Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Μένω σε επαρχία σε ένα χωριό και θέλω να κάνω βάλω Ίντερνετ αλλά δεν έχω γραμμή και δεν γνωρίζω πολλά από αυτά, ούτε διεύθυνση (το σπίτι απέχει ~230 μέτρα από την τελευταία κολόνα ΟΤΕ σύμφωνα με τον τεχνικό της ΟΤΕ). Είχα ζητήσει να κάνω σύνδεση πριν περίπου 10 χρόνια και μου είπαν πρέπει να πληρώσω ~1000€ για να μου βάλουν κολόνες το αρνήθηκα. Πριν περίπου δυο χρόνια ξανά κάνω αίτηση, έρχεται τεχνικός, υπολογίζει γύρω στις 5 κολόνες αλλά μου λέει απαγορεύεται να βάλουν πάνω από 2 κολόνες. 1. Γίνεται να βάλω γραμμή χωρίς να επιβαρυνθώ τα έξοδα εγκατάστασης, αν υπάρχουν και πρέπει να τα πληρώσω εγώ; (γιατί αν εγώ θα έχω πληρώσει για την εγκαταστάση και έρθουν να χτίσουν άλλοι, θα τα βρουν όλα περασμένα δωρεάν). 2. Έγινε καμία αλλαγή τώρα με τις οπτικές ίνες, που δεν χρειάζονται κολόνες (έχουν περαστεί και λειτουργούν στο χωριό). Υ.Γ. Το σπίτι είναι εντός σχεδίου πόλεως
RVgtr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Να παρακαλάς να ειναι εφικτο, αν ναι, πρεπε να πληρώσεις αλλιως το ξεχνάς το έστω "υποτυπωδες" ίντερνετ
narta Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Παντα ο πρωτος πληρωνει την νυφη, παντου το ιδιο γινεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα