Locanastazia Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Εδώ και 6 ημέρες με έχει μπλοκάρει το Instagram... Έχω 2 λογαριασμούς συνδεμένους...Εναν επαγγελματικό και έναν προσωπικό... Τον προσωπικό έχω χάσει... Το μήνυμα που μου έβγαλε ήταν ότι παραβίασα τους κάνονες της κοινότητας... Πραγματικά δεν έκανα κάτι.. Διάβασα τους κανόνες... Τίποτα μεμπτό.. Τώρα προσπαθώ εδώ και μέρες να το επαναφέρω αλλά δεν μπορώ.. Ακολουθώ όλα τα βήματα... Αλλά τίποτα... Δεν τον δέχεται κάν σαν λογαριασμό που μπορεί να υπήρχε... Στην επιλογή αν δεν συμφωνώ με αυτό που έγινε και να το επαναξετασει το Insta βάζω όλα τα στοιχεία αλλά δεν το ολοκληρωνει... Μήπως τζάμπα προσπαθώ... Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει... Ευχαριστώ
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Μπορεί η IP με την οποία συνδέθηκες να ήταν σε μαύρη λίστα από άλλες φορές ή απο κάποιον άλλο που την είχε (πχ spam , dos attacks κλπ). Μπορεί επίσης αν μπήκες - βγήκες πολλές φορές συνεχόμενα απο το επαγγελματικό προφίλ στο προσωπικό και το αντίστροφο, να νόμιζε το σύστημα του instagram ότι είσαι bot , δηλαδή είτε υπολογιστής και όχι αληθινός άνθρωπος, είτε οτι δεν είσαι αυτή που παρουσιάζεις πως είσαι. Πχ να είσαι άνδρας με γυναικείο προφίλ και το αντίθετο ή να χρησιμοποιείς ψεύτικα στοιχεία κλπ. Δες να βρείς κάποιο email υποστήριξης για το instagram και να τους εξηγήσεις τι ακριβώς παίχτηκε, μήπως και σου πούνε αυτοί τον λόγο που μπλοκαρίστηκε. Σίγουρα θα έχει κάποιο στοιχείο επικοινωνίας
Locanastazia Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Μου εστειλαν αυτό.... Η ομάδα Instagram έλαβε μια αναφορά από εσάς. Για παραπομπή, ο αριθμός καταγγελίας σας είναι 13814644093 Λάβετε υπόψη ότι αυτό το κανάλι απευθύνεται μόνο σε αναφορές φερόμενων παραβιάσεων ή παραβιάσεων των νόμιμων δικαιωμάτων σας, όπως πνευματικά δικαιώματα ή εμπορικά σήματα. Εάν υποβάλατε αυτόν τον τύπο έκθεσης, δεν απαιτείται περαιτέρω ενέργεια. Ωστόσο, εάν επικοινωνήσατε μαζί μας μέσω αυτού του καναλιού για κάποιο άλλο θέμα, ενδέχεται να μην λάβετε απάντηση. Εάν δεν είστε σίγουροι ότι το πρόβλημά σας αφορά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, ανατρέξτε στο τμήμα πνευματικής ιδιοκτησίας του Κέντρου βοήθειας για περισσότερες πληροφορίες. Εκεί θα βρείτε συνδέσμους για τις φόρμες επικοινωνίας για την υποβολή αναφορών: Το email που βρήκα για επικοινωνία είναι για τα πνευματικά δικαιώματα.... Τους είπα να μου στείλουν κάποιο άλλο email Για να επικοινωνήσω για αυτό το θέμα αλλά δεν μου απάντησαν... Έκανα όλες τις κινήσεις... Αλλά τίποτα... Δεν υπάρχει περίπτωση να τον πάρω πίσω λες?
spartak1 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 11 λεπτά πριν, Locanastazia είπε Μου εστειλαν αυτό.... Η ομάδα Instagram έλαβε μια αναφορά από εσάς. Για παραπομπή, ο αριθμός καταγγελίας σας είναι 13814644093 Λάβετε υπόψη ότι αυτό το κανάλι απευθύνεται μόνο σε αναφορές φερόμενων παραβιάσεων ή παραβιάσεων των νόμιμων δικαιωμάτων σας, όπως πνευματικά δικαιώματα ή εμπορικά σήματα. Εάν υποβάλατε αυτόν τον τύπο έκθεσης, δεν απαιτείται περαιτέρω ενέργεια. Ωστόσο, εάν επικοινωνήσατε μαζί μας μέσω αυτού του καναλιού για κάποιο άλλο θέμα, ενδέχεται να μην λάβετε απάντηση. Εάν δεν είστε σίγουροι ότι το πρόβλημά σας αφορά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, ανατρέξτε στο τμήμα πνευματικής ιδιοκτησίας του Κέντρου βοήθειας για περισσότερες πληροφορίες. Εκεί θα βρείτε συνδέσμους για τις φόρμες επικοινωνίας για την υποβολή αναφορών: Το email που βρήκα για επικοινωνία είναι για τα πνευματικά δικαιώματα.... Τους είπα να μου στείλουν κάποιο άλλο email Για να επικοινωνήσω για αυτό το θέμα αλλά δεν μου απάντησαν... Έκανα όλες τις κινήσεις... Αλλά τίποτα... Δεν υπάρχει περίπτωση να τον πάρω πίσω λες? Εκανες κάτι που συνιστα παραβίαση των όρων; Δηλαδή έβαλες μήπως ψευτικα στοιχεία; Αυτο φαίνεται ότι συνέβη
Locanastazia Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δεν έκανα κάτι ειλικρινά... Γι αυτό παραξενευτηκα... Την προηγούμενη μέρα μου τον είχε βγάλει τον λογαριασμό πάλι αλλά έβαλα τα στοιχεία μου και ξαναμπηκα.(λέω θα κόλλησε) .. Την άλλη μέρα δεν μπορούσα να μπω καθόλου... Δεν ξέρω τι συνέβη..και δεν ξέρω και πως να επικοινωνήσω και πως να τον επαναφέρω 6 ώρες πριν, spartak1 είπε Εκανες κάτι που συνιστα παραβίαση των όρων; Δηλαδή έβαλες μήπως ψευτικα στοιχεία; Αυτο φαίνεται ότι συνέβη Δεν έκανα κάτι ειλικρινά... Γι αυτό παραξενευτηκα... Την προηγούμενη μέρα μου τον είχε βγάλει τον λογαριασμό πάλι αλλά έβαλα τα στοιχεία μου και ξαναμπηκα.(λέω θα κόλλησε) .. Την άλλη μέρα δεν μπορούσα να μπω καθόλου... Δεν ξέρω τι συνέβη..και δεν ξέρω και πως να επικοινωνήσω και πως να τον επαναφέρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα