otso Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Χθες παιρνω τηλ ξαδερφη μου στο κινητο και δεν απαντουσε . Την παιρνω σταθερο στο ιατρειο και τι μου λεει , ειχε πελατισα ταυτοχρονως απαντησε σε τηλεφωνο και περιμενε ραντεβου , ετσι αφηρημενη δεν κοιταξε την καμερα και ανοιξε την πορτα σε χτυπημα κουδουνιου (οδοντιατρειο) , αμεσως ορμησε καποιος μεσα που τους φανηκε ισως αφγανος και αρχησε να απλωνει καρτες παντου και ελεγε παρτε μια 1 ευρω και τετοια , αυτες να ουρλιαζουν να φυγει και αυτος την δουλεια του καλα καλα συγγνωμη και τετοια τελικα αρχισε να μαζευει τισ καρτες και εφυγε . Ανακουφισμενες μεν τρελαμενες μετα γιατι ελειπαν τα κινητα . Με το που μπαινουν παιζι το ματι τους τι υπαρχεικαι αρχιζουν να απλωνουν καρτες σε καναπεδες γραφεια καρεκλες διπλα σε αντικειμενα αξιας και σε κινητα η τα καλυπτουν ,δεν φευγουν αμεσως ωστε να σου ανεβει η πιεση και να μην προσεχεις και το μονο σου μελημα ειναι να φυγει ,τοτε αρχιζουν γρηγορα το μαζεμα και οτι υπαρχει γυρω . Η ξαδερφη μου αν και το γνωριζε απο το κωμωτηριο απο κατω που ειχαν κανει το ιδιο κολπο , την πατησε . Επαγγελματιες προσοχη 1
Lumini Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 9 λεπτά πριν, otso είπε Χθες παιρνω τηλ ξαδερφη μου στο κινητο και δεν απαντουσε . Την παιρνω σταθερο στο ιατρειο και τι μου λεει , ειχε πελατισα ταυτοχρονως απαντησε σε τηλεφωνο και περιμενε ραντεβου , ετσι αφηρημενη δεν κοιταξε την καμερα και ανοιξε την πορτα σε χτυπημα κουδουνιου (οδοντιατρειο) , αμεσως ορμησε καποιος μεσα που τους φανηκε ισως αφγανος και αρχησε να απλωνει καρτες παντου και ελεγε παρτε μια 1 ευρω και τετοια , αυτες να ουρλιαζουν να φυγει και αυτος την δουλεια του καλα καλα συγγνωμη και τετοια τελικα αρχισε να μαζευει τισ καρτες και εφυγε . Ανακουφισμενες μεν τρελαμενες μετα γιατι ελειπαν τα κινητα . Με το που μπαινουν παιζι το ματι τους τι υπαρχεικαι αρχιζουν να απλωνουν καρτες σε καναπεδες γραφεια καρεκλες διπλα σε αντικειμενα αξιας και σε κινητα η τα καλυπτουν ,δεν φευγουν αμεσως ωστε να σου ανεβει η πιεση και να μην προσεχεις και το μονο σου μελημα ειναι να φυγει ,τοτε αρχιζουν γρηγορα το μαζεμα και οτι υπαρχει γυρω . Η ξαδερφη μου αν και το γνωριζε απο το κωμωτηριο απο κατω που ειχαν κανει το ιδιο κολπο , την πατησε . Επαγγελματιες προσοχη εχω δει με τα ματια μου ακριβως παρομοιο κολπο. Μπαινει σε μαγαζι με ψιλικα ο γυφτος με τη γυναικα του και απλωνει κατω στο πατωμα τσιχλες. Σου αρχιζει το παραμυθι οτι παντρεύει τη κορη του και αλλες παπαριες. Ευτυχως ειμασταν 2 ατομα μεσα και το καταλαβαν και εφυγαν γρηγορα.
christos4 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 το εχω δει στα starbucks στην ακαδημιας να συμβαίνει σε διπλανό τραπέζι. τα παιδια που καθόντουσαν εκεί δεν πήραν χαμπάρι και αν θυμαμαι καλά ο τύπς πήγε να σουφρώσει ενα s7 (την χρονια που είχε κυκλοφορήσει). σηκώνομαι και του λέω άσε το κινητό (και ευτυχώς το άφησε και δεν έκανε φασαρία, γιατί δεν είμαι και το πρώτο μπόι και τις έτρωγα άνετα αν το αποφάσιζε ) και έτσι ρίσκαρα τη ζωή μου και οι γύφτοι ένα κεκάκι δεν κέρασαν μετά 10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα