Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από ενεμπα θα αγοράσεις τις συνδρομές που να αναφέρουν ότι είναι για Ευρώπη η παγκόσμια.Μην μπλέξεις με ινδια και vpn.και τον μήνα  ultimate μπορείς από ενεμπα να πάρεις.

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ένα άγχος το έχω.ακουω πολλοικωδικοι δεν είναι δεκτοί,και άμα υπάρξει πρόβλημα δεν ξέρω Αγγλικά,πως θα τα βρω με την εξυπηρέτηση του eneba;δεν μπορώ να καταλάβω την πολιτική της microsoft.θελω να αγοράσω 3,6,12 μήνες από σένα,μην μου κάνεις έκπτωση,εγώ θέλω 1 χρόνο συνδρομη από σένα γιατί μου το απαγορεύεις;το θεωρώ. Παράλογο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν σου κάτσει προβληματικός κωδικος από ενεμπα ανοίγεις ticket  γράφεις το πρόβλημα και σου επιστρέφουν τα χρήματα.Δεν είναι πάντως συχνό φαινόμενο να έχεις πρόβλημα με κωδικό.Σε μένα που εχω κάνει πολλές αγορές από ενεμπα ποτέ δεν μου έτυχε πρόβλημα.Προσφατα μόνο σε φίλο που αγόρασε παιχνίδι ο κωδικος δεν εμφανιζόταν για να τον εξαργυρωσεις.Εγινε επιστροφή χρημάτων άμεσα.Για το θέμα των αγγλικών που λες θα σε βοηθήσει η μετάφραση της Google. Γράφεις το μήνυμα σου θα στο μετάφρασει στα αγγλικά.Ολη η επικοινωνία γίνεται σε μια φόρμα δεν μιλάς τηλεφωνικά με κάποιον οπότε μην αγχώνεσαι.

Επεξ/σία από Mr_Terror
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Seranoxt600 said:

Ένα άλλο να σε ρωτήσω.πληρωμη μπορώ μόνο με χρεωστική,είναι ασφαλές;η ρίσκο;

Μπορείς και με paypal (αν έχεις). Επίσης κάποιες εταιρείες (πχ Revolut) βγάζουν και προπληρωμένες κάρτες μιας χρήσης που είναι το πιο ασφαλές από όλα. 

Αν δεν έχεις τίποτα από αυτά τότε αναγκαστικά χρεωστική ή πιστωτική

Επεξ/σία από thagkol
Δημοσ.

Δεν έχω paypal,χρεωστική θα βάλω.ενα άλλο αν ξέρεις.το Σάββατο τέλος η συνδρομή,να αφήσω Κανά δυο μέρες ανενεργό τον λογαριασμό;γιατί κάτι τέτοιο διαβάζω,η δεν παίζει ρόλο.

Δημοσ.

Δεν παιζει καποιο ρολο να αφησεις να περασουν λιγες μερες για να βαλεις συνδρομη.Μολις ληξει η συνδρομη σου μπορεις να βαλεις καινουργια.Απλα σημαντικο οπως ειπαμε να ειναι συνδρομες ευρωπης η παγκοσμια.Μην μπλεξεις με vpn γιατι θα εχεις προβλημα.

Δημοσ.

μπορεις να βαλεις και απευθειας ultimate.απο  35,96 ξεκιναει η φθηνοτερη τιμη υπολογισε και την προμηθεια με λιγοτερο απο 40 ευρω εχεις 3 μηνες ultimate.Δεν το λες κακη τιμη.

https://www.eneba.com/xbox-xbox-game-pass-ultimate-3-month-subscription-xbox-one-windows-10-xbox-live-key-europe

Δημοσ.

Ναι αν παρεις 3μηνες θα σου βγει φθηνοτερα απο το να παρεις μια 12μηνη.Εχει και επιστροφη βλεπω για επομενη αγορα.

Λογικα ναι δεν θα εχεις προβλημα να βαλεις 4 3μηνες.Αλλιως θα το ειχε σημειωση οτι δουλευει μονο για συνδρομες που δεν ειχαν πριν ενεργη συνδρομη.Αν προχωρησεις στην αγορα , δεν θα παρεις απευθειας 4 3μηνες.θα παρεις πρωτα μια.Θα την περασεις στον λογαριασμο σου και μετα αλλη 3μηνη την ξαναπερνας και ξανα μεχρι να φτασεις τους 12 μηνες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...