Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας, ειμαι στη διαδικασια χτισιματος υπολογιστη (μονο κουτι διοτι τα περιφερειακα υπάρχουν) σε budget περι τα 800 ευρώ! Τοποθεσία Αθήνα, λειτουργικό έχω, θα το συναρμοόγήσω μόνος μου και το θελω για gaming.

Μέχρι στιγμής έχω καταλήξει στα εξής:

motherboard: Msi B450 Tomahawk Max

cpu: Ryzen 5 3600

ram: G.Skill RipjawsV 16 gb 3200 mhz

gpu: Gigabyte 1660 super 6 gb oc

storage: Ssd nvme Adata xpg 512 gb

storage: Hdd WD 1 Tb 7200 rpm

psu: Coolermaster Masterwatt 650

case: Deepcool Matrexx 55

Θα ήθελα συνδρομη και προτάσεις τι θα αλλαζατε. Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων

Επεξ/σία από kotsos91
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

800 ευρω ειναι αυτα, προσωπικα θα επαιρνα καποιο κουτακι με rgb fan και μνημες με rgb, ειδικα αν το κουτι μπει πανω στο γραφειο μιλαμε για αλλο επιπεδο

Επεξ/σία από Lee80
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/3/2020 στις 5:11 ΜΜ, Duck Dodgers είπε

Ναι μια χαρά είναι όλα!

Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση να είσαι καλά

Στις 12/3/2020 στις 11:13 ΜΜ, Lee80 είπε

800 ευρω ειναι αυτα, προσωπικα θα επαιρνα καποιο κουτακι με rgb fan και μνημες με rgb, ειδικα αν το κουτι μπει πανω στο γραφειο μιλαμε για αλλο επιπεδο

Ναι ισχύει αλλά δεν είμαι και πολύ fan των rgp, άσε που έχω φωτιζόμενο πληκτρολόγιο και ποντίκι και δεν θέλω να το κάνω πολύ φαντεζί. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση

Επεξ/σία από kotsos91
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 12/3/2020 στις 1:46 ΜΜ, kotsos91 είπε

Καλησπέρα σας, ειμαι στη διαδικασια χτισιματος υπολογιστη (μονο κουτι διοτι τα περιφερειακα υπάρχουν) σε budget περι τα 800 ευρώ! Τοποθεσία Αθήνα, λειτουργικό έχω, θα το συναρμοόγήσω μόνος μου και το θελω για gaming.

Μέχρι στιγμής έχω καταλήξει στα εξής:

motherboard: Msi B450 Tomahawk Max

cpu: Ryzen 5 3600

ram: G.Skill RipjawsV 16 gb 3200 mhz

gpu: Gigabyte 1660 super 6 gb oc

storage: Ssd nvme Adata xpg 512 gb

storage: Hdd WD 1 Tb 7200 rpm

psu: Coolermaster Masterwatt 650

case: Deepcool Matrexx 55

Θα ήθελα συνδρομη και προτάσεις τι θα αλλαζατε. Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων

Φίλε ίσως το μόνο που θα άλλαζα θα ήταν οι ram και θα πήγαινα σε crucial balistix που είναι στη ίδια τιμή αλλά μπορούν να ανέβουν αρκετά σε συχνότητες και χρονισμους 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε

Φίλε ίσως το μόνο που θα άλλαζα θα ήταν οι ram και θα πήγαινα σε crucial balistix που είναι στη ίδια τιμή αλλά μπορούν να ανέβουν αρκετά σε συχνότητες και χρονισμους 

Ναι το είδα και ισχύει αλλά εδω έρχεται ένα σκάλωμα που έχω με τις G.Skill γι αυτό και τις επέλεξα. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση και όπως βλέπεις στην υπογραφή, έγινε η παραγγελία και τα αναμένω :-}

Επεξ/σία από kotsos91
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kotsos91 είπε

Ναι το είδα και ισχύει αλλά εδω έρχεται ένα σκάλωμα που έχω με τις G.Skill γι αυτό και τις επέλεξα. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση και όπως βλέπεις στην υπογραφή, έγινε η παραγγελία και τα αναμένω :-}

Ααα τέλεια , μια χαρά επιλογές είναι θα τις ευχαριστηθεις. Και εγώ αυτές έχω είναι πολύ σταθερές μνήμες. Κάνε απολύτως πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 14/3/2020 στις 1:37 ΜΜ, grmaster2 είπε

προτίμησε το txm

δες και το tt gf1

ευχαριστω για την απάντηση, πήρα τλκ το coolermaster

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...