Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποσό που διαθέτουμε : Μέχρι 1000 ευρώ.

Χρήση υπολογιστή : Θα συνδεθεί ο Η/Υ με TV για media center καθώς και με PC monitor για δουλειά (χρήση σαν cloud ,web development, ίσως καi 3d γραφικά στο μέλλον). Ο Η/Υ θα είναι πάνω στο γραφείο στο σαλόνι του σπιτιού. οπότε θα είναι mini-ITX σύνθεση.

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Blender και virtual machines και nextcloud.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Όχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αττική.

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Από το ίδιο μαγαζί.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Από το μαγαζί.

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά Ubuntu Linux

Έχω διαλέξει τα παραπάνω εξαρτήματα. Αν υπάρχει καμιά αποψη για αυτά.

Foxstore_2020-03-08.png

Επεξ/σία από Liakoni
Δημοσ.

1. Τροφοδοτικό δες το tx550m!

2. Κάρτα γραφικών καλύτερα πάρε την 1650 Super!

3. Έχεις βάλει μητρική που δέχεται 2 dims ram ενώ εσύ έχεις βάλει σετάκι με 4 dims! Άλλαξε το με ένα σετ που να έχει 2 dims!

4. Νομίζω είναι πολλά για 2 fans 40 ευρώ μπορείς να βρεις ήσυχα και πιο οικονομικά!  

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Duck Dodgers είπε

1. Τροφοδοτικό δες το tx550m!

2. Κάρτα γραφικών καλύτερα πάρε την 1650 Super!

3. Έχεις βάλει μητρική που δέχεται 2 dims ram ενώ εσύ έχεις βάλει σετάκι με 4 dims! Άλλαξε το με ένα σετ που να έχει 2 dims!

4. Νομίζω είναι πολλά για 2 fans 40 ευρώ μπορείς να βρεις ήσυχα και πιο οικονομικά!  

Ευχαριστώ για την απάντηση.

1. Το συγκεκριμένο τροφοδοτικό, δεν το έχει το συγκεκριμένο κατάστημα (foxstore).

2. Προτιμώ AMD κάρτα γραφικών για καλλυτερη υποστήριξη σε Linux.

3. Πολύ σωστή παρατήρηση, δεν το είχα προσέξει! Θα τις αντικαταστήσω με τις G.Skill RipjawsV 32GB DDR4-3200MHz (F4-3200C16D-32GVK)

4. Το ξέρω ότι είναι πολλά, αλλά διάβασα ότι για μικρά κουτιά είναι αρκετά καλά και αθόρυβα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, GoMaR είπε

το blender συνεργαζεται με AMD καρτες;  η θα γινεται CPU rendering?

Από ότι έχω διαβάσει συνεργάζεται, έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από την AMD για τους drivers σε Linux.

Δημοσ.

Ανεξαρτητα με το λινουξ, αν υποστηριζει το προγραμμα OpenCL αντι για Cuda, τοτε ναι επελεξε amd.

Συνηθως το gpu rendering γινεται με cuda γιατι ειναι αρκετα πιο γρηγορο. Αλλα δε ξερω τι χρηση θα κανεις.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, GoMaR είπε

Ανεξαρτητα με το λινουξ, αν υποστηριζει το προγραμμα OpenCL αντι για Cuda, τοτε ναι επελεξε amd.

Συνηθως το gpu rendering γινεται με cuda γιατι ειναι αρκετα πιο γρηγορο. Αλλα δε ξερω τι χρηση θα κανεις.

Υποστηρίζεται το OpenCL.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...