Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για PC εχει καποιοι νοημα να κανω τη διαδικασια για ultimate μεσω VPN ή και χωρις, κερδιζω κατι; ή μπορω να αρκουμαι απλα στις προσφορες για PC pass

Επεξ/σία από myst77
  • Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
29 minutes ago, myst77 said:

για PC εχει καποιοι νοημα να κανω τη διαδικασια για ultimate μεσω VPN ή και χωρις, κερδιζω κατι; ή μπορω να αρκουμαι απλα στις προσφορες για PC pass

Δεν ξέρω τι γίνεται με το vpn. Είναι η δεύτερη φορά που αγοράζω αυτήν την "προσφορά". Την πρώτη φορά μου έκανε δώρο και άλλο ένα μήνα.

Δημοσ.

Το ποστ στην πρωτη σελιδα Updated 4/2024 ισχυει ακομα;

Λεει για πραγματικα στοιχεια. Απο αλλες χωρες μεσω vpn, για φθηνοτερη συνδρομη, δε παιζει;

Επισης οσοι δεν εχουμε κονσολα, και το θελουμε μονο για τον υπολογιστη, θελουμε την Ultimate εκδοση;

Δημοσ.
On 18/04/2025 at 23:10, Witcher1st said:

Το ποστ στην πρωτη σελιδα Updated 4/2024 ισχυει ακομα;

Λεει για πραγματικα στοιχεια. Απο αλλες χωρες μεσω vpn, για φθηνοτερη συνδρομη, δε παιζει;

Επισης οσοι δεν εχουμε κονσολα, και το θελουμε μονο για τον υπολογιστη, θελουμε την Ultimate εκδοση;

Θα ήταν όντως χρήσιμο να ενημερώσει κάποιος αν αυτά που λέει το post ισχυουν. Έχω ultimate συνδρομή η οποία έληξε εδώ και κάποιες μερες

• Like 2
Δημοσ.

Νομιζα οτι φταει το VPN αλλα ακομα και με Surfshark, που φαινεται οτι ειναι Ινδια κανονικά, μου βγαζει οτι δεν ειναι σωστη η χωρα (ενω εχω και region Ινδια).

Θα ελεγα οτι φταιει οτι ειχα αλλη χωρα πριν, αλλα ετσι δεν θα μου περναγε την Αμερικη τον προηγουμενο μηνα.

Στον ιδιο λογαριασμο ειχα πριν Ελλαδα, ΗΠΑ, Ινδια, ΗΠΑ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δοκίμασα να κάνω τη διαδικασία (χωρίς vpn με keys europe) και μου έκανε conversion 36 μήνες core σε 18+1 μήνες ultimate. άρα περίπου 8.5€ το μήνα

https://www.pcworld.com/article/397667/get-2-years-xbox-game-pass-ultimate-tip.html.

ίσως είναι καλύτερα να δείτε το vpn

Επεξ/σία από grmaster2
Δημοσ.

Και 8.5€ το μήνα κλοπή είναι για αυτά που παρέχει το game pass. Χαλάλι. Ούτε θα ασχοληθώ με vpn σε λίγο καιρό που λήγει το δικό μου. 

Με τα παιχνίδια που είχε αρχίσει να ακούγεται για bans λόγω vpn τι έγινε; Ξεκαθάρισε το τοπίο; 

Δημοσ.

Τελικά αγόρασα το κορ τρία χρόνια και αγόρασα για ένα μήνα με 18 €

Μου πήγε την συνδρομή μέχρι 27.11.2026

Αλλά έκανα βλακεία έπρεπε να πάρω από Eneba κάποιο κωδικό που κάνει 13 € να γλιτώσω κάτι 😀

7C17DDE7-8B14-4CA6-A00E-A36398346760.jpeg.83e83e55e644d770fb73dc54bcdc39c4.jpeg

• Like 1
Δημοσ.
12 hours ago, dorinpro said:

Αλλά έκανα βλακεία έπρεπε να πάρω από Eneba κάποιο κωδικό που κάνει 13 € να γλιτώσω κάτι 😀

Αν μπορείς εξήγησε καλύτερα γιατί το μήνυμα σου δε βγάζει ιδιαίτερο νόημα. Καλοπροαίρετα στο λέω για να καταλάβω.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psyber είπε

Αν μπορείς εξήγησε καλύτερα γιατί το μήνυμα σου δε βγάζει ιδιαίτερο νόημα. Καλοπροαίρετα στο λέω για να καταλάβω.

Εξηγώ ότι ακόμα ισχύειμε με το δικό μου παράδειγμα.

• Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, dorinpro είπε

Απο ποιο κατάστημα είναι αυτές οι τιμές? Στο CD keys η 12μηνη core έχει γύρω στα 47€ ενώ εδώ την δίνει 28€!?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, music_lover είπε

Απο ποιο κατάστημα είναι αυτές οι τιμές? Στο CD keys η 12μηνη core έχει γύρω στα 47€ ενώ εδώ την δίνει 28€!?

δουλεύω στην mother microsoft 

Δημοσ.

Ερώτηση για τους γνωρίζοντες:

Για να γίνει η μετατροπή των μηνών core σε ultimate, πρέπει η αγορά 1 μήνα ultimate να γίνει από το επίσημο store της Microsoft? Κάτι τέτοιο γράφει στον οδηγό του 4ου post. Αν βάλω δλδ μια ultimate 1 μήνα από CD keys δεν θα γίνει η μετατροπή των core σε ultimate?

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, music_lover είπε

Ερώτηση για τους γνωρίζοντες:

Για να γίνει η μετατροπή των μηνών core σε ultimate, πρέπει η αγορά 1 μήνα ultimate να γίνει από το επίσημο store της Microsoft? Κάτι τέτοιο γράφει στον οδηγό του 4ου post. Αν βάλω δλδ μια ultimate 1 μήνα από CD keys δεν θα γίνει η μετατροπή των core σε ultimate?

Και απο κλειδαδικο μπορεις να αγορασεις 1 μηνα ultimate.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...