pavloa Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Πριν μερικές μέρες έκανα λογαριασμό στο netflix. Ενεργοποίησα το full πακέτο και το έχω για 30 μέρες δωρεάν. Πήγα στις ρυθμίσεις τον προφίλ, και έφτιαξα και ένα ακόμη με διαφορετικό email, αλλά δεν μου δίνει δυνατότητα να βάλω κωδικό και στο mail που μου έρχεται γράφει Για το προφίλ Δήμητρα έχει προστεθεί η δική του διεύθυνση email. Αυτή η διεύθυνση email δεν λειτουργεί για να συνδεθείτε, αλλά θα τη χρησιμοποιούμε για να σας στέλνουμε προτάσεις για το τι να δείτε στη συνέχεια με βάση αυτά που σας αρέσουν. Θα σας ενημερώνουμε επίσης από πριν για τις νέες λειτουργίες και πρεμιέρες του Netflix ώστε να μη χάνετε ποτέ τίποτα. Γιατί το γράφει αυτό, μήπως θα πρέπει να λήξει η δοκιμαστική περίοδος και μετά να μπορέσω να βάλω το δεύτερο mail? Επίσης τι προτείνετε για τρόπο πληρωμής, prepaid ή visa? Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2020 από pavloa
dpolal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Μόνο μία διεύθυνση email ανά λογαριασμό χρησιμοποιεί το netflix άσχετα με τον αριθμό των profiles που θες να έχεις ενεργά σε αυτόν. Πρέπει να φτιάξεις δεύτερο λογαριασμό με νέο email για αυτό που λες ότι θες να κάνεις αλλά αυτό προϋποθέτει και δεύτερη συνδρομή.
infin1tyGR Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Με το ίδιο email/κωδικό θα συνδέεστε και οι δύο και μετά ο καθένας θα επιλέγει το προφίλ του, δεν γίνεται αλλιώς. Η ξεχωριστή διεύθυνση ανά προφίλ είναι κάτι σχετικά πρόσφατο και χρησιμεύει μόνο για τον λόγο ακριβώς που σου γράφει, δηλ. απλώς να στέλνει εκεί προσωποποιημένες προτάσεις.
pavloa Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Ωραία ευχαριστω τις απαντήσεις. Εγώ είχα καταλάβει οτι κάθε προφιλ θα εχει το δικό του κωδικό. Οπότε με το κύριο mail και κωδικό θα μπαίνουμε απο διαφορετικά σπίτια σε διαφορετικό προφίλ. Για τρόπο πληρωμής να βάλω την prepaid μέσω paypal ή visa? Τι προτείνεται? Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2020 από pavloa
dpolal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, pavloa είπε Ωραία ευχαριστω τις απαντήσεις. Εγώ είχα καταλάβει οτι κάθε προφιλ θα εχει το δικό του κωδικό. Για τρόπο πληρωμής να βάλω την prepaid μέσω paypal ή visa? Τι προτείνεται? Ότι σε βολεύει.
pavloa Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, dpolal είπε Ότι σε βολεύει. Και τα 2 με βολεύουν αλλά λέω για πιο πολύ ασφάλεια, πως είναι οι αγορές μέσω paypal που έχει μια ασφάλεια σε περίπτωση που γίνει κάτι. Επίσης ένα φίλος είναι γερμανία, εκεί δεν πιστεύω να έχει κάποιο θέμα με το netflix. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2020 από pavloa
physvlog Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δε νομιζω οτι το netflix θα την κανει ποτε σε καποιον. Εγω την εχω σε prepaid.
pavloa Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Στις 9/3/2020 στις 9:58 ΠΜ, physvlog είπε Δε νομιζω οτι το netflix θα την κανει ποτε σε καποιον. Εγω την εχω σε prepaid. Οκ ευχαριστώ. Το netflix θα το μοιραστώ με άλλους δυο φίλους μου οπότε θα γίνει δια τρία η πληρωμή, και δεν συμφέρει κάθε μήνα να πας τρώει 1 ευρώ για την φόρτιση της prepaid. Θα βάλω μια visa αν είναι. 1
grsaint13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Για να μην ανοίξω άλλο θέμα, θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση: Τον επόμενο μήνα θα μοιραστούμε με 3 φίλους μια full συνδρομή netflix, η οποία όμως δε θα είναι με το δικό μου email. Μέχρι τότε, θέλω να δοκιμάσω το 30ήμερο ανοίγοντας καθαρά δικό μου λογαριασμό. Θα υπάρξει αργότερα κάποιο πρόβλημα ως προς αυτή την εναλλαγή;
kormos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Στις 10/3/2020 στις 7:32 ΜΜ, pavloa είπε Οκ ευχαριστώ. Το netflix θα το μοιραστώ με άλλους δυο φίλους μου οπότε θα γίνει δια τρία η πληρωμή, και δεν συμφέρει κάθε μήνα να πας τρώει 1 ευρώ για την φόρτιση της prepaid. Θα βάλω μια visa αν είναι. Μπορείς να αγοράσεις και Netflix Gift Card https://www.netflix.com/gift-cards
dpolal Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Στις 28/3/2020 στις 4:49 ΜΜ, grsaint13 είπε Για να μην ανοίξω άλλο θέμα, θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση: Τον επόμενο μήνα θα μοιραστούμε με 3 φίλους μια full συνδρομή netflix, η οποία όμως δε θα είναι με το δικό μου email. Μέχρι τότε, θέλω να δοκιμάσω το 30ήμερο ανοίγοντας καθαρά δικό μου λογαριασμό. Θα υπάρξει αργότερα κάποιο πρόβλημα ως προς αυτή την εναλλαγή; Όχι, κανένα πρόβλημα.
tarantules Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δεν είχαν πει οτι θα κόψουν να βλέπει κάποιος από 2 διαφορετικές ip ; Το ρωτάω γιατί κι εμένα με ενδιαφέρει να τη μοιράζομαι με άλλους τη συνδρομή.
turbat0s Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 55 λεπτά πριν, tarantules είπε Δεν είχαν πει οτι θα κόψουν να βλέπει κάποιος από 2 διαφορετικές ip Κάνουν τα στραβά μάτια για να μην χάσουν συνδρομές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα