Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, ηθελα να ρωτησω για τον αδερφο μου που του εληξε το επιδομα τακτικης ανεργειας στις 14/3 και το πηρε για 5 μηνες.

Αυτο που λενε για παραταση 2 μηνων λογο κορωνοιου τον πιανει;

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Επεξ/σία από vito369
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, vito369 είπε

Καλησπερα, ηθελα να ρωτησω για τον αδερφο μου που του εληξε το επιδομα τακτικης ανεργειας στις 14/3 και το πηρε για 5 μηνες.

Αυτο που λενε για παραταση 2 μηνων λογο κορωνοιου τον πιανει;

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Επειδη το ιδιο συμβαινει με τους γονεις μου,με βαση αυτα που λενε,ναι ισχυει θα παρε 2 μηνες ακομα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LabrakisG1992 είπε

Επειδη το ιδιο συμβαινει με τους γονεις μου,με βαση αυτα που λενε,ναι ισχυει θα παρε 2 μηνες ακομα.

Ωραια, μακαρι να ισχυει γιατι με τον κορονοιο κατι δουλειες που περιμενε πηγαν περιπατο. 
Ευχαριστω φιλε.

Δημοσ.

Καλησπέρα.  Έχω κάνει τα χαρτιά μου για το ταμείο, 19/2/20 και από 13/3/20 μου γράφει στο σύστημα προεγκριση υπαγωγης. Αυτό σημαίνει ότι δικαιούμε το ταμείο?  Γνωρίζει κανείς?  Ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Airfratz είπε

Καλησπέρα.  Έχω κάνει τα χαρτιά μου για το ταμείο, 19/2/20 και από 13/3/20 μου γράφει στο σύστημα προεγκριση υπαγωγης. Αυτό σημαίνει ότι δικαιούμε το ταμείο?  Γνωρίζει κανείς?  Ευχαριστώ.

ναι φιλος αυτο σημαινει και λογικα σημερα πληρωθηκες κιολας

Δημοσ.

Καλημέρα ακόμα δεν έχει μπει τπτ ούτε εχει αλλάξει κάτι στον σύστημα του οαεδ. Τελικά πάμε σε οαεδ η απαγορεύεται? ?  Τηλέφωνα δεν σηκώνουν ούτε για πλάκα.. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Airfratz είπε

Καλημέρα ακόμα δεν έχει μπει τπτ ούτε εχει αλλάξει κάτι στον σύστημα του οαεδ. Τελικά πάμε σε οαεδ η απαγορεύεται? ?  Τηλέφωνα δεν σηκώνουν ούτε για πλάκα.. 

μπες στο site εχει εμαιλ επικοινωνιας με το κεπ που ανηκεις απαντανε σε δυο μερες,ειναι υποχρεωμενοι να απαντησουν

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι. . Δεν απάντησε κανένας   στο email του οαεδ ούτε στα τηλέφωνα.  Ξέρεις   κάνεις   αν πρέπει να παρουσιαστείς   στον οαεδ για να μπει η πρώτη πληρωμή? ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

IMG_20200327_175723.png

IMG_20200327_175742.png

Το κατεβασα μολις απο το site του ΟΑΕΔ. Καλο θα ηταν να μπουν οσοι εχουν αποριες για διαφορα θεματα, ηδη εχουν ανεβασει λινκ στην 1η τους σελιδα.

Επεξ/σία από manzana
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια εχω μια απορια σχετικα με αυτο επιδομα

Πηρα το επιδομα ανεργειας μεχρι τον Δεκεμβριο  αλλα δεν παρουσιαστηκα τον Ιανουαριο. Νομιζα οτι δεν το δικαιουμαι αλλα εμαβα ενα mail που ζηταει καταγραφη παρουσιας για την ομαλη καταβολη των πληρωμων.

Αν δηλωσω ηλεκτρονικη παρουσια δικαιουμαι τους 2 επιπλεον  μηνες?

Επεξ/σία από harisv
Δημοσ.

Έχουμε καμία ενημέρωση αν χρειάζεται να κάνουμε εμείς κάτι? ο αδερφός μ το πήρε μέχρι 4/1 αλλα έως και τώρα καμία εξελιξη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...