Jason15 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.e-shop.gr/epanafortizomeno-skoypaki-144v-li-ion-blackdecker-pv1420l-li-ion-dustbuster-p-HAP.430403 Skroutz από 72 χωρίς μεταφορικά: https://www.skroutz.gr/s/4671949/Black-Decker-Lithium-Ion-Dustbuster-Pivot-PV1420L.html Το θέμα πριν ένα μήνα στην ίδια τιμή: ————————————————————— Edit: Επίσης ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΣΚΟΥΠΑ 18V LI-ION 2AH 2IN1 36WH BLACK&DECKER FEJ520JFS στα 96.9€ με δωρεάν μεταφορικα και σκρουτζ απο 114€ με δωρεάν μεταφορικα: https://www.e-shop.gr/epanafortizomeni-skoypa-18v-li-ion-2ah-2in1-36wh-blackdecker-fej520jfs-p-HAP.430393 https://www.skroutz.gr/s/11665404/Black-Decker-FEJ520JFS.html Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2020 από Jason15
sphinxgr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Απλά να σημειώσω πως όντως είναι απίθανο, αλλά μετά απο 18 μήνες, το πετάς γιατί η μπαταρία δεν κρατάει ούτε 10 δευτερόλεπτα και δεν υπάρχει after market ή πατέντα για να κάνεις κάτι...
IcemanGr71 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Απλά να σημειώσω πως όντως είναι απίθανο, αλλά μετά απο 18 μήνες, το πετάς γιατί η μπαταρία δεν κρατάει ούτε 10 δευτερόλεπτα και δεν υπάρχει after market ή πατέντα για να κάνεις κάτι... Κάνεις λάθος.... έχει εγγύηση 2 χρόνια και η ΜΠΑΤΑΡΙΑ!!!!! (μου την άλλαξαν πριν λήξει η εγγύηση στο μεγάλο αδερφάκι του που έχω) Και για να διαρκέσει πρέπει σχολαστικά να καθαρίζεις το φίλτρο και να το αλλάζεις που και που με καινούργιο.... (για να μην μπουκώνει).... με την νέα μπαταρία και το σχολαστικό καθάρισμα του φίλτρου, μετά από 18 μήνες και το σκουπάκι είναι σαν καινούργιο... και μιλάμε για καθημερινή εντατική χρήση.... Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2020 από IcemanGr71 1
hasiotis_john Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Απλά να σημειώσω πως όντως είναι απίθανο, αλλά μετά απο 18 μήνες, το πετάς γιατί η μπαταρία δεν κρατάει ούτε 10 δευτερόλεπτα και δεν υπάρχει after market ή πατέντα για να κάνεις κάτι... Οι μπαταρίες είναι απρόβλεπτες φίλε sphinxgr, δε νομίζω ότι ισχύει αυτό με τα 2 χρόνια που λες. Αν την προσέχεις (μην την ξεφορτίζεις εντελώς, μην την έχεις πάντα στην πρίζα και κτλ), τότε μπορεί να σου βγάλει και 5 χρόνια. Βέβαια όταν μιλάμε για 59 ευρώ, εεεε ας σου κρατήσει και 2-3 χρόνια συνεχούς χρήσης και μετά παίρνεις άλλη μια σε προσφορά μέσω insomnia ... (Πέρα από αυτό, αν ψάξεις στην πιάτσα μπορείς ν' αλλάξεις και μόνος σου την μπαταρία με κάνα 10-15ευρω) Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2020 από hasiotis_john 1
IcemanGr71 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, hasiotis_john είπε Οι μπαταρίες είναι απρόβλεπτες φίλε, δε νομίζω ότι ισχύει αυτό με τα 2 χρόνια που λες. Αν την προσέχεις (μην την ξεφορτίζεις εντελώς, μην την έχεις πάντα στην πρίζα και κτλ), τότε μπορεί να σου βγάλει και 5 χρόνια. Βέβαια όταν μιλάμε για 59 ευρώ, εεεε ας σου κρατήσει και 2-3 χρόνια συνεχούς χρήσης και μετά παίρνεις άλλη μια σε προσφορά μέσω insomnia ... (Πέρα από αυτό, αν ψάξεις στην πιάτσα μπορείς ν' αλλάξεις και μόνος σου την μπαταρία με κάνα 10-15ευρω) Ισχύει γιατί πολύ απλά μου την άλλαξαν στο δικό μου λίγο πριν λήξει.... μάλιστα επειδή η μπαταρία είναι περίεργη.... σου αλλάζουν το μισό σκουπάκι.... ουσιαστικά παίρνεις καινούργιο !!!!!!!!! Κρατάς τον κάδο και το ακροφύσιο μόνο.... Αν δεν πιστεύεις πάρε τηλ. την αντιπροσωπεία και ρώτα τους... 1
hasiotis_john Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Στον sphinxgr απάντησα, απλά το γράψαμε μαζί. (το έκανα και edit ) Με σένα συμφωνώ με αυτά που έγραψες. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2020 από hasiotis_john 1
stark Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Το αγόρασα κι εγώ στην προηγούμενη προσφορά του e-shop- στην ίδια τιμή. @IcemanGr71 φίλτρα από που αγοράζεις; - γενικά είναι πολύ καλό σκουπάκι, και είμαι ευχαριστημένος, απλά αν βρείτε σε προσφορά το 18άρι, παρτε εκείνο, καθότι θεωρώ θα είναι ένα κλικ πιο δυνατό, και θα κάνει τη διαφορά - ισχύει - τουλάχιστον και στο δικό μου - ότι το πορτάκι του ανοίγει υπερβολικά εύκολα αν ακουμπήσει κάπου. Μικρό το κακό, πάντως - ισχύει και το σχόλιο περί στενού χώρου μεταξυ του στομιου και του αποθηκευτικου χωρου με αποτέλεσμα πολλες φορες να κολλανε εκει σκουπιδια / χνούδια και να φραζει κάπως η οδος προς τον αποθηκευτικο χωρο, αν και προς το παρόν δεν βλέπω να επηρεάζει αυτό σε κάτι. Ετσι κι αλλιώς σε αυτό το σκουπάκι είναι καλό να καθαρίζετε (έστω τα χοντρά) τον αποθηκευτικό χώρο κάθε φορά πριν το επανατοποθετήσετε στη βάση του. Εγώ το φίλτρο το καθαρίζω μία στις 4-5, καθότι είναι λίγο πιο μεγάλη αγγαρεία.
IcemanGr71 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 20 λεπτά πριν, stark είπε Το αγόρασα κι εγώ στην προηγούμενη προσφορά του e-shop- στην ίδια τιμή. @IcemanGr71 φίλτρα από που αγοράζεις; - γενικά είναι πολύ καλό σκουπάκι, και είμαι ευχαριστημένος, απλά αν βρείτε σε προσφορά το 18άρι, παρτε εκείνο, καθότι θεωρώ θα είναι ένα κλικ πιο δυνατό, και θα κάνει τη διαφορά - ισχύει - τουλάχιστον και στο δικό μου - ότι το πορτάκι του ανοίγει υπερβολικά εύκολα αν ακουμπήσει κάπου. Μικρό το κακό, πάντως - ισχύει και το σχόλιο περί στενού χώρου μεταξυ του στομιου και του αποθηκευτικου χωρου με αποτέλεσμα πολλες φορες να κολλανε εκει σκουπιδια / χνούδια και να φραζει κάπως η οδος προς τον αποθηκευτικο χωρο, αν και προς το παρόν δεν βλέπω να επηρεάζει αυτό σε κάτι. Ετσι κι αλλιώς σε αυτό το σκουπάκι είναι καλό να καθαρίζετε (έστω τα χοντρά) τον αποθηκευτικό χώρο κάθε φορά πριν το επανατοποθετήσετε στη βάση του. Εγώ το φίλτρο το καθαρίζω μία στις 4-5, καθότι είναι λίγο πιο μεγάλη αγγαρεία. Είχα αγοράσει 2-3 από την αντιπροσωπεία όταν μου άλλαξαν την μπαταρία...
historland Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 12 ώρες πριν, sphinxgr είπε Απλά να σημειώσω πως όντως είναι απίθανο, αλλά μετά απο 18 μήνες, το πετάς γιατί η μπαταρία δεν κρατάει ούτε 10 δευτερόλεπτα και δεν υπάρχει after market ή πατέντα για να κάνεις κάτι... Το λες από προσωπική σου χρήση; Πάντως εγώ πήρα στις 12/12/2017 από e-shop στα 82€ το επόμενο μοντέλο (14,4V LI-ION BLACK&DECKER PV1420L LI-ION DUSTBUSTER) και ακόμη λειτουργεί σαν καινούργιο.
stark Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, historland είπε Το λες από προσωπική σου χρήση; Πάντως εγώ πήρα στις 12/12/2017 από e-shop στα 82€ το επόμενο μοντέλο (14,4V LI-ION BLACK&DECKER PV1420L LI-ION DUSTBUSTER) και ακόμη λειτουργεί σαν καινούργιο. Το έχεις μόνιμα στη βάση του;
sphinxgr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, historland είπε Το λες από προσωπική σου χρήση; Πάντως εγώ πήρα στις 12/12/2017 από e-shop στα 82€ το επόμενο μοντέλο (14,4V LI-ION BLACK&DECKER PV1420L LI-ION DUSTBUSTER) και ακόμη λειτουργεί σαν καινούργιο. Σαφώς προσωπική χρήση. Απο την πρώτη μέρα ήξερα οτι αν η μπαταρία φορτίζει >85%, δεν θα αντέξει. Ε ο κατασκευαστής προφανώς την έχει πάνω απο 85%. Φυσικά μόλις τελείωνα τη χρήση το έβαζα στη βάση του, γιατί αυτή ειναι η λογική χρήσης. Αν δεν το έβαζα, πιθανών να ζούσε περισσότερο. *Σαφώς δεν θα το ανέφερα αν πρώτα δεν είχα διαπιστώσει ότι το έχουν και άλλοι χρήστες και δεν είμαι ο μοναδικός Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2020 από sphinxgr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα