Προς το περιεχόμενο

Καθυστέρηση μεταφοράς χρημάτων


dimtsef

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα ! Λοιπον ειμαι αρκετα αγανακτισμενος και απο αυριο θα ρωτήσω και δικηγόρο για αυτο που μου συμβάινει με την Revolut αυτές τις μέρες !!! Η εταιρία που δουλεύω στις 2 Μαρτίου μου εκανε την πληρωμή και για κάποιο λόγο η Revolut μου κρατάει τα λεφτα καθώς είναι σε εκκρεμότητα η συναλλαγή !!! Δουλεύω ηδη 3 μήνες με αυτό το σύστημα και δεν είχα ξανά τέτοιο πρόβλημα !! Περίμενα 2 μέρες που θέλει συνήθως για να κατέβουν τα λεφτά στη Revolut αλλά τίποτα ! Πέμπτη 5/3 πλεον αγανακτισμένος γιατι με αυτα τα χρήματα έχω να πληρώσω το νοίκι μου και το φαγητό μου το οποίο νοικι θα έχω πρόβλημα αν καθυστερήσει και άλλο, ανοίγω ένα chat μέσω της εφαρμογής οπου και μιλάω με κάποια και μου λέει οτι ισως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στις καταθέσεις γενικότερα (επισυναπτω και το chat history) και μου λεει οτι το πιο πιθανο ειναι αυριο να τα εχω. ΔΕΝ τα είχα όμως.
Εχθές 6/3 ανοίγω ενα νεο chat ξαναλεω τι μου συμβαινει και μου λέει ότι θα με μεταφερει στο αρμοδιο τμήμα. Απο χθες βράδυ ΑΚΟΜΑ περιμενω το chat να μεταφερθει στο αρμοδιο τμήμα και πάνω βλέπω μόνο ένα Looking for an agent...
Σημερα εξω φρενων μπαινω και στο facebook στην επισημη σελίδα και μιλάω και με κάποιον στο chat οπου του ξαναεξηγω του λεω ποιος ειναι ο λογιαρασμός μου και μου λέει οτι θα φροντισει το chat που εχω ανοιχτο και περιμενει στο app να μου μιλήσεις κάποιος οσο πιο γρηγορα γίνεται. Αυτό έγινε το μεσημέρι στις 4 και ειναι 11 ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επεξ/σία από george1807
  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λογικά θελει 7 μέρες αν εμφανίζεται σαν pending. 

Μπορει να έχουν κανει και κατι λαθος στην κατάθεση. 

Ολα αυτα δεν τα ξέρω τα εικάζω απο πραγματα που μου έχουν τυχει με μικροποσα.

Λογικα εισαι εξωτερικό και εδωσες revolut γιατι δεν μπορούσες να ανοιξεις λογαριασμό στη χωρα. Κανε υπομονή και οταν περασει η περιπέτεια χρησιμοποιησε μια αλλη τραπεζα. (Δεν νομίζω οτι φταίει η Revolut πάντως, ασχετα με το πόσο κακο support έχουν) 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ακόμα τίποτα απιστευτο !!!!!!!!!!!!!! το in app chat ειναι μονιμως κολλημένο στο αναζητηση εκπροσώπου, η μονος τροπος επικοινωνίας που εχω ειναι μεσω messenger facebook, και εκει οταν μου απαντανε μου λενε οτι εχουν δωσει προτεραιότητα στο αιτημα μου και οτι καποιος συντομα θα μου απαντησει. 3 μερες τωρα αυτο... νταξει δεν υπάρχει !!! Εχω τεράστιο πρόβλημα και εχω πραγματικα απογοητευτεί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι το  support τους ειναι να μη το χρειαστεις ποτε. Απαραδεκτο. Ισως σπρωχουν στις καρτες με συνδρομη που και καλα εχεις καλυτερη προσβαση στο support.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ποτέ παράπονο από το support. Σε metal είναι άμεσο, αλλά και όταν είχα δωρεάν το πολύ σε μια ώρα μου είχαν απαντήσει.

Είσαι σίγουρος πως η ρεβο έχει το πρόβλημα, ή μήπως αυτός που έστειλε τα λεφτά έκανε κάποια βλακεία;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλε εγω παρομοιο προβλημα που ειχα ηταν απο τους τυπους που ειχαν στειλει τα λεφτα. Η τραπεζα το θεωρησε απατη και τα ειχαν δεσμευμενα. Σιγουρεψου οτι η καταθεση εγινε σωστα πρωτα και μετα τους κυνηγας. Εαν μπορουν να σου στειλουν απ την τραπεζα τον αριθμο καταθεσης κτλ, γιατι στο support της ρεβολουτ αυτα θα σου ζητησουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Δημιουργία νέου...