dimitrisOS Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα, έχω το surface pro 7 έχω απενεργοποίηση να μπαίνει σε sleep mode αυτόματα είτε σε μπαταρία είτε σε φορτιστή. Σχεδόν κάθε φορά όταν το ανοίγω με την μπαταρία και δεν το χρησιμοποιώ μετά από λίγα δευτερολεπτα μπαίνει σε sleep mode από μόνο του. Και για να ξανά ξεκινήσει πρέπει να κρατήσω το power button για 10" να κλείσει και μετά να πατήσω το power button να ανοίξει ο υπολογιστης. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
hp8 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 41 λεπτά πριν, dimitrisOS είπε έχει κανείς καμιά ιδέα ; ριξε μια ματια εδω https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-start-win_desk/windows-10-will-not-wake-up-from-idle-modesleep/23288d6e-f0c7-4b8b-b5be-0109687a0c43
dimitrisOS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Καλημέρα, καμια φορα ακομα κλεινει σβημει η οθονη και δεν ξανά ανοίγει. Εβγαλα και τα τελευταία update αλλα και παλι
dimitrisOS Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα, μετά από format το surfcae πάλι όταν είναι σε λειτουργία τις μπαταρίας σβήνει τελείως τώρα και πρέπει να πατήσω το power για να ξανά ανοίξει.
vasilllis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Εγω δεν καταφερα ποτε να το φτιαξω.Εβαλα screen saver και δεν κλεινει πλεον τοσο γρηγορα.Οτι εχω πειραξει απο ρυθμισεις δεν λειτουργησε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα