katsouras Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα. Ανήκω στον τουριστικό τομέα και έλαβα την επέκταση του ταμείου μου κατά 2 μήνες λόγω του ιού(είχε τελειώσει Ιανουάριο). Στα πλαίσια της γενικότερης κατάστασης όπου χάνουμε την σεζόν ουσιαστικά είχα διαβάσει ότι μπορεί να ξαναπάρουμε άλλο ένα αντίστοιχο επίδομα. Γνωρίζετε κάτι πάνω σε αυτό; Απαντάω στην ερώτηση μου έπειτα από αρκετό ψάξιμο είδα ότι υπάρχει πλάνο για στήριξη του τουριστικού τομέα (τουλαχιστον) σε όσους παραμένουν άνεργοι επειδή πολλές επιχειρήσεις δεν θα ανοίξουν καθόλου. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2020 από katsouras
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 22 ώρες πριν, katsouras είπε Παιδιά καλησπέρα. Ανήκω στον τουριστικό τομέα και έλαβα την επέκταση του ταμείου μου κατά 2 μήνες λόγω του ιού(είχε τελειώσει Ιανουάριο). Στα πλαίσια της γενικότερης κατάστασης όπου χάνουμε την σεζόν ουσιαστικά είχα διαβάσει ότι μπορεί να ξαναπάρουμε άλλο ένα αντίστοιχο επίδομα. Γνωρίζετε κάτι πάνω σε αυτό; Απαντάω στην ερώτηση μου έπειτα από αρκετό ψάξιμο είδα ότι υπάρχει πλάνο για στήριξη του τουριστικού τομέα (τουλαχιστον) σε όσους παραμένουν άνεργοι επειδή πολλές επιχειρήσεις δεν θα ανοίξουν καθόλου. Και εδω στη Κω που μενω τα μισα ξενοδοχεια θα ειναι κλειστα για ολη τη σεζον και τα αλλα μισα θα ανοιξουν ιουλιο. Οποτε Μαιο κ ιουνιο θα πεσει πεινα. Ακουσες και για αλλη παραταση? Με πια κριτηρια ομως?
katsouras Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, FromDusk_TillDawn είπε Και εδω στη Κω που μενω τα μισα ξενοδοχεια θα ειναι κλειστα για ολη τη σεζον και τα αλλα μισα θα ανοιξουν ιουλιο. Οποτε Μαιο κ ιουνιο θα πεσει πεινα. Ακουσες και για αλλη παραταση? Με πια κριτηρια ομως? Φίλε μου κάπου το διάβασα ότι όσοι παραμένουμε στο ταμείο του επισιτιστικου τομεα προφανώς μέχρι Ιούνιο θα πάρουμε άλλους δύο μήνες..κάποιος υφυπουργός νομίζω το είχε πει.εγω πήρα 3 μήνες ταμείο και τελείωσε Ιανουάριο , οπότε πήρα δύο μήνες ακόμα και λογικά άλλους 2 αφού πριν τον Ιούλιο δεν θα ανοίξει τίποτα (είμαι μάγειρας) απ'οσο γνωριζω. Δυστυχώς η κατάσταση μας γύρισε πολύ πίσω και να δούμε τι θα κάνουμε.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, katsouras είπε Φίλε μου κάπου το διάβασα ότι όσοι παραμένουμε στο ταμείο του επισιτιστικου τομεα προφανώς μέχρι Ιούνιο θα πάρουμε άλλους δύο μήνες..κάποιος υφυπουργός νομίζω το είχε πει.εγω πήρα 3 μήνες ταμείο και τελείωσε Ιανουάριο , οπότε πήρα δύο μήνες ακόμα και λογικά άλλους 2 αφού πριν τον Ιούλιο δεν θα ανοίξει τίποτα (είμαι μάγειρας) απ'οσο γνωριζω. Δυστυχώς η κατάσταση μας γύρισε πολύ πίσω και να δούμε τι θα κάνουμε. Μαγειρας επισης για να δουμε
Airfratz Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Καλησπέρα.. Να ρωτήσω πληρώθηκε κάνεις ταμείο για τον Μάιο? Ξέρετε πότε θα μπουν?? Καλησπέρα.. Να ρωτήσω πληρώθηκε κάνεις ταμείο για τον Μάιο? Ξέρετε πότε θα μπουν??
skiathos7 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Παιδιά καλησπέρα ειχε τελείωσει Ιανουάριο το επίδομα ανεργίας...και πηρα άλλους δύο μήνες παράταση...ξέρετε αν πάρουμε κ άλλη παράταση η όχι;
lou_melitzanis Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 7 ώρες πριν, skiathos7 είπε Παιδιά καλησπέρα ειχε τελείωσει Ιανουάριο το επίδομα ανεργίας...και πηρα άλλους δύο μήνες παράταση...ξέρετε αν πάρουμε κ άλλη παράταση η όχι; Δεν έχει.
skiathos7 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 https://www.megatv.com/megagegonota/article.asp?catid=27370&subid=2&pubid=38585663 εδω λεει οτι θα παρουν παραταση ολοι απο τον ιανουαριο μεχρι μαιο κανω λαθος?ειχα παρει μια παραταση επιδει τελειωσε ιανουαριο το ταμειο μου θα παρουμε και αλλο καταλαβατε κατι αλλο?
lou_melitzanis Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 19 λεπτά πριν, skiathos7 είπε https://www.megatv.com/megagegonota/article.asp?catid=27370&subid=2&pubid=38585663 εδω λεει οτι θα παρουν παραταση ολοι απο τον ιανουαριο μεχρι μαιο κανω λαθος?ειχα παρει μια παραταση επιδει τελειωσε ιανουαριο το ταμειο μου θα παρουμε και αλλο καταλαβατε κατι αλλο? Δεν λέει αυτό. Λέει ότι θα πάρουν παράταση και αυτοί του Μαίου.
skiathos7 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, lou_melitzanis είπε Δεν λέει αυτό. Λέει ότι θα πάρουν παράταση και αυτοί του Μαίου. α αυτο λεει?με μπερδεψε νομιζα οτι θα παρουμε και μεις ξανα...καλημερα
lou_melitzanis Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 8 λεπτά πριν, skiathos7 είπε α αυτο λεει?με μπερδεψε νομιζα οτι θα παρουμε και μεις ξανα...καλημερα Όχι δυστυχώς. Είναι πολλοί οι άνεργοι και μεγάλο το ποσό. Οπότε λογικό μου φαίνεται, με απόλυτους αριθμούς. Τώρα αν το εξετάσουμε ηθικά..
Rpanagos Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Η παραταση ισχυει και για Ειδικό Βοήθημα μετά από τρίμηνη παραμονή στο Μητρώο Ανέργων ??? Ξερουμε κατι? Δεν μου ειπαν κατι στον οαεδ
skiathos7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 https://www.google.com/amp/s/www.metrosport.gr/amp/oi-leptomereies-gia-tin-paratasi-toy-epidomatos-anergias-258675 Παράταση παίρνουμε κ εμεις που πηραμε παράταση Φεβρουάριο - Μάρτιο; γνωρίζει κανεις αν αυτό λεει το άρθρο;
lou_melitzanis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, skiathos7 είπε https://www.google.com/amp/s/www.metrosport.gr/amp/oi-leptomereies-gia-tin-paratasi-toy-epidomatos-anergias-258675 Παράταση παίρνουμε κ εμεις που πηραμε παράταση Φεβρουάριο - Μάρτιο; γνωρίζει κανεις αν αυτό λεει το άρθρο; Όπως αφήνεται να εννοηθεί, ναι..
ChrisN.S. Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 για να μην ανοίγω άλλο θέμα, η παράταση επιδόματος ανεργίας για Αύγουστο και Σεπτέμβριο που ανακοινώθηκε αφορά όσους η πρωτογενής λήξη ανεργίας ήταν Ιούλιο ή και αυτούς που είχε λήξει Μάιο και πήραν το δίμηνο Ιουνίου - Ιουλίου; Έχει βγει το ΦΕΚ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα