wazedi Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Φευγω για μεταπτυχιακο τον σεπτέμβριοκαι ψαχνω καποιο τροπο/καρτα για να μπορω να μου στελνουν λεφτα απο Ελλαδα και για τις καθημερινες αγορες μου στην Αγγλια χωρις να με σκιζουν στον συναλλαγμα και στα fees, αλλα και για να πληρωσω το ποσο για εστιες και διδακτρα.Πριν κατι μερες πληρωσα μια προκαταβολη και η τραπεζα μου χρεωσε την bgp/eur στο 1.19 ενω η ισοτημια ηταν στο 1.145.Για μικρο ποσα μπορει να μην εχει μεγαλη διαφορα αλλα στα μεγαλα ποσα φαινεται αρκετα. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2020 από wazedi
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 revolut.Θα την φορτίζεις απο τον ελληνικό σου λογαριασμό και θα τα μετατρέπεις σε λίρες.
wazedi Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 23 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε revolut.Θα την φορτίζεις απο τον ελληνικό σου λογαριασμό και θα τα μετατρέπεις σε λίρες. Με την δωρεαν revolut θα ειμαι καλυμμενος ή θα χρειαστω καποια με τις συνδρομες.Εχω βγαλει και την n26 αλλα αυτη η δωρεαν μετα τις 5 αναλυψεις/πληρωμες τον μηνα εχει χρεωσει.Και επειδη εκει πιο πολυ καρτα θα χρησιμοποιω δεν θα με συμφερει
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, wazedi είπε Με την δωρεαν revolut θα ειμαι καλυμμενος ή θα χρειαστω καποια με τις συνδρομες.Εχω βγαλει και την n26 αλλα αυτη η δωρεαν μετα τις 5 αναλυψεις/πληρωμες τον μηνα εχει χρεωσει.Και επειδη εκει πιο πολυ καρτα θα χρησιμοποιω δεν θα με συμφερει Η Ν26 έχει να αλλάζεις νόμισμα;Αν χρειάζεσαι πάνω απο 200£ θα πληρώνεις έξοδα.Αλλά Αγγλία παντού έχει κάρτα όπου περνάει η ρεβολουτ.Εγώ έχω monese αλλά για την αντίθετη κατεύθυνση απο την δικιά σου.,να στέλνω στην Ελλάδα .Σου δίνει 2 κάρτες ,μια σε λίρες μία σε ευρώ.Την ευρώ την έχει η γυναίκα στην Ελλάδα για όλα ,ψωνια-μετρητά,και την κάρτα με λίρες εγώ στην Αγγλία για τα δικά μου έξοδα και που πληρώνομαι. Γιατί δεν σε συμφέρει η κάρτα;Η Ν26 για τις πέντες πρώτες αναλήψεις λέει δωρεάν ,όχι για αγορές.Είμαι σίγουρος.Αλλώστε τι να χρεώσουν σε αγορές.Αλλά η Ν26 η αγγλική τέλος απο Αγγλία,κλείνει λογαριασμούς. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2020 από Ukforthemoment
wazedi Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Η Ν26 έχει να αλλάζεις νόμισμα;Αν χρειάζεσαι πάνω απο 200£ θα πληρώνεις έξοδα.Αλλά Αγγλία παντού έχει κάρτα όπου περνάει η ρεβολουτ.Εγώ έχω monese αλλά για την αντίθετη κατεύθυνση απο την δικιά σου.,να στέλνω στην Ελλάδα .Σου δίνει 2 κάρτες ,μια σε λίρες μία σε ευρώ.Την ευρώ την έχει η γυναίκα στην Ελλάδα για όλα ,ψωνια-μετρητά,και την κάρτα με λίρες εγώ στην Αγγλία για τα δικά μου έξοδα και που πληρώνομαι. Γιατί δεν σε συμφέρει η κάρτα;Η Ν26 για τις πέντες πρώτες αναλήψεις λέει δωρεάν ,όχι για αγορές.Είμαι σίγουρος.Αλλώστε τι να χρεώσουν σε αγορές.Αλλά η Ν26 η αγγλική τέλος απο Αγγλία,κλείνει λογαριασμούς. Σε ευχαριστω κατατοπιστικότατος.Αρα με την revolut standard θα ειμαι καλυμενος απο οτι βλεπω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα