Προς το περιεχόμενο

Ο «οκτάλογος» του #menoumespiti από το Πλαίσιο


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

To Πλαίσιο στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις το #menoumespiti, υπενθυμίζοντας στους πελάτες του ότι μπορούν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους με ασφάλεια στο www.plaisio.gr με δωρεάν μεταφορικά και άμεση παράδοση την επόμενη μέρα.

Κάθε online παραγγελία προετοιμάζεται από εργαζόμενο που φοράει ειδικά γάντια και τη συσκευάζει σε χώρο που απολυμαίνεται συστηματικά. Οι οδηγοί είναι εξοπλισμένοι με αντισηπτικά και γάντια ώστε να παραδίδουν ανέπαφα τις παραγγελίες στην πόρτα σας τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, μεγάλο μέρος της ομάδας του Πλαισίου δουλεύει ήδη από το σπίτι. Πάνω από 350 νέα laptops μοιράστηκαν στους υπαλλήλους ώστε να έχουν τον καλύτερο δυνατό εξοπλισμό για την εξυπηρέτηση των πελατών της αλυσίδας.

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας έχουν χωριστεί σε ζώνες ασφαλείας ώστε οι ομάδες έκτακτης ανάγκης που έχουν παραμείνει, να μην έρχονται σε επαφή μεταξύ τους και να κάθονται πολύ πιο αραιά.

Ταυτόχρονα, έχει δημιουργηθεί ειδική ομάδα δράσης για τον ιό, με αποκλειστικό γιατρό και τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης για όλη την ομάδα του Πλαισίου σε όλη την Ελλάδα. Τέλος, στα γραφεία υπάρχει ιατρικός εξοπλισμός για την άμεση διάγνωση πιθανών συμπτωμάτων με στόχο τη λήψη άμεσης δράσης.

image.png.e76af05a2eab93874afcf130e9ceb44d.png

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Η αμήχανη στιγμή που θα το προσέξει κάποιος και θα πει του γραφίστα οτι ο ιός δεν παίρνει διαλυτικά.....

"Ειδική ομάδα δράσης για τον ϊο"

ΙΟ ΙΟ ΙΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗ ΦΟΥΛΗ ΔΗΜΗΤΡϊΟ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το έγραψα και στο reddit, το κάνω μια κόπια εδώ μπας και το δει κανείς από το πλαίσιο και μαζέψουν τα καραγκιοζιλίκια τους:

Quote

Έχω καιρό να γράψω και θα κράξω λίγο... Παρήγγειλα δύο παζλ από το πλαίσιο να έχουμε να περνάμε την ώρα μας. Βλεπω παράδοση χωρίς επαφή, μια χαρά λέω ωραία συστήματα. Έρχεται η τύπισσα, χτυπάει το κουδούνι, κατεβείτε λέει να παραλάβετε. Κατεβαίνω, μου δίνει τρία χαρτιά και μου λέει ονοματεπώνυμο, υπογραφή και αριθμό ταυτοτητας στο καθένα και μου δίνει το στυλό της

Το ρεζουμε: αντε, πάει στον κόρακα που μου ζήτησε Ε9 για μια παραλαβή, τι σκατα παράδοση χωρίς επαφή είναι αυτή, που μου δίνει το ίδιο γαμ***νο στυλό που έχει πιάσει ο καθένας πριν από εμένα; Δε μπορούσε να μου το πει από το κουδούνι, πριν με κατεβάσει 3 ορόφους, να πάρω το δικό μου μαζί μου;

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...