Panos793 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα, έχω πρόβλημα με την γραμμή adsl καιρό τώρα. Η γραμμή είναι 24αρα αλλά το speednet μου δείχνει 2,5mbps max! Το upload είναι ανύπαρκτο και το download 300kb/s στην καλύτερη! Γενικά όλη η φάση είναι απαράδεκτη. Έχω καιρό να ασχοληθώ και όταν είχε έρθει τεχνικός μου είχε πει ότι φταίνε τα ηλεκτρολογικά και ότι γενικά το δίκτυο στην περιοχή Μ είναι μούφα αλλά ούτε γι'αυτό είμαι σίγουρος. Μέχρι και την πρίζα άνοιξα και είχε 4 λευκά καλωδιάκια ψιλά τα οποία κουμπώνουν σε ζεύγη πάνω στην πρίζα. Τα άλλαξα μήπως και αλλά δεν. Έχει κανείς καμιά ιδέα;;
spartak1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 9 ώρες πριν, Panos793 είπε Καλησπέρα, έχω πρόβλημα με την γραμμή adsl καιρό τώρα. Η γραμμή είναι 24αρα αλλά το speednet μου δείχνει 2,5mbps max! Το upload είναι ανύπαρκτο και το download 300kb/s στην καλύτερη! Γενικά όλη η φάση είναι απαράδεκτη. Έχω καιρό να ασχοληθώ και όταν είχε έρθει τεχνικός μου είχε πει ότι φταίνε τα ηλεκτρολογικά και ότι γενικά το δίκτυο στην περιοχή Μ είναι μούφα αλλά ούτε γι'αυτό είμαι σίγουρος. Μέχρι και την πρίζα άνοιξα και είχε 4 λευκά καλωδιάκια ψιλά τα οποία κουμπώνουν σε ζεύγη πάνω στην πρίζα. Τα άλλαξα μήπως και αλλά δεν. Έχει κανείς καμιά ιδέα;; Μίλα με τον πάροχο σου για να σου πει αν εισαι μακριά απο το κέντρο καταρχήν. Στη συνέχεια μπορείς να φέρεις ένα ηλεκτρολόγο (σχετικό) να δει την καλωδίωση
Billator Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Γενικά θα σου πρότεινα αν το πρόβλημα είναι γενικό στην περιοχή (που μπορείς να το επιβεβαιώσεις εύκολα) να βρεις εναλλακτικό πάροχο (αν υπάρχει στην πόλη σου) που να προσφέρει κάλυψη με ασύρματο δίκτυο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα