mitsos901 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα σε όλους κ καλό κουράγιο με την καραντίνα! Πριν λίγες ημέρες ενώ όλα λειτουργούσαν ρολόι, άνοιξα το λάπτοπ κ δεν έβρισκε το wifi του σπιτιού, κάποιες φορές κανένα γενικώς στη γειτονιά. Μετά από μια βδομάδα, σήμερα δηλαδή, έχοντας ανοιξει-κλεισει το wifi του λάπτοπ, παρατήρησα ότι δεν υπάρχει καμία λογική! οπότε θέλει βρίσκει το δίκτυο οπότε θέλει δεν το βρίσκει, κάποιες φορές το βρίσκει αλλά δεν συνδεεται...δεν καταλαβαίνω τι γίνεται! Με καλώδιο που το συνέδεσα ήταν όλα οκ αλλά...έπαιρνα κ σταθερό υπολογιστή αν ήταν έτσι. Όποιος μπορεί να με βοηθήσει ή να μου πει κάποια γνώμη, θα ήταν ευπρόσδεκτη!
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Αλλάζεις γωνία στην οθονη;Η κεραία είναι στην οθονη οποτε αν σε αλλαγη γωνιας φτιάχνει έχει κοπεί καλώδιο .
mitsos901 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αλλάζεις γωνία στην οθονη;Η κεραία είναι στην οθονη οποτε αν σε αλλαγη γωνιας φτιάχνει έχει κοπεί καλώδιο . Έχω δοκιμάσει να μετακινήσω το λάπτοπ σε διάφορα σημεία, αν αυτό εννοεις, αλλά πάλι ότι θέλει κάνει... Αυτο με το καλώδιο έτσι απλά κοβεται; Χωρίς να έχει συμβεί κάτι; Κ αν είναι αυτό τι πρέπει να κάνω; Αλλαγή κάρτας δικτύου ή είναι άσχετο αυτό; Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2020 από mitsos901
asmilon Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Μπορει να ειναι φορτωμενο το καναλι του Wifi που χρησιμοποει το ρουτερ σου αν εχεις αρκετους γειτονες που δουλευουν στο ιδιο καναλι. Μπες στις ρυθμισεις του Wifi και δοκιμασε με καποιο αλλο
mitsos901 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Το έκανα! Αρχικά είχα πάρει στην κοσμοτε κ μου άλλαξε αυτός το κανάλι αν κ μου είπε ότι το κουτί είναι στα 15μ από το σπίτι κ πιάνετε πάνω από το 24αρι που λέμε.. τις επόμενες 2-3 μέρες δεν είδα αλλαγή κ άλλαξα μόνος μου το κανάλι...πάλι τα ίδια 😕 με τα κινητά κ το άλλο λάπτοπ όλα καλά, άρα μάλλον φταίει το λάπτοπ μου. Απλά δεν ξέρω αν είναι θέμα απλά να κάνω κάτι με ντραιβερς, που είμαι άσχετος ή είναι θέμα χαρντουερ οπότε να το πάω σε μαγαζί επί τόπου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα