Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, έκανε την βλακεία η κοπέλα μου να παραγγείλει κάτι ρούχα από σάιτ εξωτερικού μαϊμού, υπάρχει καμιά περίπτωση να γίνεται αμφισβήτηση της συναλλαγής η τα κλαίει;

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχουν άπειρα τέτοια θέματα, κάνε μια αναζήτηση στο θέμα του ίντερνετ και στο μπλα μπλα.....

Για να απαντήσουμε και σε σένα, ναι, υπάρχουν τρόποι ανάλογα βέβαια με τι τρόπο πληρωσες.. Κάνε μια αναζήτηση μην βαριέσαι 😀

• Confused 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, sstratos είπε

Υπάρχουν άπειρα τέτοια θέματα, κάνε μια αναζήτηση στο θέμα του ίντερνετ και στο μπλα μπλα.....

Για να απαντήσουμε και σε σένα, ναι, υπάρχουν τρόποι ανάλογα βέβαια με τι τρόπο πληρωσες.. Κάνε μια αναζήτηση μην βαριέσαι 😀

Με κάρτα χρεωστική εθνικής, έψαξα λίγο αλλά δεν βρήκα ακριβως τέτοια περίπτωση. Επίσης πέρασαν 6 μέρες και το μαθά σήμερα

Δημοσ.
4 hours ago, sstratos said:

Όσο χρόνο εχασες για αυτό το σχόλιο για να του πεις να μην βαριέται θα μπορούσες να του είχες απαντήσει του ανθρώπου, αφού υποτίθεται πως ξέρεις.

• Like 6
  • Thanks 2
Δημοσ.

Για αμφισβήτηση συναλλαγής είτε να μπει η κππελα σου στο ebanking να δει αν μπορεί να κανει κάτι από εκεί αλλιώς να παει στην τράπεζα. Μέσω PayPal πλήρωσε; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Βασίλης_29 είπε

Για αμφισβήτηση συναλλαγής είτε να μπει η κππελα σου στο ebanking να δει αν μπορεί να κανει κάτι από εκεί αλλιώς να παει στην τράπεζα. Μέσω PayPal πλήρωσε; 

Όχι οπως και εγραψα και πριν ηταν μεσω καρτας. Πηρε τηλ και ειπαν να παω απο καταστημα για να το κανει, εγω απλα ρωταω σ αυτες τις περιπτωσεις πετυχαινει η αμφισβητηση η τα κλαις συνηθως και απο τι κρινεται;

Επεξ/σία από splanis
  • Like 1
Δημοσ.

Καταρχήν πως είσαι σίγουρος ότι είναι Μαϊμού…

Αν στην περίπτωση που όντως είναι και έρθει η παραγγελία δες το σαν μια ευκαιρία για ένα καλό μάθημα στην κοπελιά…

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Καταρχήν πως είσαι σίγουρος ότι είναι Μαϊμού…

Αν στην περίπτωση που όντως είναι και έρθει η παραγγελία δες το σαν μια ευκαιρία για ένα καλό μάθημα στην κοπελιά…

ειμαι γιατι δεν ηρθε ποτε tracking number που είπαν θα ρθει σε νέο email και σε μια ψευτοσελιδα που ειχαν στο facebook γράφουν όλοι scam και οτι δεν ηρθαν παραγγελιες. Ναι το μάθημα της το πήρε απλά λέω μήπως γίνεται τίποτα τώρα :P

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
5 ώρες πριν, funbreaker είπε

Όσο χρόνο εχασες για αυτό το σχόλιο για να του πεις να μην βαριέται θα μπορούσες να του είχες απαντήσει του ανθρώπου, αφού υποτίθεται πως ξέρεις.

Ειναι 10 (δεκα) χρόνια μέλλος στο ινσόμνια με 2.000+ μυνήματα.... έχουν δεί τα μάτια του τα πάντα....  Και την λέτε σε εμένα μετά ,που του ειπα να χρησιμοποιησει την αναζήτηση στο φόρουμ ??? και του είπα , ανάλογα τον τροπο πληρωμής θα γινει και η επομενη ενεργεία του. Δεν ειχε γραψει για καρτες χρεωστικές κτλ κτλ.

Μην αρπάζεστε αμέσως γιατι δεν είναι καλό 

:)

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, sstratos είπε

Ειναι 10 (δεκα) χρόνια μέλλος στο ινσόμνια με 2.000+ μυνήματα.... έχουν δεί τα μάτια του τα πάντα....  Και την λέτε σε εμένα μετά ,που του ειπα να χρησιμοποιησει την αναζήτηση στο φόρουμ ??? και του είπα , ανάλογα τον τροπο πληρωμής θα γινει και η επομενη ενεργεία του. Δεν ειχε γραψει για καρτες χρεωστικές κτλ κτλ.

Μην αρπάζεστε αμέσως γιατι δεν είναι καλό 

:)

προφανώς και έχουν δει τα πάντα τα μάτια μου εδώ μέσα με μια αναζήτηση "απάτη" εδώ μέσα θα βρεις 1002 απάτες, ήθελα να ρωτήσω εδώ συγκεκριμένα πως κινείσαι σε αυτές τις περιπτώσεις και τι πιθανότητες έχει να πετύχει η αμφισβήτηση της συναλλαγής 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει αναφερθεί άπειρες φορές και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η πλειονότητα των χρηστών δεν νοεί να το καταλάβει.

Γιατί θεωρείς πως είναι ορθότερο να ρωτήσεις πρώτα στο insomnia για μια παρόμοια κατάσταση αντί να απευθυνθείς απευθείας στην τράπεζα (εσύ ή η κοπέλα σου) της οποίας είναι πελάτης;

Ποιο σωστές οδηγίες από τους ίδιους δεν πρόκειται να λάβεις παρά από αυτούς τους ίδιους. Εδώ ο καθένας θα σου πει το μακρύ του και το κοντό του. Ακόμα και σωστές πληροφορίες να σου δώσει κάποιος δεν σημαίνει ότι η περίπτωση σου θα είναι 100% ίδια.

Τα λέω καλοπροαίρετα αυτά.

Οτιδήποτε και να κάνετε καλό θα ήταν να ακυρώσετε την κάρτα που χρησιμοποιήθηκε στην συναλλαγή, καθώς δεν γνωρίζετε αν και πως αποθηκεύει αυτές της πληροφορίες η συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Επεξ/σία από .:Cabal:.
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, .:Cabal:. είπε

Έχει αναφερθεί άπειρες φορές και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η πλειονότητα των χρηστών δεν νοεί να το καταλάβει.

Γιατί θεωρείς πως είναι ορθότερο να ρωτήσεις πρώτα στο insomnia για μια παρόμοια κατάσταση αντί να απευθυνθείς απευθείας στην τράπεζα (εσύ ή η κοπέλα σου) της οποίας είναι πελάτης;

Ποιο σωστές οδηγίες από τους ίδιους δεν πρόκειται να λάβεις παρά από αυτούς τους ίδιους. Εδώ ο καθένας θα σου πει το μακρύ του και το κοντό του. Ακόμα και σωστές πληροφορίες να σου δώσει κάποιος δεν σημαίνει ότι η περίπτωση σου θα είναι 100% ίδια.

Οτιδήποτε και να κάνετε καλό θα ήταν να ακυρώσετε την κάρτα που χρησιμοποιήθηκε στην συναλλαγή, καθώς δεν γνωρίζετε αν και πως αποθηκεύει αυτές της πληροφορίες η συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

δες λιγο τι εχω γραψει, δεν ρωτησα για οδηγιες, εννοειται πως την εβαλα να παρει τηλ στην τραπεζα μολις το καταλαβα, ρωτησα για το ποιες οι πιθανοτητες να "πετυχει" οι αμφισβητηση συναλλαγης βαση εμπειριας αλλων χρηστων 

9 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

εγω θα ανησυχούσα πιο πολλοί γιατί κάποιοι απατεώνες έχουν τα στοιχεία της κάρτας  μου.

πηρε να την ακυρωσει

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
8 hours ago, .:Cabal:. said:

Συγγνώμη αλλά ποιος είναι ο ρόλος των forums τότε; Να λέμε σε ποιον ρωτάει κάτι να σκάσει και να πάει να ρωτήσει αλλού;

Τα forums υπάρχουν για να πάρει κανείς μια γενική κατεύθυνση για ένα ζήτημα, να διαβάσει παρόμοια περιστατικά και εμπειρίες και να τα χρησιμοποιήσει αυτά όχι ως κάτι βέβαιο και αξιόπιστο αλλά ένα ακόμη κομμάτι του puzzle.

Ακόμη και όταν απαντώνται ιατρικά ζητήματα και κάποιοι κράζουν, ισχύει το ίδιο. Εξάλλου το ίδιο ισχύει και στην κοινωνία, πολλές φορές ρωτάς τους γνωστούς σου για να πάρεις μια γεύση αλλά δεν τους παίρνεις απαραίτητα και στα σοβαρά. Μετά μπορείς να πας και σε γιατρό/δικηγόρο/παπά.

Δημοσ.

Εγω περισσοτερο ανησυχω για το οτι υπαρχει κοσμος εν ετη 2020 που κανει παραγγελιες απο τετοια καταστηματα παρα για ολα τα αλλα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...