Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας.

Έχει αντιμετωπίσει κανείς πρόβλημα κατά τη χρήση της YouTube εφαρμογής από F&U Smart TV? Μέχρι πρότινος λειτουργούσε κανονικά μέχρι που ξαφνικά κάθε φορά που μπαίνω, "κολλάει" στην αρχική οθόνη με το λογότυπο του YouTube και αυτό! Προσπάθησα τις κλασικές λύσεις για unplug για λίγη ώρα μέχρι και σβήσιμο cache, αλλά τίποτα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση :)

Επεξ/σία από LinaFtp
Δημοσ.

Μπορεί να μην είναι πρόβλημα της τηλεόρασης σου. Το τελευταίο διάστημα με το "μείνετε σπίτι" υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα με το internet και ειδικά με τις πλατφόρμες streaming (Netflix, You Tube κλπ). Αυτή που επηρεάζεται λιγότερο είναι η Cosmote ενώ σε Vodafone, Wind και κυρίως στην Forthnet-Nova υπάρχει μεγάλο πρόβλημα.

Δοκίμασε και με τον υπολογιστή σου ή το κινητό σου για να δεις αν σου κάνει τα ίδια.

• Thanks 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, afm είπε

Μπορεί να μην είναι πρόβλημα της τηλεόρασης σου. Το τελευταίο διάστημα με το "μείνετε σπίτι" υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα με το internet και ειδικά με τις πλατφόρμες streaming (Netflix, You Tube κλπ). Αυτή που επηρεάζεται λιγότερο είναι η Cosmote ενώ σε Vodafone, Wind και κυρίως στην Forthnet-Nova υπάρχει μεγάλο πρόβλημα.

Δοκίμασε και με τον υπολογιστή σου ή το κινητό σου για να δεις αν σου κάνει τα ίδια.

Afm, σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Το πρόβλημα ξεκίνησε πριν σκάσει το overload των streaming πλατφορμών λόγω της κατάστασης. Σε κινητά και υπολογιστή παίζει κανονικά. Είναι πρόβλημα που αντιμετωπίζουν κυρίως οι Samsung Smart Tvs, απ' ότι διάβασα, λόγω bug. Μόνο που η λύση που εφαρμόζεται στις  Samsung δεν είναι εξίσου αποτελεσματική και για τις F&U (οποία έκπληξις :P )

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα, 

Κ εγώ το ίδιο πρόβλημα με f&u και YouTube, κολλάει η εφαρμογή στην έναρξη της είτε από την τηλεόραση είτε από το κινητό, 

Οποία βοήθεια ευπρόσδεκτη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν μιλάτε για FU Android TV και λέτε για κάποιον embedded YouTube client τότε μάλλον είναι θέμα ενημέρωσης λογισμικού της τηλεόρασης. Firmware upgrade.

Σε περίπτωση Android TV τότε γίνεται update ο YouTube client μέσω του Google store.οπως στα κινητά.... 

Α και σχετικά με παρόχους με forthnet δεν έχω κάποιο πρόβλημα, δεν ξέρω αν μπουκωνουν περιοχές περιοχές.

Επεξ/σία από insomniac69
Δημοσ.

καλησπέρα,

Κι εγώ σε TV Turbo-X το ίδιο πρόβλημα έχω , κολλάει στο λογότυπο YouTube...

Με Forthnet-Nova σε PC και κινητό είναι ok , το πρόβλημα είναι στην τηλεόραση.

Μπορώ να κάνω κάτι;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 20/3/2020 στις 9:50 ΜΜ, LinaFtp είπε

Afm, σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Το πρόβλημα ξεκίνησε πριν σκάσει το overload των streaming πλατφορμών λόγω της κατάστασης. Σε κινητά και υπολογιστή παίζει κανονικά. Είναι πρόβλημα που αντιμετωπίζουν κυρίως οι Samsung Smart Tvs, απ' ότι διάβασα, λόγω bug. Μόνο που η λύση που εφαρμόζεται στις  Samsung δεν είναι εξίσου αποτελεσματική και για τις F&U (οποία έκπληξις :P )

Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα εδω και ενα εξαμηνο... αλλα ουτε απο το κινητο ή το λαπτοπ κανει μεταδοση στην smart tv.. να πω οτι η tv αγοραστηκε το 2016 .

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εφοσον εχετε τοσα κρουσματα με πλατφορμες της VESTEL F&U, turbo-x JVC κτλ πιθανοντατα ειναι λογο DRM η λεγομενη  Διαχείριση Ψηφιακών Δικαιωμάτων. Σε αυτην την φαση δεν μπορειτε να κανετε τιποτα. Μονο ενα TV BOX θα λυσει το θεμα. Αυτο ειναι το βασικο θεμα με τα λειτουργικά των φθηνων TV εχουν μηδαμινη υποστηριξη. Εδω οι μεγαλες εταιριες μετα την παροδο ετων εχουν θεμα τοσο με τα DRM οσο και με το Hardware που αδυνατει να υποστηριξει τις εν λογω εφαρμογες.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.howtofixit.gr/forum/showthread.php?t=73421

υπαρχει λυση την βρηκα μετα απο πολυ ψαξιμο αφου στην αντιπροσωπεία ειναι απλως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ οταν τους πηρα τηλεφωνο μου εδωσαν εναν τεχνικο της πλακας που μου ειπε οτι απλως δεν θα ξαναδουλέψει γιατι το youtube εκανε αναβαθμιση στην εφαρμογή του..βεβαια υποψιαζομαι μετα απο οσα διαβασα σε διαφορα sites οτι μαλλον ως γνησια ελληνικη εταιρια αγορασαν μονο τις πλακετες και οχι την υποστηριξη λογισμικου..δλδ αν αγορασεις σημερα μια fu αυριο μπορει να σταματησει να παιζει youtube αν κανει αναβαθμιση!!!

διαβαστε αυτο το ποστ ειναι δικο μου..οποιος θελει μπορω να του στειλω τα αρχεια να κανει την ενημερωση και να παιζει youtube, netflix, ertflix

εγω προσωπικα δεν ξαναγοραζω ουτε αφυγραντηρα απο δαυτους

Επεξ/σία από john_the_tiger
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιάννη τα έλαβα και σ'' ευχαριστώ πολύ!

Μια ερώτηση μόνο , κάνουν για όλες τις Vestel (  Smart TV );

Το μοντέλο είναι αυτό:   TXV-4220SMT

Επεξ/σία από zchrisz
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

john_the_tiger μήπως μπορώ να έχω κι εγώ το αρχείο? Η αν κάποιος άλλος το έχει?

Το πρόβλημα μου είναι πως το νετφλιξ το δείχνει συνέχεια σε ζουμ. Vestel mb110-115.

Σ'ευχαριστω!

Επεξ/σία από Streaming
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπερα

σε F&U 39'' smart tv αντιμετωπισα παρομοιο προβλημα  οταν πηγαινα στην εφαρμογη youtube μου εβγαζε ενα μηνμ οτι το πιστοποιητικο της εφαρμογης δεν ειναι συμβατο ή κατι τετοιο  και κολουσε εκει με αποτελεσμα να μην μπορω να κανω χρηση της εφαρμογης επισης σε οποια αλλη εφαρμογη προσπαθουσα πχ broswer ή οποια αλλη το ιδιο μημν. η tv πλεον δεν ηταν smart tv απλα μια κανονικη τηλ ενω συνδεοταν στο δικτυο  δεν μπορουσες να κανεις τιποτα απλα θεασης των καναλιων, εκανα factory reset δοκιμασα ξανα εγκατασταση απο την αρχη αλλα τιποτα. Το προβλημα λυθηκε ως εξης: επειδη κατακαιρους αλλαζουμε παροχο ιντερνετ αλλαζουμε και το ρουτερ σε νεα ρουτερ υπαρχει και επιλογη στις ρυθμισεις του για τειχος προστασιας στις εισερχομενες-εξερχομενες συνδεσεις αυτο που εκανα στο δικο μου σε ρουτερ που δινει η vodafone ηταν να χαμηλωσω μια βαθμιδα το τειχος προστασιας απο τις 3-4 θεσεις  που εχει και μετα απο μια επανασυνδεση της tv με το δικτυο ολα παλι οπως πριν λειτουργουσαν ρολοι!! τα εγραψα οσο ποιο απλα μπορουσα  χωρις να χρησιμοποιησω ορολογιες για να το καταλαβουν και πολλοι και να μην μπερδεψω κανεναν γιατι απο διαβαζω γενικα υπαρχουν αρκετοι με παρομοιο προβλημα σε f&U tv (vestel). Ελπιζω να βοηθησα οσους εχουν παρομοιο προβλημα.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά έχω και εγώ πρόβλημα με TXV-4220SMT μάλλον έχει  κρασάρει το firmware 

μοντέλο πλακέτας 17ΜΒ95Μ 
μοντέλο οθόνης VES420UNDL-N01
ψάχνω αλλά δεν βρίσκω πουθενά firmware και οδηγίες  
η τηλεόραση μου κάνει το εξής πατάω το on/off και απλά αναβοσβήνει το λεντάκι το κόκκινο
κάθε βοήθεια δεκτή ευχαριστώ εκ των προτέρων το email μου είναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...