Aris__k Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Θα ήθελα τη γνώμη κάποιου γνωστή από διαδικασίες σύνδεσης, συγνώμη προκαταβολικά για το μεγάλο ποστ. Στις 24/1 ξεκίνησα ένα αίτημα για μεταφορά γραμμής και αναβάθμιση (Από 24 σε 50vdsl) από Ζωγράφου σε Αγ.Παρασκευη. (Εταιρία WIND) Το πρώτο πρόβλημα παρουσιάστηκε όταν μου είπαν ότι η νέα διεύθυνση δεν υπάρχει στο διευθυνσιολογιο του ΟΤΕ γιατί είναι ένα μικρό αδιέξοδο σε ένα στενό. Είπαν λοιπόν ότι θα βάλουμε τη διεύθυνση του κεντρικό στενού που είναι κάθετο στο αδιέξοδο γιατί εκεί είναι το ΚΑΦΑΟ και θα στείλουμε συντεταγμένες ώστε να γίνει η μεταφορά. Γίνεται η μετακόμιση, λαμβάνω εξοπλισμό και σχετικά γρήγορα(10-15 μέρες)λαμβάνω μήνυμα ότι θα έρθει τεχνικός wind να κάνει τη σύνδεση. Έρχεται ο τεχνικός ο οποίος λέει ότι ο ΟΤΕ σύνεδεσε τα καλώδια στον αέρα στο άλλο στενο και δεν έχει κάνει σύνδεση στη συγκεκριμένη διεύθυνση αλλά στη κάθετη σε αυτή( αυτή που δώσανε στην αίτηση), και ότι δεν λάβανε υπόψιν τις συντεταγμένες. Κάνει λοιπόν νέο αίτημα με νέες συντεταγμένες και λέει ότι σε 5-10 μέρες θα είναι έτοιμο. Περνάνε 15 μέρες, έρχεται μήνυμα από WIND ότι πιθανόν να χρειαστεί πρόσβαση στη πολυκατοικία στις 5/3 για τεχνικές εργασίες κτλπ. Περνάει η ημέρα, καμία αλλαγή και καμιά επικοινωνία. Να σημειώσω ότι πρωί εργάζομαι οπότε και να ήρθαν δε θα καταλάβαινα κάτι. Σκάει νέο ιδιο μήνυμα για 10/3. Τίποτα πάλι. Και εδώ ξεκινάει το καλό. Παίρνω τηλέφωνο στο 13700 και με ενημερώνουν ότι χωρίς να χρειαστεί να κάνω τίποτα στις 13/3 θα γίνει σίγουρα η σύνδεση και θα ενεργοποιηθεί η γραμμή χωρίς να περάσει τεχνικός. Καπάκια σκάει μήνυμα για να παρέχω πρόσβαση στο τεχνικό(που δε θα ερχόταν) στις 13/3 Ξαναπαίρνω 13700, μου λένε ότι όντως θα περάσει τεχνικός και ότι μέσα στη μέρα θα με πάρει τηλ να κανονίσουμε ραντεβού. Περνάει η μέρα δε με παίρνει ξαναπαίρνω 13700, και μου λένε ότι θα έρθει ο ΟΤΕ για να κάνει σύνδεση στο κόμβο και ότι θα είμαι ενταξει και θα λειτουργούν όλα κομπλέ. Περνάει 13/3 και σωστά το μαντεψατε δεν ήρθε κανείς. Παίρνω 13700 και μας λένε ότι θα έπρεπε να έχουμε internet αποτι βλέπουν και θα το στείλουν σαν τεχνική βλάβη και θα μας πάρουν μέσα στη μέρα τηλ τεχνικός. Δεν μας παίρνουν ξαναπαίρνω 13700 και μου λένε ότι δεν έχω internet γιατί δεν έγινε σύνδεση στο κόμβο. Προσφέρουν 100gb και λένε να περιμένω νέα ημερομηνία. Σκάει μήνυμα ότι θα πρέπει να περιμένω παραπάνω για τη συνδεση. Και σήμερα σκάει μήνυμα ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα δικτύου στη περιοχή. Όπου ξαναπαίρνω και μου λένε ότι δεν υπάρχει γραμμή στο ΚΑΦΑΟ και ότι όταν βρει ο ΟΤΕ γραμμή τότε θα γίνει η σύνδεση.( Το καταλάβανε μετά από 2 μηνες?!?!?) Αφού σας κούρασα λοιπόν αρκετά, υπάρχει κάποιος γνωστής να μου πει τι από όλα αυτά μπορεί να ισχύει και πόσο θεωρεί ότι μπορεί να κρατήσει όλη αυτή η διαδικασία? ( Εν μέσω κορονοιου κιόλας..) Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2020 από Aris__k
poulinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 αν ο οτε εκλεισε την ενεργοποιιηση οτι δεν υπαρχει απερχομενο μπορει να περιμενεις απο μια μερα μεχρι των αιωνα των απαντων.και καθε δυο μηνες θελει αιτηση ξανα γιατι ακυρωνεται.κανε αιτησησ σε οτε και αν σου που το ιδιο περιμενεις μηπως διακοψει αλλος και παρεις το ζευγαρι του On 15/03/2020 at 12:50, Aris__k said: Καλημέρα, Θα ήθελα τη γνώμη κάποιου γνωστή από διαδικασίες σύνδεσης, συγνώμη προκαταβολικά για το μεγάλο ποστ. Στις 24/1 ξεκίνησα ένα αίτημα για μεταφορά γραμμής και αναβάθμιση (Από 24 σε 50vdsl) από Ζωγράφου σε Αγ.Παρασκευη. (Εταιρία WIND) Το πρώτο πρόβλημα παρουσιάστηκε όταν μου είπαν ότι η νέα διεύθυνση δεν υπάρχει στο διευθυνσιολογιο του ΟΤΕ γιατί είναι ένα μικρό αδιέξοδο σε ένα στενό. Είπαν λοιπόν ότι θα βάλουμε τη διεύθυνση του κεντρικό στενού που είναι κάθετο στο αδιέξοδο γιατί εκεί είναι το ΚΑΦΑΟ και θα στείλουμε συντεταγμένες ώστε να γίνει η μεταφορά. Γίνεται η μετακόμιση, λαμβάνω εξοπλισμό και σχετικά γρήγορα(10-15 μέρες)λαμβάνω μήνυμα ότι θα έρθει τεχνικός wind να κάνει τη σύνδεση. Έρχεται ο τεχνικός ο οποίος λέει ότι ο ΟΤΕ σύνεδεσε τα καλώδια στον αέρα στο άλλο στενο και δεν έχει κάνει σύνδεση στη συγκεκριμένη διεύθυνση αλλά στη κάθετη σε αυτή( αυτή που δώσανε στην αίτηση), και ότι δεν λάβανε υπόψιν τις συντεταγμένες. Κάνει λοιπόν νέο αίτημα με νέες συντεταγμένες και λέει ότι σε 5-10 μέρες θα είναι έτοιμο. Περνάνε 15 μέρες, έρχεται μήνυμα από WIND ότι πιθανόν να χρειαστεί πρόσβαση στη πολυκατοικία στις 5/3 για τεχνικές εργασίες κτλπ. Περνάει η ημέρα, καμία αλλαγή και καμιά επικοινωνία. Να σημειώσω ότι πρωί εργάζομαι οπότε και να ήρθαν δε θα καταλάβαινα κάτι. Σκάει νέο ιδιο μήνυμα για 10/3. Τίποτα πάλι. Και εδώ ξεκινάει το καλό. Παίρνω τηλέφωνο στο 13700 και με ενημερώνουν ότι χωρίς να χρειαστεί να κάνω τίποτα στις 13/3 θα γίνει σίγουρα η σύνδεση και θα ενεργοποιηθεί η γραμμή χωρίς να περάσει τεχνικός. Καπάκια σκάει μήνυμα για να παρέχω πρόσβαση στο τεχνικό(που δε θα ερχόταν) στις 13/3 Ξαναπαίρνω 13700, μου λένε ότι όντως θα περάσει τεχνικός και ότι μέσα στη μέρα θα με πάρει τηλ να κανονίσουμε ραντεβού. Περνάει η μέρα δε με παίρνει ξαναπαίρνω 13700, και μου λένε ότι θα έρθει ο ΟΤΕ για να κάνει σύνδεση στο κόμβο και ότι θα είμαι ενταξει και θα λειτουργούν όλα κομπλέ. Περνάει 13/3 και σωστά το μαντεψατε δεν ήρθε κανείς. Παίρνω 13700 και μας λένε ότι θα έπρεπε να έχουμε internet αποτι βλέπουν και θα το στείλουν σαν τεχνική βλάβη και θα μας πάρουν μέσα στη μέρα τηλ τεχνικός. Δεν μας παίρνουν ξαναπαίρνω 13700 και μου λένε ότι δεν έχω internet γιατί δεν έγινε σύνδεση στο κόμβο. Προσφέρουν 100gb και λένε να περιμένω νέα ημερομηνία. Σκάει μήνυμα ότι θα πρέπει να περιμένω παραπάνω για τη συνδεση. Και σήμερα σκάει μήνυμα ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα δικτύου στη περιοχή. Όπου ξαναπαίρνω και μου λένε ότι δεν υπάρχει γραμμή στο ΚΑΦΑΟ και ότι όταν βρει ο ΟΤΕ γραμμή τότε θα γίνει η σύνδεση.( Το καταλάβανε μετά από 2 μηνες?!?!?) Αφού σας κούρασα λοιπόν αρκετά, υπάρχει κάποιος γνωστής να μου πει τι από όλα αυτά μπορεί να ισχύει και πόσο θεωρεί ότι μπορεί να κρατήσει όλη αυτή η διαδικασία? ( Εν μέσω κορονοιου κιόλας..)
basilis_k6 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Αιγάλεω 3 μήνες χωρις να έχω γραμμή. ΤΙ κάνουν έχουν σταματήσει τα πάντα? Δεν εχουν γραμμές λεει και μετα μας διαφημίζουν να παμε στις εταιρίες τους.
poulinos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 On 25/03/2020 at 18:45, basilis_k6 said: Αιγάλεω 3 μήνες χωρις να έχω γραμμή. ΤΙ κάνουν έχουν σταματήσει τα πάντα? Δεν εχουν γραμμές λεει και μετα μας διαφημίζουν να παμε στις εταιρίες τους. ο οτε δεν ειναι καθολικος παροχος οποτε μην περιμενεις να ριξει χαλκο.
basilis_k6 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 7 λεπτά πριν, poulinos είπε ο οτε δεν ειναι καθολικος παροχος οποτε μην περιμενεις να ριξει χαλκο. και τι κάνουμε? απλα δεν εχουμε ελπιδα?
poulinos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 20 hours ago, basilis_k6 said: και τι κάνουμε? απλα δεν εχουμε ελπιδα? μπας και διακοψει καποιος και παρεις τον χαλκο του.μπαινεις σε αναμονη σε.λιστα αν και η αιτηση σου οσο ξερω κραταει για κανα διμηνο.μετα πρεπει να γινει αλλη.εκτος αν εχουν ζητησει και αλλοι και φιλοτιμηθει ο οτε να τερματισει και αλλα ζευγαρια αν υπαρχουν διαθεσιμα.γιατι να σκαψει για νεο καλωδιο το θεωρω χλωμο εως απιθανο. η αν κανα ζευγαρι ειναι προβληματικο μπας και φτιαχτει.συνηθως η ελλειψη ειναι σε απερχομενα δυστυχως και οχι σε κεντρικα
basilis_k6 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 17 λεπτά πριν, poulinos είπε μπας και διακοψει καποιος και παρεις τον χαλκο του.μπαινεις σε αναμονη σε.λιστα αν και η αιτηση σου οσο ξερω κραταει για κανα διμηνο.μετα πρεπει να γινει αλλη.εκτος αν εχουν ζητησει και αλλοι και φιλοτιμηθει ο οτε να τερματισει και αλλα ζευγαρια αν υπαρχουν διαθεσιμα.γιατι να σκαψει για νεο καλωδιο το θεωρω χλωμο εως απιθανο. η αν κανα ζευγαρι ειναι προβληματικο μπας και φτιαχτει.συνηθως η ελλειψη ειναι σε απερχομενα δυστυχως και οχι σε κεντρικα εχω ακούσει οτι αν παω στον οτε "μαγικα" θα βρεθει καλώδιο. ισχύει? Εκτός απο την νοβα μπορω να πιεσω κανεναν αλλο? Ειναι τραγικο να εισαι χωρις νετ και χωρις ελπίδα να βρεις. 3ος μήνας τελειώνει.
poulinos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 51 minutes ago, basilis_k6 said: εχω ακούσει οτι αν παω στον οτε "μαγικα" θα βρεθει καλώδιο. ισχύει? Εκτός απο την νοβα μπορω να πιεσω κανεναν αλλο? Ειναι τραγικο να εισαι χωρις νετ και χωρις ελπίδα να βρεις. 3ος μήνας τελειώνει. εχει τυχει αυτο που λες.δεν χανεις να δοκιμασεις.οχι δεν μπορεις να πιεσεις.ο καθε παροχος στελνει αιτηση στον οτε.αν ο οτε πει οχι ληγει εκει.τοσο απλα και ξεκαθαρα.η nova ειναι καθολικος παροχος αλλα με δορυφορικο internet 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα