Ukforthemoment Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, funbreaker είπε Συγγνώμη αλλά ποιος είναι ο ρόλος των forums τότε; Να λέμε σε ποιον ρωτάει κάτι να σκάσει και να πάει να ρωτήσει αλλού; Τα forums υπάρχουν για να πάρει κανείς μια γενική κατεύθυνση για ένα ζήτημα, να διαβάσει παρόμοια περιστατικά και εμπειρίες και να τα χρησιμοποιήσει αυτά όχι ως κάτι βέβαιο και αξιόπιστο αλλά ένα ακόμη κομμάτι του puzzle. Ακόμη και όταν απαντώνται ιατρικά ζητήματα και κάποιοι κράζουν, ισχύει το ίδιο. Εξάλλου το ίδιο ισχύει και στην κοινωνία, πολλές φορές ρωτάς τους γνωστούς σου για να πάρεις μια γεύση αλλά δεν τους παίρνεις απαραίτητα και στα σοβαρά. Μετά μπορείς να πας και σε γιατρό/δικηγόρο/παπά. Υπάρχουν όμως και άνθρωποι που πιστευουν ότι και να τους πεις.Αυτούς πρέπει να τους προστατεψεις.Βλέπεις τι γίνεται με εμβόλια κλπ στο FB? Και ναι δεν έιναι δύσκολο να σκεφτείς ότι πρώτα την τραπεζα σου πρέπει να ενημερώσεις όταν πέσεις θυμα απάτης με την κάρτα. 1
forgotten Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Ακυρωστε την κάρτα ως πρώτο βήμα διότι θα υπάρχουν και άλλες χρεωσεις. Από τωρά και στο εξής καλό είναι να εξοικιωθουμε με paypal κλπ και να ψάχνουμε πριν αγορασουμε...
MiKe-Dee Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Στις 14/3/2020 στις 2:13 ΠΜ, splanis είπε Καλημέρα, έκανε την βλακεία η κοπέλα μου να παραγγείλει κάτι ρούχα από σάιτ εξωτερικού μαϊμού, υπάρχει καμιά περίπτωση να γίνεται αμφισβήτηση της συναλλαγής η τα κλαίει; Έκανα το λάθος και πήρα μια θήκη η οποία έφτασε σπασμένη και ένα μήνα αργότερα απ' ότι την περίμενα (με επιπλέον χρέωση). Δεν έλαβα καμία απάντηση από το e-shop, απευθύνθηκα στην Alpha Bank, ακολούθησα πιστά όλη την διαδικασία και περίπου ένα μήνα μετά μου απάντησαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Τι να σου πω, δεν έχεις να χάσεις κάτι, κάντο αλλά θα σου έλεγα να μην τρέφεις ελπίδες. 1
splanis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, MiKe-Dee είπε Έκανα το λάθος και πήρα μια θήκη η οποία έφτασε σπασμένη και ένα μήνα αργότερα απ' ότι την περίμενα (με επιπλέον χρέωση). Δεν έλαβα καμία απάντηση από το e-shop, απευθύνθηκα στην Alpha Bank, ακολούθησα πιστά όλη την διαδικασία και περίπου ένα μήνα μετά μου απάντησαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Τι να σου πω, δεν έχεις να χάσεις κάτι, κάντο αλλά θα σου έλεγα να μην τρέφεις ελπίδες. οκ τέτοιες απαντήσεις έψαχνα δεν ξέρω γιατί έφτασε τόσα ποστ το τοπικ Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2020 από splanis 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα