Προς το περιεχόμενο

To Oppo Watch έρχεται με δυνατότητα ηλεκτρο-καρδιογραφήματος (ECG) και eSIM


dimakisk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εκτός από τα Find X2 και Find X2 Pro, η Oppo ανακοίνωσε και το πρώτο της smartwatch, το οποίο δανείζεται αρκετά στοιχεία από τον σχεδιασμό του Apple Watch.

Το Oppo Watch διαθέτει κυρτή οθόνη τεχνολογίας AMOLED με 326ppi, η οποία καλύπτει πλήρως (100%) τον χρωματοχώρο DCI-P3. Ανάλογα την έκδοση του smartwatch, μπορεί να διαθέτει διαγώνιο 1,6 ιντσών ή 1,9 ιντσών. Η κάσα της συσκευής είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο και διαθέτει δύο πλήκτρα στην δεξιά πλευρά που χρησιμεύουν για τον χειρισμό της συσκευής και την πλοήγηση στο λειτουργικό σύστημα.

To smartwatch της Oppo προσφέρει δυνατότητες tracking για ποικιλία ασκήσεων, καθώς και για τον ύπνο ή τους καρδιακούς παλμούς, όμως ένα από τα σπουδαιότερα χαρακτηριστικά του είναι ότι προσφέρει λειτουργία ηλεκτροκαρδιαγραφήματος (ECG) που δεν συναντάται συχνά σε συσκευές του είδους. Όσον αφορά στην αντοχή του στο νερό είναι 5ATM-rated.

OPPO-Watch-the-Apple-Watch-for-Android-is-now-official.jpg.ed8f7c2dc74e4d7a16b6cfee5fd2dcdf.jpg

Στο εσωτερικό του υπάρχει το Qualcomm Snapdragon Wear 2500 SoC μαζί με τον συνεπεξεργαστή Apollo 3 και 8GB αποθηκευτικού χώρου. Δεν διαθέτει υποδοχή SIM ωστόσο προσφέρει eSIM που επιτρέπει την ανεξάρτητη λειτουργία της συσκευής από το κινητό ενώ από τον εξοπλισμό του δεν απουσιάζουν χαρακτηριστικά όπως το GPS, το NFC ή το Bluetooth 4.2.  

OPPO-Watch-en-tres-colores.jpg.e10728a4edb3e328a418f5f9d9d62b6e.jpg

Για την φόρτιση της συσκευής, η Oppo διαθέτει τη τεχνολογία Watch VOOC που υπόσχεται φόρτιση από το 0% μέχρι το 50% της μπαταρίας της συσκευής μέσα σε 17 λεπτά. Για να μεγιστοποιηθεί η αυτονομία, και ανάλογα τη λειτουργία της, η συσκευή μπορεί να «μεταβιβάζει καθήκοντα» από τον Snapdragon Wear στον συνεπεξεργαστή Apollo on-the-fly, με την εταιρεία να ισχυρίζεται ότι η αυτονομία μπορεί να φτάσει τις 40 ώρες με τυπική χρήση ενώ με το προφίλ εξοικονόμησης ενέργειας μπορεί να επεκταθεί μέχρι τις 21 ημέρες. Η συσκευή τρέχει ColorOS που βασίζεται στο WearOS της Google.

Το Oppo Watch θα κυκλοφορήσει αρχικά στην αγορά της Κίνας στις 24 Μαρτίου με τιμή CNY1.999 ($288) για την έκδοση 46mm (1,9 ίντσες οθόνη) και CNY1.499 ($215) για την έκδοση 41mm (1,6 ίντσες οθόνη).

GSMArena

 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

37 λεπτά πριν, Xiaomi Mi 8 είπε

Το να δημιουργείς ανάγκες που δεν χρειάζονται είναι το απόλυτο μέλλον του μάρκετινγκ.

Παραδοσιακά η τεχνολογία δημιουργεί ανάγκες και το marketing τις επιβάλει.. Ωραία φάμπρικα.. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...