Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον έχω τον δίσκο, τον είχα πάρει 92 λίρες χωρίς μεταφορικά τον Ιούνιο πέρσι (2019). Εκτελεί χρέη δίσκου NAS σε ένα Raspberry Pi 4 / OMV. Ακούγεται στο spin up και όταν γράφει συνεχόμενα όχι τίποτα τρελό όμως, δεν είναι 7200rpm. Όταν διαβάζει είναι μια χαρά, δεν ακούγεται καθόλου. Αρκετά γρήγορος, τώρα δεν έχω benchmarks αλλά δε θυμάμαι να είχα κάνα παράπονο όταν τον είχα στο pc.

Δουλεύει ο δίσκος και το USB hub κανονικά σε android tv box (mi box s) σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται, όμως -και μπορεί να θυμάμαι λάθος- δε μπορείς να βάλεις άλλο δίσκο/flashακι πάνω και να το κάνεις εσωτερικό χώρο το δίσκο/flashάκι. 

Αρνητικό είναι ότι δεν έχει power button, οπότε άμα το κοτσάρεις πάνω σε μία συσκευή που είναι always on (π.χ. το tv box που λέγαμε) θα πρέπει ή είναι όλη την ώρα on ή να κάνεις πατέντες με το ρεύμα. Βέβαια το ίδιο αρνητικό έχουν και τα περισσότερα 2.5ρια που δεν έχουν τροφοδοσία.  

Δημοσ.
10 ώρες πριν, mcgerger είπε

Να πάρει, πάνω που πήγα να παραγγείλω έληξε...!

Εγω το βλεπω διαθεσιμο παντως

Δημοσ.
Στις 18/3/2020 στις 6:06 ΜΜ, Vassilis_24 είπε

Από Αγγλία δε θα έρθει με την αγγλική πρίζα και θα θέλει αντάπτορα;

1-2 εβδομάδες λέει, γιατί ν'αργήσει περισσότερο;

Και αυτό και φόρτιση άλλων συσκευών.

Στον αντίστοιχο 8άρι που είχα πάρει πριν 2 χρόνια από amazon.co.uk, είχε δυνατότητα αλλαγής πρίζας το τροφοδοτικό και adaptor για eu.

• Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ison είπε

Εγω το βλεπω διαθεσιμο παντως

Βλεπεις 3ο πωλητη.

Το αμαζον δεν το εχει καθολου ως προιον πλεον στον κωδικο. Σε καμια τιμη.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Βλεπεις 3ο πωλητη.

Το αμαζον δεν το εχει καθολου ως προιον πλεον στον κωδικο. Σε καμια τιμη.

Σωστος δεν το προσεξα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...