Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μενω Θεσσαλονικη!
Του χρονου σκεφτομαι να κατεβω Αθηνα για δουλεια Οκτωβρη!
Ποιες περιοχες ειναι safe και νορμαλ να βρεις σπιτι ( ενοικιο + κατασταση σπιτιου )
πχ εχω παει κατω Πατησια σε εναν οδοντιατρο και οταν ανεβηκα απο το μετρο ηταν λες και βγηκα στο Μπαγκλαντεζ..
35αρης, ελευθερος, γυμναστηριο, βολτες, καφες, νορμαλ πραγματα..ουτε μπουρναζι, ουτε High class...

Δημοσ.

Με βαση τα σημερινα δεδομενα,οποιοδηποτε παγκακι

Περα απο τις μλκιες,δες ξανα μετα τη κριση που υπαρχει ισως αλλαξουν καποια πραγματα

Δημοσ.

Για κοίτα και Παλαιό ψυχικό , Φιλοθέη ή Κεφαλάρι αν θέλεις πιο έξω από το κέντρο............:D

Άσε πλάκα κάνω δυστυχώς τα πράγματα στα ενοίκια έχουν ξεφύγει.Αν σώνει και καλά θέλεις να έρθεις κοίτα και πήγαινε όπου βρεις φτηνό νοίκι εκτός και είσαι υψηλόμισθος. Καλές περιοχές και ειδικά κοντά σε μετρό έχουν γίνει απαγορευτικές για χαμηλόμισθους.Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα στα ενοίκια.

Δημοσ.

1100€ ειναι ο μισθος μου,
δεν εχω ουτε δωρα ουτε τιποτα εξτρα γιατι ειναι ηδη υψηλος για τα Ελληνικα δεδομενα!

Δημοσ.

Οπως έλεγε και μια (αεκτζίδικη) ψυχή εδώ, και συμφωνώ, Ταύρος δαγκωτό!

αλλά αν η κορώνα πάει σύννεφο άσε τον Ταύρο και ψάξε για δάσος 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, koulouri είπε

Μενω Θεσσαλονικη!
Του χρονου σκεφτομαι να κατεβω Αθηνα για δουλεια Οκτωβρη!
Ποιες περιοχες ειναι safe και νορμαλ να βρεις σπιτι ( ενοικιο + κατασταση σπιτιου )
πχ εχω παει κατω Πατησια σε εναν οδοντιατρο και οταν ανεβηκα απο το μετρο ηταν λες και βγηκα στο Μπαγκλαντεζ..
35αρης, ελευθερος, γυμναστηριο, βολτες, καφες, νορμαλ πραγματα..ουτε μπουρναζι, ουτε High class...

το που θα μεινεις δεν εξαρταται απο την δουλεια που θα βρεις?

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, llldoomlll είπε

το που θα μεινεις δεν εξαρταται απο την δουλεια που θα βρεις?

κανονικά ναι συγκεκριμένα για την δουλειά που κάνω, όχι.. 

δε δουλεύω και στην mi6 για να το κρύβω αλλα μπορω να διαλέξω περιοχή!! 

Δημοσ.

Φιλαδέλφεια, Νέα Ιωνία, Χαλάνδρι, Νέα Σμύρνη, Περιστέρι, Βύρωνας, Αργυρούπολη, κλπ όλες μια χαρά είναι, χωρίς να είναι πολύ ακριβές σχετικά. 

Αν θες καλύτερα θα σου βγει πιο ακριβά, αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις, πχ Νέο Ηράκλειο, Μαρούσι, Αγία Παρασκευή, Χολαργός, Γλυφάδα, κλπ

• Like 1
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...