Δημοφιλής ανάρτηση Chrisfm94 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 The Stanley Parable: https://www.epicgames.com/store/en-US/product/the-stanley-parable/home Watch Dogs: https://www.epicgames.com/store/en-US/product/watch-dogs/home 26 14
jerry banana Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, barman_ είπε βασικά θα μπορούσε και με άλλο τρόπο να ήταν <<free>> με ακριβώς τον ιδιο τρόπο για όλα τα games.
neosstoforum Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Πως ενεργοποιούμε τα παιχνίδια; Θέλω να τα κατεβάσω σε έναν άλλο υπολογιστή που προς το παρόν δεν έχω πρόσβαση.
devaggos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, neosstoforum είπε Πως ενεργοποιούμε τα παιχνίδια; Θέλω να τα κατεβάσω σε έναν άλλο υπολογιστή που προς το παρόν δεν έχω πρόσβαση. Στο λογαριασμό τα ενεργοποιείς. Δεν έχει σχέση ο υπολογιστής.
neosstoforum Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 33 λεπτά πριν, devaggos είπε Στο λογαριασμό τα ενεργοποιείς. Δεν έχει σχέση ο υπολογιστής. Δε μου έστειλαν κανέναν κωδικό ενεργοποίησης για αυτό ρώτησα. Απλά μου έβγαλε μια σελίδα που λέει να το ανοίξω στο Epic Games Launcher και όταν το πατάω νομίζω ξεκινάει να κατεβάζει το παιχνίδι.
Ts Cherryman Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 14 ώρες πριν, GBorb είπε Αξιζουν? To Stanley Parable είναι από τα πιο περίεργα και πιο γαμάτα παιχνίδια που υπάρχουν. Απλά παίξτε το.
bromiaris Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 14 ώρες πριν, neosstoforum είπε Δε μου έστειλαν κανέναν κωδικό ενεργοποίησης για αυτό ρώτησα. Απλά μου έβγαλε μια σελίδα που λέει να το ανοίξω στο Epic Games Launcher και όταν το πατάω νομίζω ξεκινάει να κατεβάζει το παιχνίδι. Στον άλλον υπολογιστή θα κατεβάσεις τον Epic Games Launcher... θα συνδεθείς στον λογαριασμό σου και θα κατεβάσεις το παιχνίδι...
neosstoforum Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, bromiaris είπε Στον άλλον υπολογιστή θα κατεβάσεις τον Epic Games Launcher... θα συνδεθείς στον λογαριασμό σου και θα κατεβάσεις το παιχνίδι... Τέλεια τότε. Ευχαριστώ πολύ.
bromiaris Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 21 λεπτά πριν, neosstoforum είπε Τέλεια τότε. Ευχαριστώ πολύ. Εξυπακούεται ότι πρώτα το "αγόρασες" το παιχνίδι και μπήκε στον λογαριασμό σου... 1
neosstoforum Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 6 λεπτά πριν, bromiaris είπε Εξυπακούεται ότι πρώτα το "αγόρασες" το παιχνίδι και μπήκε στον λογαριασμό σου... Και μετά όταν θέλω να τα κατεβάσω στον άλλο υπολογιστή, θα πάω Epic Games Launcher -> Library σωστά;
bromiaris Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 6 λεπτά πριν, neosstoforum είπε Και μετά όταν θέλω να τα κατεβάσω στον άλλο υπολογιστή, θα πάω Epic Games Launcher -> Library σωστά; Ναι 1
elpaso1 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 15 hours ago, GBorb said: Αξιζουν? Δωρεαν ειναι φιλε μου. Τι ερωτηση ειναι αυτη;
GBorb Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, elpaso1 είπε Δωρεαν ειναι φιλε μου. Τι ερωτηση ειναι αυτη; Βρε φυσικα και τα προσθεσα στην συλλογη. Ρωταω αν αξιζουν να τα παιξω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα