Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 hours ago, Witcher1st said:

image.png.bd74f418a31fbe808b00cd10e815cab4.png

Για ποιο λογο οσοι εχουν μονο υπολογιστη, βαζουν την Ultimate εκδοση; Δε βλεπω καποια επιπλεον δυνατοτητα.

Αν υποθέσουμε ότι δε σε ενδιαφέρει το day 1 access, τότε το παίρνεις για το cloud. Κάποια παιχνίδια δεν κυκλοφορούν σε PC αλλά μόνο σε κονσόλα (μέσω cloud τα παίζεις αν θέλεις από το PC) και επίσης κάποιοι παίζουν με handheld μέσω cloud.

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 hour ago, grmaster2 said:

υπάρχει cloud στην Ελλάδα?

Είτε με το πρόγραμμα που σου ανέφεραν, είτε με VPN συνδέεσαι σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα για λίγα δευτερόλεπτα, ανοίγεις το cloud και μετά μόλις συνδεθείς κλείνεις το VPN και δουλεύει.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 hours ago, thagkol said:

Αν υποθέσουμε ότι δε σε ενδιαφέρει το day 1 access, τότε το παίρνεις για το cloud. Κάποια παιχνίδια δεν κυκλοφορούν σε PC αλλά μόνο σε κονσόλα (μέσω cloud τα παίζεις αν θέλεις από το PC) και επίσης κάποιοι παίζουν με handheld μέσω cloud.

Οταν λες day 1 access;

Και ποια παιχνιδια μπορεις να παιξεις μεσω cloud που να αξιζουν και να υπαρχουν στο play pass;

Η διαφορα στη τιμη δεν ειναι και αμελητεα παντως..

Αν εξαιρεσεις το cloud, και επειδη δεν εχω και xbox κονσολα, τα διαθεσιμα παιχνιδια τα ιδια δεν ειναι κατα τ'αλλα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 minutes ago, Witcher1st said:

Οταν λες day 1 access;

Και ποια παιχνιδια μπορεις να παιξεις μεσω cloud που να αξιζουν και να υπαρχουν στο play pass;

Η διαφορα στη τιμη δεν ειναι και αμελητεα παντως..

Αν εξαιρεσεις το cloud, και επειδη δεν εχω και xbox κονσολα, τα διαθεσιμα παιχνιδια τα ιδια δεν ειναι κατα τ'αλλα;

Όχι δεν είναι τα ίδια παιχνίδια στο 100%, υπάρχουν κάποια λίγα στο ultimate μόνο. Οι νέες κυκλοφορίες  μπαίνουν day 1 στο ultimate, και αργότερα στα υπόλοιπα tiers. 

Επεξ/σία από thagkol
Δημοσ.
2 minutes ago, thagkol said:

Όχι δεν είναι τα ίδια παιχνίδια στο 100%, υπάρχουν κάποια λίγα στο ultimate μόνο. Οι νέες κυκλοφορίες των studio της Microsoft μπαίνουν day 1 στο ultimate, και αργότερα στα υπόλοιπα tiers.

Ε τοτε αλλαζει το πραμα. Αν και δε βλεπω στο παραπανω πινακα την διαφορα που λες. Μηπως πλεον δεν ισχυει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, Witcher1st said:

Ε τοτε αλλαζει το πραμα. Αν και δε βλεπω στο παραπανω πινακα την διαφορα που λες. Μηπως πλεον δεν ισχυει;

Όντως το PC gamepass σου δίνει και αυτό Day 1 access, οπότε γράψε λάθος. Άρα η μόνη ουσιαστική διαφορά είναι το cloud.

Επεξ/σία από thagkol
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει κανα καλο τιμιο χειριστηριο xbox cloud γυρω στα 25? Πρεπει να εχει πιστοποιηση, με το απλο logitech που εχω δεν παταει κανενα κουμπι.

Το φθηνοτερο ποσο κανει?

Επεξ/σία από eko13
Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/56839719/8Bitdo-Ultimate-2C-Ensyrmato-Gamepad-gia-Android-PC-Prasino.html

εγω εχω παρει αυτο για xbox/pc kai eimai σουπερ ευχαριστημενος. ειναι λιγο μικροτερο απο το original , αλλα καθεται πολυ ωραια στο χερι. κ ειναι κ πανεμορφο.εχει φαει κ μερικες σαβουρες απο τα μικρα, οποτε αντεχει κιολας.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή έχει καιρό να γραφτεί να αναφέρω ότι σήμερα που έληξε το gamepass ultimate του γιου μου αγόρασα δύο core 12 months Europe και ultimate 1 month Europe, τα πέρασα και τώρα έχω 13 μήνες ultimate με κάτι λιγότερο από 100 ευρώ.

Φτηνά δεν είναι σε σχέση με παλαιότερα που βάζαμε VPN από Ινδία αλλά επειδή έχω και άλλα subscriptions στο λογαριασμό μου δεν ήθελα να ρισκάρω το μπλέξιμο που δεν δέχεται την κάρτα στο τελευταίο step και πρέπει να βρεις Ινδικό τρόπο πληρωμής.

Επεξ/σία από elpenor
  • Like 2
Δημοσ.
5 hours ago, leo066 said:

Γιατί να είναι μούφα? Λογαριασμό αγοράζεις, όχι κλειδί.

Οποτε δεν θα μπορεις να μεταφερεις τα saves απο τον προηγουμενο λογαριασμο; Υπαρχει καποιο αλλο μειονεκτημα; Για καποιον που θελει ενα καινουριο λογαριασμο, καλη δεν ειναι η τιμη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...