Προς το περιεχόμενο

Συνθεση 700 ευρώ.


balander10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά. Ουσιαστικά χρειάζομαι ένα νέο πύργο με επεξεργαστη, μητρική, ram, ψύκτρα, τροφοδοτικό. Κάρτα γραφικών προσωρινά μπορώ να βάλω μια 1060 3gb από το παλιό μου pc οπότε δεν καίγομαι ιδιαίτερα. Οθόνη έχω μια καλής ποιότητας dell για 1080p οπότε επίσης μπορεί να παραβλεφθεί για την ώρα. SSD υπάρχουν διαθέσιμοι οπότε επίσης μπορεί να παραβλεφθεί ωστόσο αν χωρά χωρίς να θυσιάσω κάτι άλλο ένας μικρός για το λειτουργικό καλοδεχούμενος.

Θέλω ένα δυνατό επεξεργαστή που θα αντέξει για αρκετό διάστημα και σύντομα θα αναβαμιστούν τόσο η κάρτα γραφικών όσο και η οθόνη επομένως θέλω κάτι που να μπορεί να υποστηρίξει μεγαλύτερες αναλύσεις; απο 1080p. Αναφορικά με τον πύργο θα προτιμούσα ένα σχετικά ευρύχωρο κουτί καθώς το παλιό μου ήταν αρκετά μικρό και παρότι πανέμορφο με ταλαιπώρησε.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Ποσό που διαθέτουμε : 700 ευρώ περίπου

Χρήση υπολογιστή : Gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: -

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? -

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Φθιώτιδα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Από ένα κατάστημα.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Συναρμολόγηση στο κατάστημα.

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Οχι

Επεξ/σία από balander10
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Tx550m ή κάποιο άλλο παρόμοιο, τον 3600, msi tomahawk max, 16gb ddr4 3000mhz+, adata sx8200 pro ή samsung παρόμοιο εκτός αν έχεις κάποιο ποιοτικό να βάλεις και να πάρεις έναν hdd για τα games σου, ψήκτρα αν δεν κάνεις oc δεν χρειάζεται μιας και ο 3600 έχει καλή ψήκτρα από το εργοστάσιο!  

Αν μπορείς να δώσεις την 1060 σου τώρα και να προσθέσεις τα χρήματα στο build βγαίνει να πάρεις 1660 super που θα παίζει τα πάντα full σε 1080p, αν θες να πας σε πιο δυνατό σύστημα πχ αντί για τον 3600 να πας σε 3700 κτλ και σκέφτεσαι για καλύτερη κάρτα από την 1660 s τότε να έχεις στο νου σου ότι θα πρέπει να πάρεις και νέα οθόνη!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...