Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Πριν χρόνια οταν ζούσε ο πατέρας μου και η γιαγιά μου είχανε καλους στα πόδια, το λεγόμενο κότσι. Ερχόταν στο σπίτι μια γυναίκα με κάτι ειδικά εργαλεία η τεχνικές δεν θυμάμαι και έκοβε τον καλο σιγά σιγά, όλοι ήταν ευχαριστημένοι και δεν πονουσαν καθόλου. Τώρα αν όλοι οι ασθητικοι και όσοι είναι ειδικευμένοι σε αυτόν τον τομέα τέλος πάντων ανέφεραν για χειρουργείο, ίσως έτσι πρέπει να γίνει. Δεν αναλαμβάνουν διότι φοβούνται μην προκαλέσουν κάποια ζημιά και μετα τους τρέχετε, λογικά θα είναι κάποια σοβαρή περίπτωση καλου. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2020 από Βασίλης_29 1
4saken Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Ο Ασλαμας ειναι απο τους κορυφαιους στην Ελλαδα οχι μονο Θεσσαλονικη! 1
vairass Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, aegean32 είπε Η γυναίκα μου αλλά και γνωστοί μου, για τέτοιες δουλειές, πηγαίνουν σε έναν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αλλά όχι μέσω ΕΟΠΥΥ, και είναι ευχαριστημένοι. Εγώ δεν έχω πάει. Η περιγραφή του είναι ποδολόγος. Αν σε βολεύει, θα τον βρεις εύκολα. Ε γράψε στοιχεία.... Ξέρεις πόσα παίρνει πάνω κάτω για αφαίρεση καλου; 7 λεπτά πριν, 4saken είπε Ο Ασλαμας ειναι απο τους κορυφαιους στην Ελλαδα οχι μονο Θεσσαλονικη! Θα τον κοιτάξω. Από τιμές ξέρεις; Μην μας βγει ο κούκος. Επίσης πως τον βρίσκω ; πάτησα Ασλαμας κ. Βγάζει αυτούς τους περίεργους με τον Ραπτόπουλο στην τηλεόραση Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2020 από vairass
berny Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Αυτόν που βρήκες ειναι ο ασλαμας! Ειναι προχωρημένο αστειο αυτο αν δεν ακους και βλέπεις Ραπτόπουλο λογικο να μην το πιάσεις
vairass Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 19 λεπτά πριν, berny είπε Αυτόν που βρήκες ειναι ο ασλαμας! Ειναι προχωρημένο αστειο αυτο αν δεν ακους και βλέπεις Ραπτόπουλο λογικο να μην το πιάσεις Τον ξέρω ρε συ τον ραπ δίπλα δίπλα μένουμε. Ακούω αλλά με τον κόκκινο στο ραδιο, τηλεόραση σπάνια να δω.
aegean32 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να αναφέρω όνομα, για αυτό δεν το έγραψα. Κακάλας, στην Παλαιών Πατρών Γερμανού είναι, από τους δικούς μου παίρνει 20€. Ένα τηλέφωνο αρκεί για λεπτομέρειες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα