Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.. Είναι σοσ παιδιά θέλω βοήθεια γιατί δεν βγάζω άκρη..Δουλεύω από 23/5/18 Χθες ανακοίνωσα ότι θα κάνω οικειοθελης αποχωρηση 31/3/20. Έχω πάρει μέσα στ 2020 5μερες άδεια...!Περνώ 600 ευρώ καθαρά στην τράπεζα..!Τι δικαιούμαι από λεφτά εκτός από το μισθό του Μαρτίου που θα πάρω..!Δεν μπορώ να τα υπόλογισω και να καταλάβω τον τρόπο που βγαίνουν τ χρήματα που θα πάρω..!Μπορείτε να με βοηθήσετε SOS.. ☺☺☺☺

Δημοσ.
Στις 7/3/2020 στις 2:34 ΠΜ, Marilou25 είπε

Καλησπέρα.. Είναι σοσ παιδιά θέλω βοήθεια γιατί δεν βγάζω άκρη..Δουλεύω από 23/5/18 Χθες ανακοίνωσα ότι θα κάνω οικειοθελης αποχωρηση 31/3/20. Έχω πάρει μέσα στ 2020 5μερες άδεια...!Περνώ 600 ευρώ καθαρά στην τράπεζα..!Τι δικαιούμαι από λεφτά εκτός από το μισθό του Μαρτίου που θα πάρω..!Δεν μπορώ να τα υπόλογισω και να καταλάβω τον τρόπο που βγαίνουν τ χρήματα που θα πάρω..!Μπορείτε να με βοηθήσετε SOS.. ☺☺☺☺

Τι σύμβαση είχες, αορίστου;

Δημοσ.

Απο τη στιγμή που ειναι οικειοθελής τότε λυπάμαι αλλά θα πάρεις κάτι που δεν μου επιτρέπει η διαγωγή μου να εκφέρω.

Εν ολίγοις πάντως, θα πληρωθείς μέχρι και το μισθό του Μαρτίου συν το υπόλοιπο αδειών σου και αυτό αν καταλαβαίνω πρέπει να ειναι πολύ μικρό. Επίσης αν αποφασίσουν να σου δώσουν άδεια από τώρα, τότε απλά θα πάρεις το μισθό του Μαρτίου και τίποτε άλλο.

το πάσχα θα πάρεις και κάτι ψιλά από δώρο

ήμουν σαφής

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε

Τι σύμβαση είχες, αορίστου;

Ναι αορίστου έχω...

7 ώρες πριν, Froskeas είπε

Απο τη στιγμή που ειναι οικειοθελής τότε λυπάμαι αλλά θα πάρεις κάτι που δεν μου επιτρέπει η διαγωγή μου να εκφέρω.

Εν ολίγοις πάντως, θα πληρωθείς μέχρι και το μισθό του Μαρτίου συν το υπόλοιπο αδειών σου και αυτό αν καταλαβαίνω πρέπει να ειναι πολύ μικρό. Επίσης αν αποφασίσουν να σου δώσουν άδεια από τώρα, τότε απλά θα πάρεις το μισθό του Μαρτίου και τίποτε άλλο.

το πάσχα θα πάρεις και κάτι ψιλά από δώρο

ήμουν σαφής

Ναι ναι ξέρω ότι σχεδόν είναι πολύ λίγα...!Απλά επειδή εγώ θέλω ν φύγω για δικούς μ λόγους ξέρεις θέλω περίπου ν δω τ δικαιούμαι μην ν φάει κιόλας...

Δημοσ.
On 07/03/2020 at 02:34, Marilou25 said:

https://www.taxheaven.gr/acforum/topic/61363-οικειοθελής-παραίτηση-υπαλλήλου-τί-ποσά-δικαιούται-να-πάρει/

ελπιζω να βοηθησει.

ταιριαζει και στο παραδειγμα σου.

Δημοσ.
Στις 7/3/2020 στις 4:10 ΠΜ, Ukforthemoment είπε

Αναλογικά  το δώρο Πάσχα και επίδομα αδείας. Αφού δεν σε απολύουν δεν παίρνεις αποζημίωση,δεν έχεις κλείσει και δύο χρόνια.

φυσικά και δικαιούται πέρα από αυτά αποζημίωση άδειας για 22-5= 17 μέρες

17 μεικτά ημερομίσθια (μείον τυχόν φόρους) 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, logistoulis είπε

φυσικά και δικαιούται πέρα από αυτά αποζημίωση άδειας για 22-5= 17 μέρες

17 μεικτά ημερομίσθια (μείον τυχόν φόρους) 

Eγραψα: αναλογικά επίδομα άδειας.Αποζημίωση απόλυσης δεν παίρνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Eγραψα: αναλογικά επίδομα άδειας.Αποζημίωση απόλυσης δεν παίρνει.

άλλο επίδομα άδειας, άλλο αποζημίωση (μη ληφθείσας) άδειας

επίσης δεν παίζει αναλογία όταν είσαι στον 3ο χρόνο, ολόκληρα 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, logistoulis είπε

άλλο επίδομα άδειας, άλλο αποζημίωση (μη ληφθείσας) άδειας

επίσης δεν παίζει αναλογία όταν είσαι στον 3ο χρόνο, ολόκληρα 

Δεν έχει κλείσει 2 χρόνια.

Αναφορά σε κείμενο

Δουλεύω από 23/5/18 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν έχει κλείσει 2 χρόνια.

είπα: είναι στον 3ο χρόνο

το να έχει κλείσει γεμάτα 2 δεν έχει σχέση 

είτε έμπαινε 1/1/18 είτε 23/05 που μπήκε είναι το ίδιο για το 2020

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, logistoulis είπε

είπα: είναι στον 3ο χρόνο

το να έχει κλείσει γεμάτα 2 δεν έχει σχέση 

είτε έμπαινε 1/1/18 είτε 23/05 που μπήκε είναι το ίδιο για το 2020

Αυτό δεν το ήξερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...