YungKaos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Το μηχανικό πληκτρολόγιο Turbo X Nemesis το βρήκα 3€ απο ένα παιδί για ανταλλακτικά. Ουσιαστικά ηθελε εναν νεο διακόπτη ,ενα υπερβολικά καλό καθάρισμα και νεα keycaps . Έβαλα λοιπόν τον διακόπτη απο το Easterntimes που ειχα και έβαλα εναν φιλο με 3d printer να μου "τυπώσει" keycaps . Νομίζω για 10€ είναι αρκετά καλό (δεν εχουμε τελειώσει ακομα τα keycaps) . Από μια παλια ανάρτηση στο φόρουμ(rofl nice profile pic) το πληκτρολόγιο δεν αξιζει 35-50€. Ως καινουργιο που θα το παρει καποιος, 25€ θα ταν μια πολυ τίμια σχετικά τιμη .Αλλα υπάρχουν τα motospeed που είναι τα καλύτερα budget mechanical rgb keyboards . Ακόμα και τα αρχικα keycaps του τουβλο χ σε σχεση με αυτα που τυπωσαμε εγω και ο φιλος ηταν απλα φτηνα .τα υλικα του φερνουν μια φτηνή αίσθηση καπως και για κάποιο λόγο βρωμιζει ευκολα το πανω μεταλλο(εχω κόκκινο carbon fiber tho και θα βγει ωραιο αρκετα που θα βαλω απο πανω και οχι στο πλάι που εχει καποιον φωτισμο) .Επισης δεν ξερω για ποιόν ηλιθιο λόγω το πλαίσιο δεν εχει πλεον το πρόγραμμα για τον ελεγχο των rgb στο site του .ενω αρχικα για αυτο ψαχνωμουν στα φορουμ). Τεσπά ξέρω πως είναι στην καλύτερη περίπτωση μετριο αλλα για 3€+7€ επισκευή είμαι ευχαριστημένος . Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2020 από YungKaos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα