vounisios Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Γεια σας. χτες κατα λαθος πατησα καποιες ρυθμισεις στο facebook & μου εβγαλε ενα νεο προφιλ & χρονολογιο...Δεν μου αρεσει αυτο, θελω επιστροφη σ αυτο που ειχα .Γινεται ? τη βοηθεια σας.Ευχαριστω.
infin1tyGR Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Μοιάζει όπως στην παρακάτω εικόνα; Αν ναι, δοκίμασε την επιλογή που έχω σημειώσει.
atromhtos36 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΦΒ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από atromhtos36
WireFire Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Ειναι πολυ wide η σελιδα και κουραστικη για τα ματια. Δυσχρηστη επισης
koystado Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 και να το αλλάξετε κάποια στιγμή θα το κάνουν μόνιμο για όλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα