George Karagiannis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, ρε παιδιά! Έκλεισαν τα πάντα... Δημοτικά στάδια, δημοτικά γυμναστήρια, γυμναστήρια επί πληρωμή... Για πείτε κάνα μέρος για τρέξιμο στη Θεσσαλονίκη πέραν της Νέα Παραλίας. Φυσικά, τα πεζοδρόμια δεν μετράνε. Δεν είμαι πολύ καιρό Θεσσαλονίκη και δεν ξέρω. Πού πηγαίνετε εσείς; Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2020 από George Karagiannis
bromiaris Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Οι επιλογές πάρα πολλές.... αλλά αυτό το χρονικό διάστημα μια είναι η Νο 1 επιλογή... https://www.skroutz.gr/c/807/diadromoi-gymnastikhs.html
giorgos04 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 ΌΠΟΥ, μα ΌΠΟΥ και να μένεις,δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπορείς να βρεις ένα μέρος να τρέξεις.
The_Judas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, George Karagiannis είπε Καλησπέρα, ρε παιδιά! Έκλεισαν τα πάντα... Δημοτικά στάδια, δημοτικά γυμναστήρια, γυμναστήρια επί πληρωμή... Για πείτε κάνα μέρος για τρέξιμο στη Θεσσαλονίκη πέραν της Νέα Παραλίας. Φυσικά, τα πεζοδρόμια δεν μετράνε. Δεν είμαι πολύ καιρό Θεσσαλονίκη και δεν ξέρω. Πού πηγαίνετε εσείς; προσωπικά τρεχω στην Αγίου Δημητρίου περιμετρικά και εξωτερικα απο το Καυτατζόγλειο. δεν είναι πολυσύχναστο σημείο και δεν έχει πολύ κόσμο.
Nak3re Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Θα ήθελες να αιτιολογησεις το 'πέραν της νέας παραλίας'; Γενικα πάντως, παίζει ρόλο και το που μένεις. πχ κάτι αντίστοιχο είναι και η μαρινα καλαμαριάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα