petran91 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Το headset του τίτλου στα 21.50 από το E-shop. https://www.e-shop.gr/creative-sound-blaster-tactic3d-rage-usb-gaming-headset-p-PER.540233 Οι κριτικές του στο eshop μέτριες, το ίδιο και στο Σκρουτζ (στο V2 βέβαια, όχι σε αυτό της προσφοράς). Οι περισσότερες αναφέρουν κακή ποιότητα κατασκευής και ότι κάποιο part τους χάλασε σε λίγους μήνες. Στο Σκρουτζ ξεκινάει από τα 34€. Το Plus4u είναι το αδερφάκι του Eshop οπότε έχει και την ίδια τιμή. https://www.skroutz.gr/s/20329907/Creative-Sound-Blaster-Tactic3D-Rage-USB.html Και ένα (παλιό) βίντεο παρουσίασης στα ελληνικά: Θα τα έπαιρνα αν έψαχνα κάτι επώνυμο σε χαμηλή τιμή. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2020 από petran91
runner69 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Ξέχασες τιμή και κατάστημα στον τίτλο. 😛 Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2020 από runner69
SnakeMJK Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Είχε παίξει παλαίοτερα στα ίδια καταστήματα σε τιμή 19,40 €. Για τα λεφτά τους είναι εξαιρετικά. Έχω μείνει εντυπωσιασμένος από το πολύ καλό noise cancellation. Τα πήρα να τα έχω σαν δεύτερα, και πλέον χρησιμοποιώ μόνο αυτά. Επαναλαμβάνω, για τα ~20 ευρώ είναι τέλεια, μην περιμένετε την σούπερ hifi ποιότητα που έχουν πολύ πιο ακριβά headset. 2
petran91 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, runner69 είπε Ξέχασες τιμή και κατάστημα στον τίτλο. 😛 Έλα μωρέ τον καφέ μου πίνω ακόμα (Δεν χρειαζόταν το edit, δεν παρεξηγώ) 2
runner69 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, petran91 είπε Έλα μωρέ τον καφέ μου πίνω ακόμα (Δεν χρειαζόταν το edit, δεν παρεξηγώ) Spoiler χεχε με επιασες. Νταξει μπορει να το επαιρνε στραβα καποιος (και με το δικιο του) και να νομιζε οτι του κανω επιθεση. Την καλημερα μου. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2020 από runner69 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 δεν διαβαζω και τις καλυτερες κριτικες για τα ακουστικα
MadPax Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, SnakeMJK είπε Είχε παίξει παλαίοτερα στα ίδια καταστήματα σε τιμή 19,40 €. Για τα λεφτά τους είναι εξαιρετικά. Έχω μείνει εντυπωσιασμένος από το πολύ καλό noise cancellation. Τα πήρα να τα έχω σαν δεύτερα, και πλέον χρησιμοποιώ μόνο αυτά. Επαναλαμβάνω, για τα ~20 ευρώ είναι τέλεια, μην περιμένετε την σούπερ hifi ποιότητα που έχουν πολύ πιο ακριβά headset. Πριν από 1 μήνα τα είχε τόσο στο Crazy Sundays και τα πήρα κι εγώ, καλά καλά δεν έχω βγάλει τις ζελατίνες ακόμα. Για τα λεφτά τους είναι πολύ καλά πράγματι. Τα έχω για να βλέπω ταινίες και η απόδοση του ήχου είναι εξαιρετική, για παιχνίδια δεν ξέρω αφού δεν παίζω.
emmanuel5 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Τα είχα αγοράσει, παιδιά, πριν 2 μήνες σε Crazy Sundays στα 19 Ευρώ. Από αντοχή δεν ξέρω αφού τα έχω πολύ λίγο, αλλά από ποιότητα ήχου τους δίνω 10/10, είναι πεντακάθαρος, δυνατός και με πολύ καλό surround (έχουν drivers 50 mm και φαίνεται) και ΕΑΧ (την τεχνολογία της Creative για ρεαλιστικό ήχο σε κλειστούς χώρους). Το βασικό τους πρόβλημα είναι τα μαξιλαράκια τους που είναι πολύ σκληρά και άβολα και δυστυχώς κουράζουν έπειτα από μερικές ώρες. Για ένα εικοσάρικο όμως αξίζουν (με την ευκαιρία έγραψα και κριτική στο skroutz!! 😄 ) Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2020 από emmanuel5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα