Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, kage είπε

ηταν σε ολες οδηγια συμβουλη απο  γενικής γραμματείας Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών. 

Οδηγια να μην δωσουν λεπτα; Ή απαντας γενικα στο θεμα;

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Εισαι Ιταλια ή Ισπανια; Ποια γυαλια τους εβαλε; Πετυχε το σπαμαρισμα τον στοχο του να μπερδευτεις ή εγω δεν διαβασα καλα;

TS, αν θες κανε ενα ξεσκαρταρισμα και γραψε μονο τα σημαντικα και οχι ολο το διαφημιστικο δελτιο τυπου...  Μια χαρα τωρα TS

Για να είμαι ειλικρινής στην πρώτη ανάγνωση νόμιζα πως τα 1500' προς όλους είναι για όλους τους συνδρομητές και όχι για αυτούς που βρίσκονται σε Ιταλία και Ισπανία.

Μαύρο στην Wind.

• Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

Για να είμαι ειλικρινής στην πρώτη ανάγνωση νόμιζα πως τα 1500' προς όλους είναι για όλους τους συνδρομητές και όχι για αυτούς που βρίσκονται σε Ιταλία και Ισπανία.

Μαύρο στην Wind.

Και εγω το ιδιο ελπιζα μεχρι που τελειωσα την αναγνωση της γραμμης. Γι αυτο ειπα στον bill τα underlined:

26 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Εισαι Ιταλια ή Ισπανια; Ποια γυαλια τους εβαλε; Πετυχε το σπαμαρισμα τον στοχο του να μπερδευτεις ή εγω δεν διαβασα καλα;

Δημοσ.

Εγώ έχω wind one.... Θα έπρεπε η wind να μου δώσει για τα μάτια του κόσμου πρόσβαση στα  κανάλια της με κάποιον τρόπο. 

Είμαστε δηλαδή αφραγκοι, η δεη ανεβαίνει όσο είμαστε σπίτι, δώστε κάνα σωστό δώρο τουλάχιστον. Κάνε το καλό αφού το κάνεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Πριν 2 μερες μας εφαγαν χρήματα απο καρτοκινητο γιατί δεν δούλευε ανανέωση με καμία μέθοδο.

Σήμερα οι άχρηστοι λένε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Τι και αν έστειλα screenshot και ειναι όλα ξεκάθαρα μου λένε οτι έπρεπε να ειχα κάνει ανανέωση 15 μέρες πριν να ειμε σίγουρος.

Τι ζωα ειναι αυτα. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Το κλειδωνω και αυτο, η ενημερωση μας μεσω των δελτιων τυπου εγινε και γι αυτη την "προσφορα".

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...