Lestat21 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Ποσό που διαθέτουμε : 800-850 Ευρώ Χρήση υπολογιστή : mmo online gaming κυρίως Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: οχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Ναι χρειάζομαι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Ναι χρειάζομαι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Από ένα αν είναι δυνατόν Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? στο κατάστημα αν και θα ήθελα πολύ να το στήσω μόνος μου Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και ποιό : Windows 10 Καλησπερα και από εμένα! Καθότι εντελώς άσχετος στο φτιάξιμο υπολογιστή (πάντα είχα λαπ τοπ) θα ήθελα να με βοηθήσετε στην σωστή επιλογή κομματιών για το χτίσιμο του Καινούργιου μου pc. Συμπληρωματικά θα ήθελα να προσθέσω ότι το pc που θα φτιάξω θα μένει ανοιχτό μόνιμα και με τρία account από συγκεκριμένο παιχνίδι οn line. Το budget μου θα μπορούσε να πάει ίσως λίγο πάνω αν χρειαστεί. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε πρόταση σχόλια κτλ. 😊
Duck Dodgers Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Μέχρι πόσο μπορείς να ανεβάσεις το budget σου? Αν πας περίπου στο 900-1000 μπορείς να πάρεις και καλές επιδώσεις και να είναι και τα parts σου πολύ καλά vfm! 1
radiohead Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Αυτό αρκεί ιδανικά μαζί με μια ultrawide entry 29αρα οθόνη. Τώρα αν πρόκειται να το φτιάξεις εσύ, επιλέγοντας διάφορα καταστήματα με λίγο καλύτερες τιμές, ίσως χωρέσεις την 5600xt βάζοντας ακόμα και τον 1600 af. Όχι ότι δε θα σε καλύψει φυσικά η 1660 super σε mmo μην τρελαθουμε, αλλά για το futureproof. Μην πέσεις σε τροφοδοτικό αν είναι ανοιχτό 24/7 και δυστυχώς οι τιμές στους δίσκους είναι ανεβασμενες για να χωρούσε εξαρχής 1tb. 1
Lestat21 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Duck Dodgers είπε Μέχρι πόσο μπορείς να ανεβάσεις το budget σου? Αν πας περίπου στο 900-1000 μπορείς να πάρεις και καλές επιδώσεις και να είναι και τα parts σου πολύ καλά vfm! Καταρχήν να σε ευχαριστήσω για τον κόπο να προσπαθήσεις να βοηθήσεις. Ας πούμε ότι θα μπορούσα να ανεβάσω λίγο ακόμη το budget μου τι θα μου πρότεινες; 1 ώρα πριν, Duck Dodgers είπε Μέχρι πόσο μπορείς να ανεβάσεις το budget σου? Αν πας περίπου στο 900-1000 μπορείς να πάρεις και καλές επιδώσεις και να είναι και τα parts σου πολύ καλά vfm! 22 λεπτά πριν, radiohead είπε Αυτό αρκεί ιδανικά μαζί με μια ultrawide entry 29αρα οθόνη. Τώρα αν πρόκειται να το φτιάξεις εσύ, επιλέγοντας διάφορα καταστήματα με λίγο καλύτερες τιμές, ίσως χωρέσεις την 5600xt βάζοντας ακόμα και τον 1600 af. Όχι ότι δε θα σε καλύψει φυσικά η 1660 super σε mmo μην τρελαθουμε, αλλά για το futureproof. Μην πέσεις σε τροφοδοτικό αν είναι ανοιχτό 24/7 και δυστυχώς οι τιμές στους δίσκους είναι ανεβασμενες για να χωρούσε εξαρχής 1tb. Να ευχαριστήσω και εσένα για την βοήθεια αν και δεν νομίζω ότι θα επιχειρήσω τελικά να το στήσω μόνος μου. Για το τροφοδοτικό γνωρίζω ότι είναι το βασικότερο ειδικά για την χρήση που σκοπεύω να κάνω!
Duck Dodgers Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 53 λεπτά πριν, Lestat21 είπε Καταρχήν να σε ευχαριστήσω για τον κόπο να προσπαθήσεις να βοηθήσεις. Ας πούμε ότι θα μπορούσα να ανεβάσω λίγο ακόμη το budget μου τι θα μου πρότεινες; Αυτά πάνω κάτω που σου είπε ο radiohead! 1
radiohead Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Lestat21 είπε Καταρχήν να σε ευχαριστήσω για τον κόπο να προσπαθήσεις να βοηθήσεις. Ας πούμε ότι θα μπορούσα να ανεβάσω λίγο ακόμη το budget μου τι θα μου πρότεινες; Να ευχαριστήσω και εσένα για την βοήθεια αν και δεν νομίζω ότι θα επιχειρήσω τελικά να το στήσω μόνος μου. Για το τροφοδοτικό γνωρίζω ότι είναι το βασικότερο ειδικά για την χρήση που σκοπεύω να κάνω! Ήδη με το μόνιτορ που σου λέω το ξεπερνάς το 900αρι αλλά είναι ο,τι πρέπει για τα games που παίζεις έναντι ενός 24' 1080p 1
Lestat21 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια να είστε καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα