Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας το pc κολλάει freezarei στο starting windows... 7 GB ddr2 έχω εγκατεστημένα τα οποία τα έβγαλα και τα ελεγξα ένα ένα dimm με το memtest και όλα είναι λειτουργικά.. Όταν τα βάζω όλα τα dimm freezarei στο starting windows... Είδα βίντεο στο YouTube και δεν λειτουργήσει κανένα.. Όποιος μπορεί ασ βοηθησει

Δημοσ.

δεν ειμαι γνωστης πολυ και  τεχνικος κτλπ μα ΕΓΩ ,θα εκανα τα εξης

1.θα εβαζα λιγοτερες μνημες να δω που θα ειναι το προβλημα,οχι ολες οπως γραφεις. ισα ισα να ανοιξει νορμαλ οκ δηλαδη.αν κτλπ

2. setup των windows ,καθαρη εγκατασταση απο την αρχη. αν δεν εχεις σημαντικα αρχεια μεσα που θα χαθουν.....

σαν" αρχαριος" αυτα μου ερχονται στο μυαλο!

Δημοσ.

Δώσε περισσότερες πληροφορίες τι είναι το σύστημα για να σε βοηθήσουμε. Επίσης τι σόι configuration είναι με 7 GB RAM.😁 Ο Γιορίκας στο έστησε?

Δημοσ.

Καλό είναι έστω ανά 2 να είναι ίδιες (ιδανικά και οι τέσσερις). Αν μπορείς αντικατέστησε την 1GB με άλλη των 2 ή στη χειρότερη αφαίρεσέ την εντελώς.

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχάς δοκίμασε με 2x2 (ίδια dims) πρώτα και δες αν έχεις errors. Αν είσαι μια χαρά, τότε υπάρχει όντως πρόβλημα με το configuration σου. Καλό είναι τα sticks αν δεν είναι ίδια ακριβώς που είναι το βέλτιστο τουλάχιστον να είναι ίδια ζεύγη ανά channel και τα kits να είναι σχετικά κοντά σε specs μεταξύ τους (κυρίως voltage και μετά σε συχνότητα/timings). Αν δεν είναι, τότε καλό είναι να ορίσεις στο bios καρφωτά συχνότητα και timings από το πιο αργό kit σε όλα και να ελπίζεις ότι θα δουλέψουν σωστά έτσι. Αλλιώς θα μπεις σε διαδικασία trial and error για τα settings στις μνήμες που όποιος έχει ασχοληθεί με memory oc γνωρίζει ότι είναι από τα πιο χρονοβόρα things ever.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...