό που δεν περνούσε και έτσι αγόρασα ένα παιχνίδι , το Far Cry New Dawn. 

Πάω λοιπόν, στο βασικό μου προφίλ, με tunnelbear αργεντινής, στην παρένθεση να γράφει "αργεντινή" από μόνο του (λόγω της μεταφοράς) να εξαργυρωσω και πάλι το ίδιο σφάλμα - ενώ ο κωδικός περνούσε κανονικά και αναγνώριζε το παιχνίδι, στο τέλος "wrong region".

Πάω ξανά με tunnelbear αργεντινής στο 2ο προφίλ μου το οποίο έχει ενεργή Ultimate ινδίας & στην παρένθεση γράφει "ελλάδα" και ως δια μαγείας, ΠΕΡΑΣΕ! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παλι αγορασα 12μηνο Ινδικο core... Αλλα με δυο vpn που εχω και ενα επιπλεον extension που δοκιμασα δεν συνδεεται στην σελιδα του redeem. Μαλιστα το ενα purevpn δεν συνδεεται καλα (φαινοταν Αθηνα στο myip) μπηκε στην σελιδα και μου λεει ο κωδικος δεν ισχυει για αυτην την περιοχη...

Επεξ/σία από eko13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα παιδια,μια ερωτηση.
Ενος φιλου εληξε η ultimate συνδρομη και αγορασαμε 2 ευρωπαικες 12μηνες core + 1 μηνα ultimate για να γινει η μετατροπη.
το συνολο της μετατροπης δεν θα επρεπε να ειναι 17 μηνες?
η μετατροπη εγινε σε 13 μηνες.

Επεξ/σία από Gigixx
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Gigixx είπε

Καλημερα παιδια,μια ερωτηση.
Ενος φιλου εληξε η ultimate συνδρομη και αγορασαμε 2 ευρωπαικες 12μηνες core + 1 μηνα ultimate για να γινει η μετατροπη.
το συνολο της μετατροπης δεν θα επρεπε να ειναι 17 μηνες?
η μετατροπη εγινε σε 13 μηνες.

Εχει αλλάξει η αναλογία μετατροπής. Σε μη ενεργή ultimate που μετατρέπεις απο core χοντρικά διαιρείς τους μήνες δια 2, ενώ σε ενεργή ultimate που προσθέτεις core διαιρείς δια 3. 

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, vdeseris είπε

Εχει αλλάξει η αναλογία μετατροπής. Σε μη ενεργή ultimate που μετατρέπεις απο core χοντρικά διαιρείς τους μήνες δια 2, ενώ σε ενεργή ultimate που προσθέτεις core διαιρείς δια 3. 

Ευχαριστω, μαλλον αργησα να ενημερωθω για την αλλαγη μετατροπης. 😅

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους μια γλήγορη ερώτηση ισχύ ακόμα η το έκοψαν αν βάλω κλειδί από india με vpn? Ο λογαριασμός είναι ελληνικός και έχω ενεργή ultimate

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, andreas443 είπε

Καλησπέρα σε όλους μια γλήγορη ερώτηση ισχύ ακόμα η το έκοψαν αν βάλω κλειδί από india με vpn? Ο λογαριασμός είναι ελληνικός και έχω ενεργή ultimate

Έχουν αναφερθεί πολλά προβλήματα το τελευταίο διάστημα να μην περνάει ο κωδικος με vpn.καλο είναι να το αποφύγεις εκτός αν θες να ρισκάρεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε ευχαριστώ αυτά διαβάζω και εγώ στις πιο πίσω σελίδες υπάρχει κάποιος που πέρασε κλειδί τώρα στα κοντά?  εγώ παλιά το έκανα με vpn.lat μέσο κινητού και συνδεόμουνα σιγκαπούρη

Επεξ/σία από andreas443
Δημοσ.

Εγω τελευταια φορα που εβαλα 3 χρονια ηταν καλοκαιρι του 24.Μετα απο λιγο καιρο εβλεπα παιδια να εχουν θεμα με τους κωδικους.Αν καποιο παιδι εβαλε προσφατα συνδρομη με vpn δεν το ξερω.

• Thanks 1
Δημοσ.

Οσοι εχετε λογαριασμο σε Ινδια ποιο vpn χρησιμοποιειτε?

Με τρια vpn δεν εχω καταφερει να φαινεται, λεει λαθος region.

Pure VPN

Adguard VPN

και Cyberghost δεν τα καταφερα...

Δημοσ.

Εχω μονο PC τωρα.
πριν 15 χρόνια ειχα gold συνδρομη στο XBOX 360

Τι συμφερει τωρα να βαλω; Να ακολουθησω τη διαδικασια του πρωτου post με VPN ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...