aekoupoli Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) GOG’s “Stay at home” promotion offers 27 free games that you can download and play https://www.gog.com/partner/stay_at_home Πηγή Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2020 από aekoupoli 14 12
zx1234r Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 46 λεπτά πριν, aekoupoli είπε GOG’s “Stay at home” promotion offers 27 free games that you can download and play https://www.gog.com/partner/stay_at_home Πηγή Έχουν και το Builders of Egypt το οποίο είναι TBA και προσβάσιμο μόνο σε Early Access. Τρομερό. Το κατεβάζω τώρα! Thanx! 1
kostasgpa Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Έλεος, από το να τα παίξω αυτά, καλύτερα να βγω έξω να κολλήσω στον ιό. 2
GeneralHarobi Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, kostasgpa είπε Έλεος, από το να τα παίξω αυτά, καλύτερα να βγω έξω να κολλήσω στον ιό. Λυπάμαι πραγματικά, ούτε ευχαριστώ δεν ξέρετε να λέτε ορισμένοι 3
kostasgpa Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, GeneralHarobi είπε Λυπάμαι πραγματικά, ούτε ευχαριστώ δεν ξέρετε να λέτε ορισμένοι Ευχαριστώ για αυτά τα παιχνίδια; Σοβαρά τώρα; Να κάτσουν να τα παίξουν μόνοι τους. 1
bromiaris Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 16 λεπτά πριν, kostasgpa είπε Ευχαριστώ για αυτά τα παιχνίδια; Σοβαρά τώρα; Να κάτσουν να τα παίξουν μόνοι τους. Θα συμφωνήσω... Τραγικά παιχνίδια... 1
emmanuel5 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Γιατί, το Goat of Duty που δίνει δωρεάν το steam είναι καλύτερο; 😄 Πάντως, όλα σχεδόν τα παιχνίδια του ''stay at home'' είναι δωρεάν στο gog εδώ και χρόνια.
okinakoto Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 39 λεπτά πριν, kostasgpa είπε Έλεος, από το να τα παίξω αυτά, καλύτερα να βγω έξω να κολλήσω στον ιό. 1
thedrpapa Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 43 λεπτά πριν, kostasgpa είπε Έλεος, από το να τα παίξω αυτά, καλύτερα να βγω έξω να κολλήσω στον ιό. GOG μου σ'ευχαριστώ έξω οι choosing beggars από εδώ.
zx1234r Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Με καταστρέψατε με το Builders of Egypt. Παλιές καλές εποχές Sierra με Caesar και Pharaoh...... 1
saboter7 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Ευχαριστούμε φίλε. Τώρα οι γκρινιάρηδες της παρέας είναι οι ίδιοι που γεμίζουν τα μαγαζιά και μετά πετάνε hashtag #stayathome Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2020 από saboter7
eko13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Συνήθως δεν ειμαι αντιδραστικός αλλά όντως αυτό το πακέτακι, μου ήρθε και email, δεν μου κάνει καμμιά αίσθηση. Δεν είναι ότι είναι μόνο παλιά τα παιχνίδια, αλλά μοιάζουν και αδιάφορα... Βάλε ένα virtua striker πχ να το ξεσκισουμε 😀😀😀 1
tsoutsoudis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Το Builders of Egypt που δινει δωρεαν το Steam ειναι το ιδιο με του GOG?
MOREREPSPLS Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, GeneralHarobi είπε Λυπάμαι πραγματικά, ούτε ευχαριστώ δεν ξέρετε να λέτε ορισμένοι Τι σχέση φίλε μου αυτό που λες? Να μην λυπάσαι καθόλου. Δεν του άρεσε το συγκεκριμένο πακέτο και έκανε ένα σχόλιο. Πρέπει να λέμε ευχαριστώ σε ότι free κυκλοφορεί? Γιατί επιτίθεστε συνεχώς σε άλλους δεν μπορώ να καταλαβω. "Τραγικός ο ένας, γραφικός ο άλλος, απαράδεκτος αυτός". Χειριστές γραπτού λόγου... Η επιλογή απλά να προσπεράσετε μια άποψη με την οποία δεν συμφωνείτε δεν παίζει έ? Για την ιστορία προσωπικά τα περισσότερα από τα παιχνίδια τα βρίσκω διαμάντια. Δεν τα είχα παίξει στα νιάτα μου. Ευκαιρία να το κάνω τώρα. Πάμε παρακάτω. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2020 από MOREREPSPLS 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα